Zhasenie motora, pustením plyn. pedálu volnobeh :-(
Autor |
Zpráva |
ferrari
|
_________________ Kilecko Zmenilo majiteľa... Embucha = moja 125ka znova žije Hybridka = R.I.P. Megane 1,9D AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97
|
24.7.09, 10:11 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
slavik74
|
Hoši moji zlatí, riešite tu neriešitelné! Všetko záleží od toho na akého človeka natrafite. Či už na EK, alebo STK. Ja som poctivo chodil na EK, boli tam dvaja mechanici vždy bol zle nastavený predzápal, raz málo, raz vela, to isté s bohatosťou, furt mali chuť niečo nastavovať, len aby im človek zaplatil za "prácu" navyše. Raz ma skoro aj presvedčil že mam deravý vyfuk, pritom bol vymenený 3 dni predtým. Až ked sa mu uráčilo zohnuť sa pod auto, pochopil že z toho žiadna koruna do vrecka nebude. Každá EK stála 500,-sk a po navrate domov som to aj tak prešteloval na povodné hodnoty, lebo sa na tom nedalo jazdiť. Takže zakonite prišiel čas na zmenu v podobe navštevy ineho pracoviska EK. Je to tiež za 500,-sk (17€), protokol a nálepku dostanem bez čakania a zbytočných kecov, auto ani netreba doviezť, spokojnosť na oboch stranach. Uf, ale som sa rozkecal!
|
24.7.09, 11:26 |
|
|
Ladislav
|
slavik74 píše: Hoši moji zlatí, riešite tu neriešitelné! Všetko záleží od toho na akého človeka natrafite. Či už na EK, alebo STK. Ja som poctivo chodil na EK, boli tam dvaja mechanici vždy bol zle nastavený predzápal, raz málo, raz vela, to isté s bohatosťou, furt mali chuť niečo nastavovať, len aby im človek zaplatil za "prácu" navyše. Raz ma skoro aj presvedčil že mam deravý vyfuk, pritom bol vymenený 3 dni predtým. Až ked sa mu uráčilo zohnuť sa pod auto, pochopil že z toho žiadna koruna do vrecka nebude. Každá EK stála 500,-sk a po navrate domov som to aj tak prešteloval na povodné hodnoty, lebo sa na tom nedalo jazdiť. Takže zakonite prišiel čas na zmenu v podobe navštevy ineho pracoviska EK. Je to tiež za 500,-sk (17€), protokol a nálepku dostanem bez čakania a zbytočných kecov, auto ani netreba doviezť, spokojnosť na oboch stranach. Uf, ale som sa rozkecal!
Kde chodíš na tie kontroly? Myslím aké mesto... Mám 100 chutí tam chodi%t aj ja.. Môžem chodiť aj do druhého okresu nie? Ešte sa v tom nevyznám...
|
24.7.09, 11:32 |
|
|
slavik74
|
Ladislav píše: Kde chodíš na tie kontroly? Myslím aké mesto... Mám 100 chutí tam chodi%t aj ja.. Môžem chodiť aj do druhého okresu nie? Ešte sa v tom nevyznám...
Mýslím že na EK možeš isť aj do ineho okresu, v tom by problem nemal byť. Ak chceš napíš SZ, alebo mail.
|
24.7.09, 11:37 |
|
|
MurphYnko
|
mozes chodit na stk a ek kam len chces..kazde stk a ek pracovisko ma iste normy aj iste podmienky takze je to uplne jedno tak pojdes ci do kosic alebo do ba..
|
24.7.09, 11:47 |
|
|
slavik74
|
MurphYnko píše: mozes chodit na stk a ek kam len chces..kazde stk a ek pracovisko ma iste normy aj iste podmienky takze je to uplne jedno tak pojdes ci do kosic alebo do ba..
No super! mame to teba potvrdené !
|
24.7.09, 11:49 |
|
|
congy
Tydýt
|
stk ek kde len chcete chlapci
_________________ Skoda 120L, r.v. 1979 Skoda favorit 136LS, r.v. 90 Skoda Fabia 1,2, 12V r.v 06 - activ Audi A4 2.6 B5, r.v. 98 - activ
|
24.7.09, 12:55 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|