Autor |
Zpráva |
Matthes
Hliník navždy.
|
To by bylo plagiatorstvi.
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
25.7.09, 21:17 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Peca
|
No a není te xenofobie trochu moc? Rozhodně rozumím obavě, aby se ze srazu poctivých fandů a známých nestala masová anonymní akce. O tom žádná.
Na druhou stranu vidět v každým nováčkovi potencionálního tuzera a chuligána, i když se třeba o auto hezky stará a má co říct, a pak linčovat někoho že si dovolil dát info o srazu i na jiné alternativní stránky o škodovkách, kde je jistě i spousta opravdových a rozumných srdcařů-škodováků, je trošku přitažený za vlasy... Vždyť každý nějak začínal, i vy jste někdy museli přijet na sraz poprvé.
Tak to vnímám čistě z pozice úplnýho outsidera a osoby, která se na zdejším webu pohybuje velmi krátce. Rád bych do Semína dorazil, dokonce jsem se už i zaregistroval na dvě porce pašíka z grilu, rád bych vzal s sebou ženu i kluka, pobavil se s lidma, který spojují nebo nějak spojily škodovky, zažít klidnou akci, kde se nemusím bát že se nevyspím nebo že někdo zmrzačí svým frajeřením mě nebo mou rodinu.
Ale nechci být brán jako nějaký cizák či narušitel jinak poklidných setkání, jak to tak sleduji tak velmi uzavřené skupinky škodovkářů. To si raději cestu ušetřím a zůstanem doma.
Beru to zde jako veřejný web, kam se může zalogovat každý, kdo má zájem a pojí ho s ostatními společné téma škodovek, alespoň ze začátku. Čas ukáže, jak moc je fandovství opravdové a jak se v komunitě registrovaných každý dokáže zkamarádit a uchytit... Tak mě opravte jestli se v mýlím.
_________________ Peca
http://www.skoda.dobrodruh.net
... protože cesta je cíl!
|
25.7.09, 21:45 |
|
|
Viky
Pan Kapitán
|
Peca píše: Tak mě opravte jestli se v mýlím.
Ja myslim, ze zrovna ty jsi ten priklad, ze mezi sebe radi prijmem fajn lidi, i kdyz jsou na TW jen kratce, nemam pravdu?
Neboj se, na nabozenskou sektu si jenom tak hrajem, to prisaham pri Sipu Svatem a ztrestej mne Koroze, jestli kecam!
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team -
Cvokárium: Youtube Instagram
|
25.7.09, 21:58 |
|
|
Peca
|
Viky píše: Neboj se, na nabozenskou sektu si jenom tak hrajem, to prisaham pri Sipu Svatem a ztrestej mne Koroze, jestli kecam!
To mě pobavilo, tak už dobrou noc
_________________ Peca
http://www.skoda.dobrodruh.net
... protože cesta je cíl!
|
25.7.09, 22:03 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
Peco, na Tebe to zrovna mireny nebylo. Ty se pouze obrn velkou mirou trpelivosti, protoze u Tvyho auta asi stravim asi spoustu casu, takze umyj zadni napravu a udelej misto okolo akumulatoru at tam vidim
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
25.7.09, 22:06 |
|
|
Viky
Pan Kapitán
|
Peca píše: Viky píše: Neboj se, na nabozenskou sektu si jenom tak hrajem, to prisaham pri Sipu Svatem a ztrestej mne Koroze, jestli kecam! To mě pobavilo, tak už dobrou noc
No ale Sipenas se precejen radsi nauc predem, kdyby se delala nejaka ta prilezitostna inkvizice.
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team -
Cvokárium: Youtube Instagram
|
25.7.09, 22:14 |
|
|
bany.xf.cz
|
No jo, tak snad tam nepřijede moc blbů a dopadne to dobře.
A co třeba napsat, že se najednou změnilo místo srazu?
_________________ http://fb.com/BJpolepy
|
26.7.09, 00:14 |
|
|
Dawid130
|
Já doufám že nepřijedou žádní.
|
26.7.09, 06:41 |
|
|
Martin 007
Dezertér
|
Na Pécu to ode mne také určitě mířeno nebylo.
Díky za názory a odpovědi jiných.
Mrknu do karty na virtu a hned mě je vše jasný co který člověk dělá a umí dělat !
