Autor |
Zpráva |
ferrari
|
_________________ Kilecko Zmenilo majiteľa... Embucha = moja 125ka znova žije Hybridka = R.I.P. Megane 1,9D AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97
|
11.8.09, 12:00 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
bitmap
|
ventYl píše: vola sa to Viedenska dohoda, podpisala to valna vacsina krajin europskej unie.
Schvalne si dej v Googlu vyhledat pojem "videnska umluva". Jsem zvedav, jestli najdes dokument, o kterym mluvis
Co se tyce povinne vybavy, tak ta skutecne musi byt takova, jakou vyzaduje ten ktery stat, takze ve skopcacku prislusny pocet vest, v Hornich Uhrach karta v lekarnicce atp. Jakkoli se to zda postaveny na hlavu, je to bohuzel tak. Diky bohu, ze na tom fizlove prilis nebazirujou.
Co se naopak posuzuje podle toho, kde je auto registrovane, jsou veci, ktere podlehaji homologaci. Takze treba brita nemuzou slovaci pokutovat za to, ze ma volant na spatne strane, nebo cecha, ze ma na aute v cesku homologovana mracitka, ale za nepritomnost karty v lekarne uz je je oba je*at muzou.
_________________ Škoda Favorit Felicia Fabia Octavia Golf Mondeo Clio - kočkopes.
Whoever lays hands upon me to govern me, is an usurper, a tyrant and I declare him my enemy!
|
11.8.09, 19:13 |
|
|
ventYl
|
bitmap píše: ventYl píše: vola sa to Viedenska dohoda, podpisala to valna vacsina krajin europskej unie. Schvalne si dej v Googlu vyhledat pojem "videnska umluva". Jsem zvedav, jestli najdes dokument, o kterym mluvis Co se tyce povinne vybavy, tak ta skutecne musi byt takova, jakou vyzaduje ten ktery stat, takze ve skopcacku prislusny pocet vest, v Hornich Uhrach karta v lekarnicce atp. Jakkoli se to zda postaveny na hlavu, je to bohuzel tak. Diky bohu, ze na tom fizlove prilis nebazirujou. Co se naopak posuzuje podle toho, kde je auto registrovane, jsou veci, ktere podlehaji homologaci. Takze treba brita nemuzou slovaci pokutovat za to, ze ma volant na spatne strane, nebo cecha, ze ma na aute v cesku homologovana mracitka, ale za nepritomnost karty v lekarne uz je je oba je*at muzou.
to vcelku koliduje s aferou, ked slovenski policajti pokutovali ceskych vodicov okolo ziliny za to, ze nemaju kartu prvej pomoci a media to roztahali ako sopel, pricom samotny hovorca toto oznacil za protizakonne (dohladatelne na SMEtie.sk).
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
|
11.8.09, 20:10 |
|
|
bitmap
|
Koliduje, nekoliduje, je to tak jak jsem napsal.
To, ze novinarskej povl neco rozhlasi a ministerska tluchuba tomu horlive pritaka vubec nic neznamena.
Vzdyt vetsina uredniku neumi spravne pouzivat ani ty nejzakladnejsi pravnicky pojmy, takze se od nich tezko muze ocekavat, ze budou znat jimi vytvorene pravo, nedej boze nejakou tu spetku mezinarodniho, o novinarich ani nemluve, takze to, ze neco bylo v televizi v tomhle pripade neni, ani nikdy nemuze byt argumentem
_________________ Škoda Favorit Felicia Fabia Octavia Golf Mondeo Clio - kočkopes.
Whoever lays hands upon me to govern me, is an usurper, a tyrant and I declare him my enemy!
|
11.8.09, 20:36 |
|
|
|