Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 19.11.24, 20:36

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 22 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
 Zhasenie motora, pustením plyn. pedálu volnobeh :-( 
Autor Zpráva

Příspěvek 
Podľa boha pravdy by sa naozaj na emisnej nemalo nastavovat...je to iba kontrola...plati to tak cca 3 roky...ale vycsina EK to riesi tak, ze to nastavia a to nastavenie uctuju ako zvlast ukon...takze je to ako keysi, ale chudak motorista zaplati viac...a vzdy je co nastavovat, ze? 8) aj keby to nahodou bolo dobre... 8) 8) 8)

Megane 1,9D
AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97

24.7.09, 10:11
Pspvek Reklama

Příspěvek 
Hoši moji zlatí, riešite tu neriešitelné! Všetko záleží od toho na akého človeka natrafite. Či už na EK, alebo STK. Ja som poctivo chodil na EK, boli tam dvaja mechanici vždy bol zle nastavený predzápal, raz málo, raz vela, to isté s bohatosťou, furt mali chuť niečo nastavovať, len aby im človek zaplatil za "prácu" navyše. Raz ma skoro aj presvedčil že mam deravý vyfuk, pritom bol vymenený 3 dni predtým. Až ked sa mu uráčilo zohnuť sa pod auto, pochopil že z toho žiadna koruna do vrecka nebude. Každá EK stála 500,-sk a po navrate domov som to aj tak prešteloval na povodné hodnoty, lebo sa na tom nedalo jazdiť. Takže zakonite prišiel čas na zmenu v podobe navštevy ineho pracoviska EK. Je to tiež za 500,-sk (17€), protokol a nálepku dostanem bez čakania a zbytočných kecov, auto ani netreba doviezť, spokojnosť na oboch stranach. Uf, ale som sa rozkecal!

24.7.09, 11:26

Příspěvek 
slavik74 píše:
Hoši moji zlatí, riešite tu neriešitelné! Všetko záleží od toho na akého človeka natrafite. Či už na EK, alebo STK. Ja som poctivo chodil na EK, boli tam dvaja mechanici vždy bol zle nastavený predzápal, raz málo, raz vela, to isté s bohatosťou, furt mali chuť niečo nastavovať, len aby im človek zaplatil za "prácu" navyše. Raz ma skoro aj presvedčil že mam deravý vyfuk, pritom bol vymenený 3 dni predtým. Až ked sa mu uráčilo zohnuť sa pod auto, pochopil že z toho žiadna koruna do vrecka nebude. Každá EK stála 500,-sk a po navrate domov som to aj tak prešteloval na povodné hodnoty, lebo sa na tom nedalo jazdiť. Takže zakonite prišiel čas na zmenu v podobe navštevy ineho pracoviska EK. Je to tiež za 500,-sk (17€), protokol a nálepku dostanem bez čakania a zbytočných kecov, auto ani netreba doviezť, spokojnosť na oboch stranach. Uf, ale som sa rozkecal!

Kde chodíš na tie kontroly? Myslím aké mesto... Mám 100 chutí tam chodi%t aj ja.. :D Môžem chodiť aj do druhého okresu nie? Ešte sa v tom nevyznám...

24.7.09, 11:32

Příspěvek 
Ladislav píše:

Kde chodíš na tie kontroly? Myslím aké mesto... Mám 100 chutí tam chodi%t aj ja.. :D Môžem chodiť aj do druhého okresu nie? Ešte sa v tom nevyznám...

Mýslím že na EK možeš isť aj do ineho okresu, v tom by problem nemal byť. Ak chceš napíš SZ, alebo mail.

24.7.09, 11:37

Příspěvek 
mozes chodit na stk a ek kam len chces..kazde stk a ek pracovisko ma iste normy aj iste podmienky takze je to uplne jedno tak pojdes ci do kosic alebo do ba..

24.7.09, 11:47

Příspěvek 
MurphYnko píše:
mozes chodit na stk a ek kam len chces..kazde stk a ek pracovisko ma iste normy aj iste podmienky takze je to uplne jedno tak pojdes ci do kosic alebo do ba..

No super! mame to teba potvrdené ! :-)

24.7.09, 11:49
Tydýt

Příspěvek 
stk ek kde len chcete chlapci

Audi A4 2.6 B5, r.v. 98 - activ

24.7.09, 12:55
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 22 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2