Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 24.11.24, 13:47

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 919 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 62  Další
 TW sraz semin 2009 

pôjdem(e)
áno, páči sa mi to idem 87%  87%  [ 45 ]
nevyhovuje mi lokalita 6%  6%  [ 3 ]
nevyhovuje mi termín 8%  8%  [ 4 ]
Celkem hlasů : 52

TW sraz semin 2009 
Autor Zpráva

Příspěvek Re: 8-)
Tomáš1280 píše:
pome radsej sobotu.!demence toto!.

Aj ja by som v konečnom dôsledku chcel tak...ale keď chcem kúpiť ešte súčiastky na vlečku v Kolíne, to mi vychádza na odjazd o 3tej ráno a to je celý deň viete kde...preto som sa pýtal na tú spanilku...a nemôže byť poobede? Totiž ozaj rátam do Kolína tak min. 5 hodín, potom hodku (min.) v predajni a potom hodku k Seminu...zorientovať sa, vybaliť sa...takže sečte noa podtrženo pripravenosť na spanilku = odjazd + 8 hod === ak bude spanilka o 11tej, tak 11-8 = 3 :cry: a to ešte bez nejakej časovej rezervy...

Megane 1,9D
AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97

27.7.09, 06:06
Pspvek Reklama

Pan Kapitán

ferrari píše:
Totiž ozaj rátam do Kolína tak min. 5 hodín, potom hodku (min.) v predajni a potom hodku k Seminu...zorientovať sa, vybaliť sa...

Hosi teda nevim jak si to prestavujete, ale ja kdybych chtel v Koline v sobotu rano nakupovat, tak bych rozhodne vyrazil v patek.
Nevim ve ktery predajni chcete nakupovat, ale jestli je to K&K, tak je to na spravny strane Kolina a cesta do Semina odtud trva maximalne 30 minut. Jinak muzu taky nabidnout treba i nejakou pomoc, protoze prodejny v Koline znam nazpamet.
Moc se mi nelibi, aby se jelo odpoledne, protoze treba ve 2 odpoledne chcipnem v tech autech na skrceninu z horka. Takze cim driv tim lip.

Cvokárium: Youtube Instagram

27.7.09, 06:32
Profil ICQ YIM

Příspěvek 
Viky ma pravdu.. ale mna napadla taka vec.. hmm, ked tam prideme v noci bude tam niekto kto nas tam pusti?

27.7.09, 07:11
Pan Kapitán

Příspěvek 
Peter22sk píše:
hmm, ked tam prideme v noci bude tam niekto kto nas tam pusti?

To je myslim v pohode.

27.7.09, 08:34
Profil ICQ YIM

Příspěvek 
Viky píše:
Peter22sk píše:
hmm, ked tam prideme v noci bude tam niekto kto nas tam pusti?

To je myslim v pohode.

Teda nebude problem ked o 23:00 budeme hucat motormi?? Lebo vies, moze sa cestou vyskytnut cokolvek..

Ale ak by to bolo tak, tak by asi ozaj nebolo od veci ist v piatok co najskor sa bude dat..

27.7.09, 08:36
Pan Kapitán

Příspěvek 
Peter22sk píše:
Teda nebude problem ked o 23:00 budeme hucat motormi?? Lebo vies, moze sa cestou vyskytnut cokolvek..

Ja bych to zas tak nehrotil. Myslim ze jde o to se dohodnout s majitelem a nebude problem. Samozrejme je lepsi prijet driv, nez tam vrcet v 11 v noci, ale myslim ze to se taky prezije, sprint na 1/4 mile tam snad tou dobou provozovat nebudem, ne?

27.7.09, 08:45
Profil ICQ YIM

Příspěvek 
Samozrejme snaha je prist v co najrozumnejsom case.. ale pocitat musis s cimkolvek

27.7.09, 08:48

Příspěvek 
No mne je jasné, že Viky má pravdu a preto som chcel ísť v piatok...ale zasa ísť v piatok neskoro a po neznámych cestách ísť v noci tiež nie je to pravé orechové..bo keď vypadneme o 19:00 z TO, tak do Semina aj tak dorazíme v sobotu...a to ešte stavať stany :lol:

Ako keby ideme v sobotu o 5tej ráno (čo by mohlo byť ltt reálne), tak sme o cca 10, max 11tej v Kolíne, v poho nakúpime, o 12:30 sme v Semine...ale to by musela byť spanilka ozaj o 2hej poobede...Pravdu povediac som aj tak myslel, že to bude až poobede (aj kvôli prípadným "šimpanzom")...

