Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 16.11.24, 00:33

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 17 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
 likvidace vozidla zas problém 
Autor Zpráva
Mistr mechanik

Příspěvek likvidace vozidla zas problém
tak jsem likvidoval vozidlo majitel 2 roky po smrti, zůstala po něm manželka ale nad hrobem popletená :roll:

vozidlo sice zlikvidovali ale nechtěli vydát doklad o likvidaci, nakonec napsala manželka čestné prohlášení že je oprávněna auto zlikvidovat tak jsem měl doklad o likvidaci techničáky a značky a hurá na úřad :D

tam hned vymysleli jak to neudělat 8) že bez dokladu o dědictví nic neodhláší :sick: , ten ale nejde získat protože dědic už neví jestli je pátek nebo svátek a je téměř upoutána na lůžko :roll:

tak jsem jim řekl to jsou vaše doklady vy jste je vystavili tak si je strčte do prdele ještě za mnou něco křičeli at si ty doklady odnesu na chodbě, ale dál už nic řešit nebudu

máme bezva stát nejde nic :D miloš

10.8.09, 13:19
Pspvek Reklama

Junior TW team

Příspěvek Re: likvidace vozidla zas problém
Hezky... Takze si jim ty papiry hodil na hlavu at si s nima delaj co chtej? To je dobry, kdyz je dedic popletenej, at mu je zkusej vratit :lol:

10.8.09, 13:33
Dřevák na focení, neumí ostřit

Příspěvek 
:lol: :lol: http://skoda-virt.cz/cz/forum/legislati ... hlasovani/

10.8.09, 14:07
Profil ICQ
Mistr mechanik

Příspěvek 

jsou tam rúzné debaty ale neřeší problémy jednotlivých úřadů, byl jsem taky úředníkem chyba je v tom že

úřady neevidují skutečný stav ale vymyšlí neskutečný stav třeba dědit auto na který je doklad o likvidaci zdědit něco co není to je prostě pičovina jinak to ani nejde nazvat

ve veselí nejde dostat auto ani na jiné využití prostě nechtějí dělat nic je tam poblázněný fico umocněný šéfem stk francem to je dvojka stát ve státě :D miloš

10.8.09, 19:21
Mistr mechanik

Majlanky píše:
Hezky... Takze si jim ty papiry hodil na hlavu at si s nima delaj co chtej? To je dobry, kdyz je dedic popletenej, at mu je zkusej vratit :lol:

to byl momentální nápad

jedna cikánka žádala o podporu a nechtěli ji dát tak postalivla děcko na okénko a řekla úřednici tak si ho živ ty krávo a šla pryč
cikání by měli vládnout ví jak na to :D miloš

10.8.09, 19:26

Příspěvek 
Miloš zas boduje :D

10.8.09, 19:32
Dřevák na focení, neumí ostřit

Příspěvek 
slovacek.milos píše:

jsou tam rúzné debaty ale neřeší problémy jednotlivých úřadů, byl jsem taky úředníkem chyba je v tom že

úřady neevidují skutečný stav ale vymyšlí neskutečný stav třeba dědit auto na který je doklad o likvidaci zdědit něco co není to je prostě pičovina jinak to ani nejde nazvat

ve veselí nejde dostat auto ani na jiné využití prostě nechtějí dělat nic je tam poblázněný fico umocněný šéfem stk francem to je dvojka stát ve státě :D miloš

sežen nějaký dítě at ti zapózuje u auta vyfot ho a di na úřad s vyplněným
Kód:
ČESTNÉ PROHLÁŠENÍ

• trvalé vyražení vozidla z registru silničních vozidel

Jedná se o osobní automobil:

Tovární značka a typ (varianta): Škoda 120 L
Identifikační číslo vozidla (VIN): XXXXXXXXXXXXXX
RZ vozidla: XXX XX-XX

Majitel:

Jméno a příjmení:
Trvalé bydlišťe:
Rodné číslo:

Já, XXX XXXXXX, níže podepsaný, tímto čestně prohlašuji, že zanikl účel využití výše uvedeného vozidla XXXXXXXXX, přesněji vozidlo slouží jako dětská prolézačka. Vozidlo tedy fyzicky neexistuje, motor ani karoserie nebudou nikdy použity k provozu na veřejných komunikacích. Vozidlo není odstaveno na veřejné komunikaci a není nebezpečným odpadem.
Čestně prohlašuji, že jsem uvedl přesné, pravdivé a úplné údaje. Jsem si vědom toho, že pokud by mnou uvedené informace byly obráceny v opak, budu čelit všem z toho vyplývajícím právním následkům.

