|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 8 ] |
|
Těsnění sání/výfuk u Fava
Autor |
Zpráva |
Capricorn
|
Těsnění sání/výfuk u Fava
Kluci chtěl bych poradit... Je nutné při jeho výměně respektive dotahování použít momenťák? A taky jsem slyšel že je dobré nové těsnění potřít olejem že pak prý líp těsní... Co si o tom myslíte? Nikde jsem nevyčetl že by se mělo potírat ...všude píšou jen nasucho.
_________________ Favo 135 (G)LX '93
|
19.7.09, 20:02 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
nasucho a s citem rovnoměrně utahovat tj každej šroub rukou a pak po půl otáčce několikrát dotáhnout
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
19.7.09, 20:04 |
|
|
slavik74
|
Re: Těsnění sání/výfuk u Fava
Capricorn píše: Kluci chtěl bych poradit... Je nutné při jeho výměně respektive dotahování použít momenťák? A taky jsem slyšel že je dobré nové těsnění potřít olejem že pak prý líp těsní... Co si o tom myslíte? Nikde jsem nevyčetl že by se mělo potírat ...všude píšou jen nasucho.
Natrieť olejom? Pri tych teplotach čo idu od vyfuku, tam olej toho moc neutesní. Normalne to s citom dotiahni, žiadny momentový kluč nepotrebuješ.
|
19.7.09, 20:10 |
|
|
Capricorn
|
Mě se to právě taky zdálo jako blbost s tím olejem...
Takže to dotáhnu napřed tak že vezmu všechny matky rukou a pak budu postupně do kříže dotahovat klíčem o takovou otáčku kdy to bude držet vše napevno, ale zároveň nebudou matky zbytečně přetažené.
|
19.7.09, 20:35 |
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
Capricorn píše: Mě se to právě taky zdálo jako blbost s tím olejem...
Takže to dotáhnu napřed tak že vezmu všechny matky rukou a pak budu postupně do kříže dotahovat klíčem o takovou otáčku kdy to bude držet vše napevno, ale zároveň nebudou matky zbytečně přetažené.
JO a hlavne s citem aby si to priste povolil
|
19.7.09, 21:45 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
proste to utahni od oka vsechno stejne,nic nepotirej.akorat ty stefty pomaz grafitovou vazelinou, usnadni ti to pozdejsi demontaz..ono zalomit pak zarezlej steft s matkou je na renault
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
19.7.09, 22:14 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
nic nemaž to se akorát zapeče když už tak měděnou pastou
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
19.7.09, 22:24 |
|
|
Capricorn
|
Dobře, díky všem... Jen jsem se chtěl ujistit že na to momenťák není vysloveně nutný jako na hlavu. Jinak ty štefy pomažu před montáží grafitem což myslím bude i lepší než grafitová vazelína.
|
19.7.09, 22:25 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|