|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 9 ] |
|
Autor |
Zpráva |
Nepér
|
Černá barva na výfuk
Kdysi se tu diskutovalo, čím natřít výfuk. Jedna z alternativ je vypalovací stříbřenka na kamna, o které všichni víme, že se vždy oloupe ale tenkrát v té diskusi zaznělo cosi o nějaké černé barvě, která prý vydrží. Tuším že to byl Miloš Slováček, kdo o tom mluvil a říkal, že zjistí, co je to zač... budu potřebovat natřít svody.
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
6.9.09, 08:03 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Ondras83
|
já mám sběrný potrubí zinkovym sprejem, má to 35 tis v mejch rukách a drží to
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
6.9.09, 09:06 |
|
|
ferrari
|
Hlavne nedávajte galvanický Zn, resp ZnNi...
_________________ Kilecko Zmenilo majiteľa... Embucha = moja 125ka znova žije Hybridka = R.I.P. Megane 1,9D AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97
|
6.9.09, 09:42 |
|
|
NOVON
|
Jj existuje černá vypalovací silikonová barva.Prodává se v malých plechovkách 0,2l,stejně jako silikonová vypalovací stříbřenka..Cena něco kolem 140 kč..Název výrobce si nevzpomenu,ale je dobrá,neloupe se..Natíral jsem tím i kotouče a třmeny,aby tolik nerezly..
_________________ "AUDI 80 B3 1.8S 66kW,150Nm, r.v.90..LPG+ FLASH LUBE VALVE SAVER..
|
6.9.09, 10:21 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
černá na krby já ted kupoval stříbřenku do 600° sprej za 130,-
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
6.9.09, 11:15 |
|
|
varok
|
Ta černá barva je BISIL, nebo tak nějak. Já s tím natřel sběrné potrubí, ale ono to po chvíli jezdění sbělá. Ale drží to jak čert. Lepší než hnusné rezavé výfukové potrubí. Svody jsem zkusil stříbřenkou, ale hned se oloupaly, tak nevím.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
20.9.09, 13:40 |
|
|
VeTeV
Senior TW team
|
Re: Černá barva na výfuk
je zajimave ze kdyz jsem natrel svody i vejfuk 20let starou stribrenkou na kamna tak to drzelo jak cert... a to dnesni nevydrzi nic
_________________ Škoda 120GLS - renovace od základu, expediční vůz - cesta je cíl
Škoda 120L - spotřební vůz - končí
Xantia 1,8i 16v Break - ať se nám svět houpe
Když se zblázníte do řady 742 není cesty zpět - zbývá vyřešit jen otázku - kdy konečně dostanu rozum?
|
20.9.09, 17:51 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Nepér píše: Kdysi se tu diskutovalo, čím natřít výfuk. Jedna z alternativ je vypalovací stříbřenka na kamna, o které všichni víme, že se vždy oloupe ale tenkrát v té diskusi zaznělo cosi o nějaké černé barvě, která prý vydrží. Tuším že to byl Miloš Slováček, kdo o tom mluvil a říkal, že zjistí, co je to zač... budu potřebovat natřít svody.
já to taky už nevím musel bych zajít do barev se zeptat ale fakt funguje sleduji na ivecu a ten výfuk je snad dva roky OK malinká plechovečka 2-3 deci snad za dvě stovky miloš
|
20.9.09, 18:48 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
VeTeV píše: je zajimave ze kdyz jsem natrel svody i vejfuk 20let starou stribrenkou na kamna tak to drzelo jak cert... a to dnesni nevydrzi nic
protože dneska dělaji samý ekologický sračky
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
20.9.09, 19:39 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|