Autor |
Zpráva |
škodař
|
tak teď mě to posadilo ůplúlně do 2taktu trošku hrabu ale jen na motorkách ale tohle mě fakt posadilo jen tak dál
_________________ Seat toledo 1.9 TDI 1996 Seat toledo 1.9 TDI 1998 T4 1.9 MTDI 1995 Long spotřebák Včelař
Sháním vyjetý a vyfritovaný olej!
|
2.9.09, 18:53 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Gemini
|
jiri : zaujmaveee.....mam jeden motor doma, este som ho nekuchal tak neviem..... ako je pohanane to supatko ? fakt je rotacne ? nie posuvacove ?
_________________ Škoda Rapid 146 - 93 HP , 140 Nm
Škoda 130 Maxi - 105 HP, 140 Nm
Škoda Rapid Turbo - 122 HP, 231 Nm
|
2.9.09, 20:33 |
|
|
CROWACK
|
ten kulatej plech na klice zhruba uprostřed je rotační šoupě
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
2.9.09, 21:08 |
|
|
Jiri
|
Gemini píše: jiri : zaujmaveee.....mam jeden motor doma, este som ho nekuchal tak neviem..... ako je pohanane to supatko ? fakt je rotacne ? nie posuvacove ?
no rotacni proto ze rotuje spolu s klikou je nasazene na dvou cepech a pruziny jej pritlacuji na stenu bloku motoru kde zakryva kanal...pro sani jinak az ten motor rozdelas tak soupatko ma svoji polohu..nesmis jej otocit..je dobre pokud uz jsou zabehnuta nesmi se zamenit mezi sebou..pro prvni a druhy valec...je dobre si oznacit polohu.... vlastni upevneni soupatek na tech cepech neni moc idealni ptoroze vibracemi se provozem ty otvory vymalti..a stanou se z nich ovlane soupatko tam potom rachoti..a casovani neni presne..tohle dela ten typicky trabi zvuk kdyz je horsi motor...takove to cvrlikani
http://www.trabantbrno.net/images/navod ... uning1.gif
_________________ Jaguar XJS 1986 zlata Skoda Fabia Combi zlata Pak ještě tři letadla a čtyři helikoptéry
|
2.9.09, 21:12 |
|
|
Jiri
|
No tak nez sem to dopsal... na tom mem obrazku...mozna je to ten samy..jsou oznacena cislem 1
_________________ Jaguar XJS 1986 zlata Skoda Fabia Combi zlata Pak ještě tři letadla a čtyři helikoptéry
|
2.9.09, 21:13 |
|
|
Gemini
|
dik moc, tak to som fakt netusil......neviete nieco o tretom sacom kanaliku co sa robi ako uprava na zavodnych trabikoch ??
_________________ Škoda Rapid 146 - 93 HP , 140 Nm
Škoda 130 Maxi - 105 HP, 140 Nm
Škoda Rapid Turbo - 122 HP, 231 Nm
|
3.9.09, 22:40 |
|
|
CROWACK
|
myslíš třetí přefuk z kliky nebo "ventily" v pístech?
strýc dělal kdysi zástavby těchhle motorů do rogal, třeba by něco věděl...
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
4.9.09, 12:56 |
|
|
paži
|
slyšel jsem o 2T skůtrech Vespa, který mají taky vstřikování, nevíte o tom něco? nic kludnýho jsem o tom nenašel
|
11.9.09, 00:38 |
|
|
Jiri
|
paži píše: slyšel jsem o 2T skůtrech Vespa, který mají taky vstřikování, nevíte o tom něco? nic kludnýho jsem o tom nenašel
tady v Anglii je toho jak svina ale nijak zvlast sem to nestudoval kdyby se neco objevilo mrknu na to poradne...
|
15.9.09, 19:20 |
|
|
chemer
Moderátor
|
paži píše: slyšel jsem o 2T skůtrech Vespa, který mají taky vstřikování, nevíte o tom něco? nic kludnýho jsem o tom nenašel
Většina dražších 2T scooterů maj vstřikování.
|
15.9.09, 20:13 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
chemer píše: paži píše: slyšel jsem o 2T skůtrech Vespa, který mají taky vstřikování, nevíte o tom něco? nic kludnýho jsem o tom nenašel Většina dražších 2T scooterů maj vstřikování.
dneska už všechny motorky maji vstřikování
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
15.9.09, 20:18 |
|
|
chemer
Moderátor
|
Velký jo, to je jasný.
|
15.9.09, 21:34 |
|
|
Jarda S.
|
i malý to je všechno kvuli ekologii
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
16.9.09, 05:20 |
|
|
chemer
Moderátor
|
Se podívej na český jawy, nebo ty levný scootery v obchodácích, to jsou všechno karbce.
|
16.9.09, 07:32 |
|
|
Jarda S.
|
chemer píše: Se podívej na český jawy, nebo ty levný scootery v obchodácích, to jsou všechno karbce.
to sou ty levný sráče kde celá motorka stojí do 20 tis do tý ceny vstřikování nevymyslí
|
16.9.09, 10:46 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|