A právě volové kvůli, kterým se nevyspím jak říká Péca popř. budu mít poškrábané auto (v mém případě nebrat doslova ), pak se nalejou a budou dělat čurbes nejen v kempu ale na silnici. Něco se stane a za kým půjdou lidi a policajti ? Za Náma...
Tím nechci říci, že se nových členů bojím, nebo něco, ale věřím více těm, kteří něco předvedou zde na TW nebo na virtu. A tím nemyslím že dostanou škodárnu, nahoděj plasty, vejfuk woe pičo a sem king a můžu si dělat co chci.
_________________ Škoda 130 RAPID 1987 - 743.136 "Kdo nemá Rapida jistě život proklíná." UNDER RECONSTRUCTION BMW E46 330xi Touring 2001 - Objem ničím nenahradíš. Zakládající člen Coupé clubu TW Škoda 743 Forever Team Člen klubu ostrých motorů TW
|
26.7.09, 10:05 |
|
|
Ondras83
|
já se nebojim slušnejch, mladejch novejch tváří....ale slušnejch a mohli by tady na TW, když už to je sraz TW, mit aspoň nick a garáž ...toť můj názor...
kdyby to byla vyhlášená akce, jako mimoň, high speed meeting nebo tak něco, tak neřeknu ani popel, ale sraz TW je sraz TW...
P.S. možná to zní tak nějak uzavřeně, ale mě to tak příde...kdo chce jet z virtu, tak tady má aspoň nick a víc jak 1 nebo 0 příspěvků...
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
26.7.09, 10:23 |
|
|
ferrari
|
Chlapi, toto je to?: 50°3'18.071"N, 15°31'57.852"E
Na turistickej mape na mapy.cz je zobrazený v tomto bode stan...
radšej sa totiž pýtam, bo hľadať to dákos večer sa mi nechce...a aký je vlastne program? Kedy je spanilka? Čo bude treba platiť okrem jedenia? Aby som vedel, na čo sa troška pripraviť..dík
_________________ Kilecko Zmenilo majiteľa... Embucha = moja 125ka znova žije Hybridka = R.I.P. Megane 1,9D AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97
|
26.7.09, 15:55 |
|
|
Martin 007
Dezertér
|
Jo to je ten kemp...je hned u silnice, takže to určitě najdeš.
_________________ Škoda 130 RAPID 1987 - 743.136 "Kdo nemá Rapida jistě život proklíná." UNDER RECONSTRUCTION BMW E46 330xi Touring 2001 - Objem ničím nenahradíš. Zakládající člen Coupé clubu TW Škoda 743 Forever Team Člen klubu ostrých motorů TW
|
26.7.09, 16:00 |
|
|
ferrari
|
Ešte otázočka: Keby ideme touto trasou, potrebujeme diaľničnú nálepku?
Myslím hlavne pri tom Olomouci, bo tam je to otázne (aspoň pre mňa):
_________________ Kilecko Zmenilo majiteľa... Embucha = moja 125ka znova žije Hybridka = R.I.P. Megane 1,9D AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97
|
26.7.09, 16:22 |
|
|
Ondras83
|
hlavně pro ondru120 (co vim, kdo je motorkář)
http://www.motorkari.cz/detail-akce/?aid=2539
není to daleko, nebej TW sraz, jedu tam na 4kolce
Ve východních čechách je to jeden z nejznámějších srazů, ze semína to je 27km. Naposled jsem tam byl, když mi bylo asi 12 s dědou, podivat se na motorky, od tý doby o tom vim jen od kámošů, protože motorky mě moc nezajímaj. Je to asi 2 roky, co to bylo v televizi, že se tam zabil mladej vožralej kluk na motorce...schodou okolností mýho bejvalýho spolužáka nejlepší kámoš...takže kdo by chtěl jet, na odkazu je info, já osobně se tam nechystám, jen že o tom vim a na TW je i dost lidí, co se o motorky zajímaj
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
26.7.09, 17:33 |
|
|
darklord
|
no mestsky okruh olomouc je bez poplatku ale olomouc mohelnice mam pocit ze je spoplatneny
[OT] PE su piestany? [/OT]
_________________ "You only really learn by doing it, I believe." Ayrton Senna
|
26.7.09, 17:33 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|