Autor |
Zpráva |
Jiri
|
spoti píše: tak jsem koukala na ten prvni navod, ale ta kontrolka tam neni...nj, to byla nova fabka, ja mam rv 2001....zkusim juknou jeste na ten druhy navod...a ona nesviti na stridacku, ale proste dva dny v kuse pri jizde a pak zas dva dny nic
vzdyt rikam muze to byt jen treba zoxidovany konektor nekde....ja bych se ti mrknul co to je ale asi daleko no
_________________ Jaguar XJS 1986 zlata Skoda Fabia Combi zlata Pak ještě tři letadla a čtyři helikoptéry
|
29.7.09, 20:53 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Dawid130
|
Jiri píše: Dawid130 píše: Otevři si ten návod. Je to kontrolka systemu vyfuk. plynů. no tak ja nekoukal do navodu..pokud to tak pojmenovali ....tak jo..ale tak jako tak muze signalizovat jakykoliv problem v motoru..ktery s vyfukem vubec nesouvisi
Však já taky netvrdím že je to ve výfuku. Jen se to tak jmenuje. Problém samozřejme může být jinde.
|
29.7.09, 20:53 |
|
|
Jiri
|
Dawid130 píše: Jiri píše: Dawid130 píše: Otevři si ten návod. Je to kontrolka systemu vyfuk. plynů. no tak ja nekoukal do navodu..pokud to tak pojmenovali ....tak jo..ale tak jako tak muze signalizovat jakykoliv problem v motoru..ktery s vyfukem vubec nesouvisi Však já taky netvrdím že je to ve výfuku. Jen se to tak jmenuje. Problém samozřejme může být jinde.
jasne rozumime si pokud to tak sviti na stridacku tak tipuju nekde spatnej kontakt..a nebo nejaky cidlo.....auto jinak jede normalne...
_________________ Jaguar XJS 1986 zlata Skoda Fabia Combi zlata Pak ještě tři letadla a čtyři helikoptéry
|
29.7.09, 20:55 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
29.7.09, 20:56 |
|
|
spoti
|
ale v tom navodu bohuzel vazne neni...predstavte si vrtulnik z boku, tak tak to vypada
|
|
|
Jiri
|
spoti píše: jezis, jsem blb, myslela jsem, ze je tu vlozen druhy navod..tak nevim, ja tu kontrolku snad pujdu vyfotit
klidne to vyfot..ale myslim ze vime o co jde
|
|
|
Dawid130
|
Tam doporučuju opravdu ten servis. Aby to nejezdilo na ten nouzák když to svítí.
|
|
|
Jiri
|
Sadra17 píše: http://new.skoda-auto.com/cze/service/documentation/olders/pages/fabia.aspx tady je ten správnej návod
tady to je no..je tam opravdu system kontroly vyfukovych plynu
|
29.7.09, 20:59 |
|
|
Dawid130
|
No jo
|
29.7.09, 21:01 |
|
|
spoti
|
tak v tomto navodu ta kontrolka je...str 20 - pristroje a kontrolni svetla - uple prvni vlevo na tachaci
|
29.7.09, 21:01 |
|
|
spoti
|
vyfukove plyny, jak rikate...co s tim?
|
29.7.09, 21:04 |
|
|
Jiri
|
spoti píše: vyfukove plyny, jak rikate...co s tim?
uz to pisu asi po treti... ..to nemusi byt vyfukove plyny proste to signalizuje zavadu na motoru..musis najit nekoho...servis...kde ti zavadu vyctou..a reknou....pak je potreba neco vymenit aby to uz nesvitilo..jinak to auto jezdi normalne...nekucka...startuje ...vse ok..
|
29.7.09, 21:08 |
|
|
spoti
|
ju, rizeni je v naprostem poradky, nic to jinak nedela....a nemuze to byt napr. destilkou, jak jsem dnes koukala, mam ji na minimum....
|
29.7.09, 21:17 |
|
|
Dawid130
|
NE na to je jiná kontrolka.
|
29.7.09, 21:18 |
|
|
Jiri
|
spoti píše: ju, rizeni je v naprostem poradky, nic to jinak nedela....a nemuze to byt napr. destilkou, jak jsem dnes koukala, mam ji na minimum....
voda na tohle nema vliv musis s tim do servisu na vycteni zavady tam ti reknou..ja bych to udelal ale si daleko...
|
29.7.09, 21:20 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|