Autor |
Zpráva |
S@e Hunter
|
Karbec LEKR
mam jednu otazku naco sluzi to zakruzkovane v cervenom v karbeci LEKR??
http://yfrog.com/0bimg9752aj
|
17.9.09, 19:43 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
michalkatka
|
Re: Karbec LEKR
to je odvetranie plavákovej komory...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
17.9.09, 20:19 |
|
|
S@e Hunter
|
a ma to nejaky vplyv na vykon motora ak je to trocha upchate???
|
17.9.09, 20:34 |
|
|
michalkatka
|
S@e Hunter píše: a ma to nejaky vplyv na vykon motora ak je to trocha upchate???
myslím že nie, to je iba sitko, ešte je tam jedna diera na druhej strane komory, menšia bez sitka...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
17.9.09, 20:35 |
|
|
Majlanky
Junior TW team
|
Zdar, chlapi. Nechtel jsem zaklaadt novej topic tak to prasknu sem pac tady skoro nic neni. Jelikoz me zacina SEDR pekne stvat, uvazuju o tom, ze bych presel na vyssi stupen karburatoru. Ted se chci zeptat, ma ho nekdo v Rapu, popr. v 742 rade? Slysel jsem svest, ze je problem s tim, ze karbec jezdi v jinym smeru a ze to dela neplechu. Pak jsem se chtel zeptat z jaky strany ma LEKR nastavovaci srouby? Pak se asi muset udelat prepad zpet do nadrze a nejak nevim kudy to spet do ty nadrze cpat a posledni vec, jestli pak k LEKRu nasadit i favo pumpu. Dik
_________________ Rapid r.v. 1989 s legalnim 781.136
|
7.11.09, 16:24 |
|
|
ferrari
|
Majlanky, na Virte to tuším niekto mal...sa mi zdá, že sa to tam niekde riešilo...keď sa dobre zvládne montáž, vraj je to odbré...lepšie, ako SEDR...
_________________ Kilecko Zmenilo majiteľa... Embucha = moja 125ka znova žije Hybridka = R.I.P. Megane 1,9D AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97
|
7.11.09, 16:26 |
|
|
Majlanky
Junior TW team
|
Ok... Zkusim to tam najit, tam se to resi porad akorat jsou to vetsinou nikam nevedouci a nikdy nekoncici vlakna
|
7.11.09, 17:36 |
|
|
ferrari
|
Majlanky píše: jsou to vetsinou nikam nevedouci a nikdy nekoncici vlakna
To je niekedy ozaj pravda...komplexný návod nebudel, ale trebárs toto azda pomôže:
http://skoda-virt.cz/cz/forum/motor-1/1 ... -ve-120ce/
http://img.skoda-virt.cz/vase_auta_uplo ... -55_34.jpg
_________________ Kilecko Zmenilo majiteľa... Embucha = moja 125ka znova žije Hybridka = R.I.P. Megane 1,9D AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97
|
8.11.09, 08:26 |
|
|
Majlanky
Junior TW team
|
Jo na tohle jsem taky narazil, asi to zkusim, a uvidim co to udela...
|
8.11.09, 12:52 |
|
|
LUCAS
|
Majlanky píše: Zdar, chlapi. Nechtel jsem zaklaadt novej topic tak to prasknu sem pac tady skoro nic neni. Jelikoz me zacina SEDR pekne stvat, uvazuju o tom, ze bych presel na vyssi stupen karburatoru. Ted se chci zeptat, ma ho nekdo v Rapu, popr. v 742 rade? Slysel jsem svest, ze je problem s tim, ze karbec jezdi v jinym smeru a ze to dela neplechu. Pak jsem se chtel zeptat z jaky strany ma LEKR nastavovaci srouby? Pak se asi muset udelat prepad zpet do nadrze a nejak nevim kudy to spet do ty nadrze cpat a posledni vec, jestli pak k LEKRu nasadit i favo pumpu. Dik
já mám LEKR ve svoji 120GL a problem se smerem jizdy to nema, je to blbost, jede to normalne, samozrejme musi byt ten karbec v rovine. kdyz to bude v 742 tak to ma nastavovaci srouby pristupne bohatost bude zepredu a volnobeh z leve strany karbu (beru to jak to je v 742 usazene). prepad mam udelany normalne hadickou do hrdla nadrze, byl tam navic vyustek na hadicku. palivovou pumpu mam co byla na tom favo motoru s manualnim pumpovanim.
