Autor |
Zpráva |
kingbacker
|
mezi 2-3, teoreticky by to šlo, ale po praktický stránce mám jen minimum gryfů a nářadí jen lejhce rozšířený základní. A když už něco opravím jako profík, tak na několikátej pokus a čas 3x delší. A protože není nařádí, vědomost ani zkušenosti, cokoliv většího jde mimo mě, auto jezdí a po mým zásahu by nemuselo
_________________ 135 LX, motor 43kw, na poježdění, i zde nedostatky http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=18742
Snažím se co mi síly a finance stačí, nebijte mě
|
18.8.09, 20:38 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
elegant
|
No nevim, v aute už si pomaly opravujem všetko základné sám. Do motoru som zatiaľ nefušoval, rozobraty som ho mal s kamošom. Karosárčinu som si odskúšal nedávno a nebolo to také zlé, aj keď ani ukážkové. No podľa tej stupnici asi najbližšie je ta 4.
_________________ R.I.P. Škoda 120L, r.v. 1979; eMko so srdcom užovky (motor a napravy) R.I.P. BMW e39 530i r.v. 2000 Just because I'm paranoid doesn't mean they aren't out to get me! viewtopic.php?t=18421
|
18.8.09, 21:41 |
|
|
NOVON
|
Jiri píše: jaky jste opravari....no tak ja natankovat zvladnu
A já dokonce i vyměnit kolo..heč;-);-)
_________________ "AUDI 80 B3 1.8S 66kW,150Nm, r.v.90..LPG+ FLASH LUBE VALVE SAVER..
|
23.8.09, 21:28 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
Matthes píše: Nevim jak u Kachnise, ale pomoc u me neni kvuli know how ale kvuli vytapjene garazi
tak u me to taky nebude know how,ale za tech x půlroků ( x= pocet semikovych motoru )jsme uz byly dost sehrany ve vyndavani a nandavani motoru jinak ted jsi mi Semika prebral:( uz sme dlouho na nicem nepoŠkodili
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
24.8.09, 06:19 |
|
|
M4sterCZ
Junior TW team
Příspěvky: 964 Bydliště: Mezi ostravou a Novým Jičínem...Bílovec
|
Chtel sem dat 3 ale NOVON by mi pak dal vychovný pohlavek a řekl vzpamatuj se takže 2:D
_________________ Škoda Favorit Silver Line 135B BMM 40 kW papírově 136L 46kW:D 2 in 1 Odpočívej v pokoji Škoda Octavia 1,6 MPi Člen Junior TW teamu
|
24.8.09, 07:22 |
|
|
Dawid130
|
Já se hlásím taky do 4ky. jak kdy tedy.
|
24.8.09, 09:43 |
|
|
NOVON
|
M4sterCZ píše: Chtel sem dat 3 ale NOVON by mi pak dal vychovný pohlavek a řekl vzpamatuj se takže 2:D
Jo ta dvojka ti prozatím sedí,každý nějak začíná..Mě se taky sem tam podaří něco opravit..
_________________ "AUDI 80 B3 1.8S 66kW,150Nm, r.v.90..LPG+ FLASH LUBE VALVE SAVER..
|
24.8.09, 09:49 |
|
|
M4sterCZ
Junior TW team
Příspěvky: 964 Bydliště: Mezi ostravou a Novým Jičínem...Bílovec
|
NOVON píše: M4sterCZ píše: Chtel sem dat 3 ale NOVON by mi pak dal vychovný pohlavek a řekl vzpamatuj se takže 2:D Jo ta dvojka ti prozatím sedí,každý nějak začíná..Mě se taky sem tam podaří něco opravit..
no jo když pořád děláš neco na cizím autě tak na svoje nezbývá čas
_________________ Škoda Favorit Silver Line 135B BMM 40 kW papírově 136L 46kW:D 2 in 1 Odpočívej v pokoji Škoda Octavia 1,6 MPi Člen Junior TW teamu
|
24.8.09, 09:53 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
vybavení se dá pořešit a když nejsi úplnej dřevák tak to de i bez něj
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
24.8.09, 15:10 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Ty si sam drevak Mas to tam napsany.
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
24.8.09, 15:57 |
|
|
NOVON
|
M4sterCZ píše: NOVON píše: M4sterCZ píše: Chtel sem dat 3 ale NOVON by mi pak dal vychovný pohlavek a řekl vzpamatuj se takže 2:D Jo ta dvojka ti prozatím sedí,každý nějak začíná..Mě se taky sem tam podaří něco opravit.. no jo když pořád děláš neco na cizím autě tak na svoje nezbývá čas
Jo tak to máš recht..Ve středu zase budu ležet pod strykovym Mondeem...
|
24.8.09, 20:09 |
|
|
lubosh
|
Dal bych si 5. Občas se pustím i do toho, čemu vůbec, ale vůbec nerozumím.
Naštěstí mám kamarády servismany na telefonu !
Dělám skoro vše, ať už motor, podvozek, jen ta elektrika pokulhává.
_________________ 2008 Hyundai Matrix 1.6 16V GL 2007 Citroën Xsara Picasso 1.6 16V 2007 Kawasaki Versys 650 2002 VW Lupo 1.0 MPi Oxford
|
24.8.09, 23:14 |
|
|
NOVON
|
Sadra17 píše: vybavení se dá pořešit a když nejsi úplnej dřevák tak to de i bez něj
Ale ale,pokud chybí vercajk tak opravíš ho**o;-)..
|
25.8.09, 07:06 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
NOVON píše: Sadra17 píše: vybavení se dá pořešit a když nejsi úplnej dřevák tak to de i bez něj Ale ale,pokud chybí vercajk tak opravíš ho**o;-)..
přesně třeba fiat stilo rozvody přípravky, torxy, PC, autodata, VAG, školení, praxe zkučenosti je to čím dál složiější
pokec s jedním učněm: dal jsem druhou hlavu oppel 2.0 žádný problém přesně jak mi řekl mistr, nějakou rysku na klice u rozvodů jsem neřešil nemohl jsem ji najít, jen tu na hlavě motor nešel protočit tak jsem musel povolit hlavu a pak šel, tak jsme ho rozthovali na laně a mlátil nechytl miloš
|
25.8.09, 19:36 |
|
|
NOVON
|
slovacek.milos píše: NOVON píše: Sadra17 píše: vybavení se dá pořešit a když nejsi úplnej dřevák tak to de i bez něj Ale ale,pokud chybí vercajk tak opravíš ho**o;-).. přesně třeba fiat stilo rozvody přípravky, torxy, PC, autodata, VAG, školení, praxe zkučenosti je to čím dál složiější pokec s jedním učněm: dal jsem druhou hlavu oppel 2.0 žádný problém přesně jak mi řekl mistr, nějakou rysku na klice u rozvodů jsem neřešil nemohl jsem ji najít, jen tu na hlavě motor nešel protočit tak jsem musel povolit hlavu a pak šel, tak jsme ho rozthovali na laně a mlátil nechytl miloš
Hehé,pokud to byl 8-mi ventil C20NE,tak ten se nepotká..pokud 16-ti ventil C20XE tak potěž pánbůh.. Dyť než nasadím hlavu tak 1 válec musí být v horní úvrati a ventily 1 válce zavřené,tak že to musí být automaticky na ryskách..
Jinak bacha na motory 16v motory od novějších Renaultu-řemenice na klice není jištěná klínkem,i když tam drážka je..dobrá past..
|
25.8.09, 20:30 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|