Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 16.11.24, 00:40

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 29 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
 Poslední favorit nebo první felda? 
Autor Zpráva

Příspěvek 
Ondras83 píše:
NOVON píše:
Já bych bral raději feldu BMM 50 kW,s tímto motorem je měně problémů než s MPi..Ale pokud seženeš pěkné fávo 93- tak proč ne?;-)

rozhodně nesouhlasim

Tak to mi musíš vysvětlit..:-)

19.8.09, 22:34
Pspvek Reklama

Příspěvek 
PJDEFORD: Tak snad vím co jsem minulý týden platil ne?;-) Forman 10/94 136 BMM emisní norma EHK 83.03 Tak a googluj;-).
Jinak než vylítanou feldu za 20 tis,tak to raději leštěnku favo nebo formíka..Nevím jaké ceny jsou v čechách,ale tady na sev.moravě koupíš za dvacku mrdku feldu..:-l

19.8.09, 22:41

Příspěvek 
JAN C.: Mrkni na www.avizo.cz Byla tam felda 95 s LPG za 22 tis.kč..

19.8.09, 22:47

Příspěvek 
NOVON píše:
PJDEFORT: Tak snad vím co jsem minulý týden platil ne?;-) Forman 10/94 136 BMM emisní norma EHK 83.03 Tak a googluj;-).

to je sice hezký, že máš tuhle normu zapsanou v TP, ale to auto jí prostě nesplňuje...nejsi jedinej kdo tam má zapsanou normu co to auto nemá...je i spoustu BMM co nemaj v TP nic, takže to bude stát 10...psali to tam jak chtěli, ty si měl holt štěstí :) ...jinak Euro 2 vstoupila v platnost v roce 1996 ....takže..... domysli si to :) zbytek je jak sem už psal v předešlym příspěvku...to jsou fakta :)

20.8.09, 05:40

Příspěvek 
Hele já radím kup určitě feldu 96- protože to je prostě o něčem jiném... A já bych ještě koupil feldu 1.6 8) Taky sem jezdil dva roky ve fávu... pak sem koupil feldu a rozdíl je fakt poznat. Je to skoro něco jako když s feldy sedneš do fábie...prostě tišší komfortnější atd... A ty feldy tolik nehnijou. Fávo se dá koupit pěkný a nehnilý ale dneska už je to podle mě krok zpět. Ale hlavně nejvíc záleží na tom na jakou káru narazíš a zaměř se nejvíc na kastli...zybtek jako motor atd. to už sou spotřební díly za pusu na tyhle auta. Hlavně nespěchej pořádně vybírej a třeba i něco přišetři na kvalitní feldu

20.8.09, 07:22
Profil ICQ
Dřevák na focení, neumí ostřit

Příspěvek 
pjdefort píše:
e i spoustu BMM co nemaj v TP nic, takže to bude stát 10...
nebude nechá se to dohledat a dopsat :wink:

20.8.09, 07:27
Profil ICQ

Příspěvek 
pokud v TP není norma EURO1, 2....., tak napsat na Dekru a za litr pošlou potvrzení

20.8.09, 07:39

Příspěvek 
Jestli do toho můžu kecat, tak bych raději vzal felcku. Kamarád si koupil před 2 lety fáčko 93 v doopravdy top stavu. Dnes je to vrak téměř na odpis. Je to prohnilý, všechno tam drnčí, plasty se rozlejzaj apod. Já sice nevim jakou péči tomu autu dává, ale neřekl bych, že on je ten, kterej by na nějakou údržbu kálel.

20.8.09, 08:27
Hluchoň

Příspěvek 
To je jen o údržbě chování a péči, o ničem jiným. Sám mám rok 90 a nic nevrže, neskřípe a krom čínských blatníků, které jsou nemocné ale určitě ne špatné, nejeví známky koroze. A ještě má vliv dobrý výběr, samozřejmě není problém nastříkat ohnilej vrak a někdo ho vždycky koupí a pak se na jaře diví.

20.8.09, 18:21
Profil ICQ

Příspěvek 
no hele...rozhodni se sám, najdi, jeď si to prohlídnout, nafoť a ho´d to sem, takhle to dělal sádra...sice stejně koupil vrak jako kráva, ale von neměl prachy...

novon: MPI není problém větší než BMM

u bmm se často stává, že cuká..kabely, svíčky, palec, víčko...u MPI tohle odpadá

benzínový čerpadlo odchází u obou stejně-minimálně

MPIčko není žádnej sráč, co se sere :wink: vem to takhle a tvrdit o tom, že to je poruchový, to teda nesmíš :)

20.8.09, 18:45
Profil ICQ

Příspěvek 
Ondras83 píše:
no hlavně chlape nejdřiv sháněj info (nejlíp tady :wink: ) a pak kupuj...ne jak jeden nejmenovanej místní člen koupil altik na feldu a pak hodil foto a všichni sme mu řekli, že je na fáčko a byl z toho špatnej :wink:

hele hele já mám jméno :!: :!: :!: :lol:

20.8.09, 19:14

Příspěvek 
novon: MPI není problém větší než BMM

u bmm se často stává, že cuká..kabely, svíčky, palec, víčko...u MPI tohle odpadá

benzínový čerpadlo odchází u obou stejně-minimálně

MPIčko není žádnej sráč, co se sere :wink: vem to takhle a tvrdit o tom, že to je poruchový, to teda nesmíš :)[/quote]
Netvrdím,že je to sráč,ale je složitější a potenciálně poruchovější..zap lišta,klapka atd..Tohle vše je snad dražší záležitost než kable palec a víčko u BMM nebo ne??Ale to je fuk,BMM mě nikdy nevypeklo,preventivně měním svičky,kable,palec,víčko a šlape to bez problémů..:-)

20.8.09, 20:31

Příspěvek 
no...řekněme, že tě může BMM vypíct stejně jako MPI :lol:

když se o klapku staráš tak není problém...zap. lištu sem měnil 2x v životě...shodou okolností na jednom autě :D

podle mě není poruchovej ani jeden systém, musíme si uvědomit, že to sou 10 a více let starý auta :wink: :)

20.8.09, 20:47
Profil ICQ

Příspěvek 
Vít píše:
samozřejmě není problém nastříkat ohnilej vrak a někdo ho vždycky koupí a pak se na jaře diví.

Ano, to je možné, že to bylo narychlo opravené. Je fakt, že se až podezřele blejskal.

21.8.09, 09:47
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 29 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2