podpis

10.8.09, 20:33
Profil ICQ
Mistr mechanik

Příspěvek 
dík zkusím příště a dám vědět

tady ty úřady ve veselí a uhereské hradiště to je bordel, jednou jsem tu už psal

o fordu jak mi ho nechtěli přepsat že nemám žádost od notáře tak jsem napsal starostovi UH že jsem si koupil vrak přepálil číslo kastle a pořešil přpis s jiným úřadem :D

ten debil me poslal stránku nesmyslů a závěru větu že v mém případě došlo k velkému nedorozumění a řešení žádné :oops:
¨je hodně zvláštní proč chtějí blbci vládnout pravděpodobně nic jiného neumí miloš :roll:

10.8.09, 21:00
Moderátor

Příspěvek 
Co řešíte? My sepsali asi takovouhle formuli: "čestně prohlašuji že auto se stalo exponátem v soukromé sbírce" a to jim bohatě stačilo, nějáký fotky a tak to už bych nehrotil

10.8.09, 23:58
Mistr mechanik

Příspěvek 
chemer píše:
Co řešíte? My sepsali asi takovouhle formuli: "čestně prohlašuji že auto se stalo exponátem v soukromé sbírce" a to jim bohatě stačilo, nějáký fotky a tak to už bych nehrotil

řeší se zde snad je úřed ve veselí nad moravou, kámoš šel do hodonína a auto mu odhláili na jiné využití,

druhý kámoš šel do veselí s ovocenýmy zákony, vlastní rekreační zařízení a favorita využívá s vozíkem na svoz popelnic v uzavřeném areálu a nechtěli ani slyšet že nic neodhlásí nakonec dal značky do depozita :evil:

problém je jak na úředníky najít metr kam si stěžovat :?: u starosty v hradišti jsem si stěžoval a bylo z toho velké nedorozumění řešení žádném jak je donutit aby dělali co mají :?: miloš

11.8.09, 07:42
Mistr mechanik

Příspěvek 
slovacek.milos píše:
chemer píše:

řeší se zde snad jen úřad ve veselí nad moravou, kámoš šel do hodonína a auto mu odhláili na jiné využití,

druhý kámoš šel do veselí s ofocenýmy zákony, vlastní rekreační zařízení a favorita využívá s vozíkem na svoz popelnic v uzavřeném areálu a nechtěli ani slyšet že nic neodhlásí nakonec dal značky do depozita :evil:

problém je jak na úředníky najít metr kam si stěžovat :?: u starosty v hradišti jsem si stěžoval a bylo z toho velké nedorozumění řešení žádném jak je donutit aby dělali co mají :?: miloš

11.8.09, 11:25
Mistr mechanik

Příspěvek 
slovacek.milos píše:
chemer píše:

řeší se zde snad jen úřad ve veselí nad moravou, kámoš šel do hodonína a auto mu odhláili na jiné využití,

druhý kámoš šel do veselí s ofocenýmy zákony, vlastní rekreační zařízení a favorita využívá s vozíkem na svoz popelnic v uzavřeném areálu a nechtěli ani slyšet že nic neodhlásí nakonec dal značky do depozita :evil:

11.8.09, 11:31
Mistr mechanik

Majlanky píše:

tak to má pokračování nacamcali dva listy papíru a poslali posly

už nechtějí dědický list ale že sem se nepodepsal na žádost, nedodal OTP, pojistku, a nepodepsal doklad o likvidaci, že když to doladím do 30.9 tak jo, jinak mi doklady pošlou zpátky :sick: :roll:

auto které je ekologicky zlikvidované asi nikdo nepojistí to by byl podvod a pojistku nemám, OTP nelze najít, podepsat se dvakrát to zvládnu pujdu tam v pondělí

počítám že zas vymyslí jak to neudělat, 8) :evil:

mám tah na bránu :oops: popojdu pár metrů na podatelnu vrazím jim tam ty papíry a nahlásím nález pak jim zbyde jen exhumace pana mrázka leží ve strážnici na kerchově co vy na to :?: :D miloš

21.8.09, 11:18

Příspěvek 
proště nahlaš na policii, že ti to auto ukradli

21.8.09, 11:37
Hliník navždy.

Příspěvek 
To bych nedelal pac by Milos musel podat vysvetleni a to je zas sraniho...

Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.

21.8.09, 12:42
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 17 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další