Ako, ideálny stav by bolo ísť v piatok okolo obeda v kľude okolo 6-7mej v Semine, postaviť stany, pokecať, rozkukať sa, najesť sa,....
Ráno vstať o 8mej, o 9tej ísť do KOlína, pred 11tou byť späť a vyraziť na Spanilku...ale nič nie je ideálne...mne by sa napr. dalo ísť v piatok naobed, ale priateľke ťažko a zjavne Tomaszovi už vôbec nie...

Iste sa nedá spanilka posunúť na tú 2hú, resp. až 3tiu? NEdá sa hlasovať? Čo si ostatní myslia? Viem, že bude asik hic, ale zasa to nebude extra dlhá trasa...a asik ani nie rýchla, takže okná dokorán...

Megane 1,9D
AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97

27.7.09, 08:50
Metal (urg)

Příspěvek 
Ondras83 píše:
aha...takže v pátek večer se nechlastá :wink:

ale jóóó. Ale jenom tak na pohodku pár pivek....8-10.... :lol:

Jinak spanilka na tu 10 mě absolutně vyhovuje, protože musím v sobotu satanžel vyrazit k domovu...

Obrázek
Škoda 742 Forever Team

27.7.09, 09:11
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Metal (urg)

Příspěvek 
Viky píše:
Tuner#2 píše:
Ani jsem nevěděl, že bude spanilka. Vzhledem k tomu, že se takovým akcem vyhýbám velkým obloukem, tak z toho vyplívá, že ale zůstanu v kempu na oběd sám. Takže bych to viděl, že spanilku pojedu, ale úplně jako poslední - všichni asi ví proč. Je to tak možné?

No... neni spanilka jako spanilka. Jestli si budes vyslovene prat jet posledni, tak to pochopim (vim proc), ale my celkem zasadne auta radime podle roku vyroby a to tak ze nejstarsi dopredu.

Ajtakrajta, bude tam někdo s MB nebo aspoń s kilem? Protože když tak pročítám účast tak kua...já mám rok 1977

Obrázek
Škoda 742 Forever Team

27.7.09, 09:15
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Viky píše:
ferrari píše:
Totiž ozaj rátam do Kolína tak min. 5 hodín, potom hodku (min.) v predajni a potom hodku k Seminu...zorientovať sa, vybaliť sa...

Hosi teda nevim jak si to prestavujete, ale ja kdybych chtel v Koline v sobotu rano nakupovat, tak bych rozhodne vyrazil v patek.
Nevim ve ktery predajni chcete nakupovat, ale jestli je to K&K, tak je to na spravny strane Kolina a cesta do Semina odtud trva maximalne 30 minut. Jinak muzu taky nabidnout treba i nejakou pomoc, protoze prodejny v Koline znam nazpamet.
Moc se mi nelibi, aby se jelo odpoledne, protoze treba ve 2 odpoledne chcipnem v tech autech na skrceninu z horka. Takze cim driv tim lip.

Hlavně si myslim, že jet ve špičce spanilku neni moc dobrej nápad. Chce to aby nebyl velkej provoz. Takovou kolonu jen tak někdo nepředjede. Takže desátá hodina akorát.

27.7.09, 09:50
Profil Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
hmm, ako tak na to pozeram, idealne sa to javi vlastne na tu sobotu rano odjazd, tj, stvrtok prespat aby sa mi chcelo vstat..

Ferrari, tomasz, musime to niekde stretnut a dohodnut, takato neistota sa mi nelubi. Ja mam kvoli tomu cely tyzden dovcu, tak hodte cas a miesto.. Lebo sa tu stale budeme tahat o minuty a spanilku zmeskat nechcem...

27.7.09, 09:58

Příspěvek 
Peter22sk píše:
hmm, ako tak na to pozeram, idealne sa to javi vlastne na tu sobotu rano odjazd, tj, stvrtok prespat aby sa mi chcelo vstat..

Ferrari, tomasz, musime to niekde stretnut a dohodnut, takato neistota sa mi nelubi. Ja mam kvoli tomu cely tyzden dovcu, tak hodte cas a miesto.. Lebo sa tu stale budeme tahat o minuty a spanilku zmeskat nechcem...

No o spanilce je už rozhodnuto. Od desíti. Takže když přijedeš přesně v deset, nic nezmeškáš. ;-)

27.7.09, 10:02

Příspěvek 
T2: Poslední jedu já :-) 2008 r.v.

Ondra120: Simír jede se 110R

27.7.09, 10:33

Příspěvek 
Dawid130 píše:
T2: Poslední jedu já :-) 2008 r.v.

Ondra120: Simír jede se 110R

Jestli pojedeš poslední, tak si užiješ krásnou vůni :-D

27.7.09, 10:57
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 919 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 62  Další