celkove muzu za sebe rict ze se mi libi jak to jezdi a tak. ted jsem trosku bojoval s automatickym syticem, ale uz je to snad OK. a kdyz jezdim normalne tak to jede na delsi trase za 6,5-7 litrů na 100
_________________ ŠKODA 120GL, r.v.: 1987, (aktualni konfigurace 136GL)
|
8.11.09, 13:46 |
|
|
ferrari
|
LUCAS píše: 6,5-7 litrů na 100 tak ale to je nadlhšej trase dosť, povedal by som...otázka je, ako je to so SEDRom...myslím na Tvojom motore...bo ja sa na dlhšiu trasu vopchám do 6l/100 km...teda, ke´d nejdem zrovna hore kopec-dole kopec, resp. 120 km/h po diaľnici...
PS Majlanky - kukám, že máš rovnakú farbu, ako aj ja...a rovnako zájdený lak
|
8.11.09, 14:26 |
|
|
LUCAS
|
ferrari: delsi trasu myslim treba 120km. dál zatím nejezdím neni kam. mozna by to slo jeste srazit kdyby se uplne perfektne sesteloval predstih a karbec. jak je na tom se SEDRem nevím protoze jeste nemeli cest se spolu potkat
_________________ ŠKODA 120GL, r.v.: 1987, (aktualni konfigurace 136GL)
|
8.11.09, 16:08 |
|
|
ferrari
|
Njn, ja si osobne myslím, že spotreba LEKR vs. SEDR bude na dlhšej trase podobná...lenže rapídne iné chovani ebude zastudena, ke´d s LEKR sa dá super ísť, žiadne kuckanie, trhanie, zdochýňanie (predpoklad je správne zoradený sýtič)...otázne sú tiež výkony...
|
8.11.09, 21:05 |
|
|
Jonny
Junior TW team
|
Majlanky píše: Zdar, chlapi. Nechtel jsem zaklaadt novej topic tak to prasknu sem pac tady skoro nic neni. Jelikoz me zacina SEDR pekne stvat, uvazuju o tom, ze bych presel na vyssi stupen karburatoru. Ted se chci zeptat, ma ho nekdo v Rapu, popr. v 742 rade? Slysel jsem svest, ze je problem s tim, ze karbec jezdi v jinym smeru a ze to dela neplechu. Pak jsem se chtel zeptat z jaky strany ma LEKR nastavovaci srouby? Pak se asi muset udelat prepad zpet do nadrze a nejak nevim kudy to spet do ty nadrze cpat a posledni vec, jestli pak k LEKRu nasadit i favo pumpu. Dik S kamosom sme ho davali docela nedavno na jeho 130ku , upravilo sa sanie ( upilene srouby na sani , pridana medzipodlozka s dierami na LEKR ) upravena vodna pumpa , upraveny filterbox ( daval tam 120kovy s upravenou nozickou a kruhovou dierou na karb ) prerobeny domec termostatu , vsetko zapojene . Spotreba mu klesla z 8,5l na 6,1 l na 100 . nemoze si ho vynachvalit . Ten karbec bol nastaveny na masine a zrepasovany ( vrazil don cca 70€ ) Takze takto nako - vrelo doporucujem
_________________ 1) Škoda Rapid 136 . motor XT bude vo vyvoji -> ELEANOR nova kasna jej pristane 2) Škoda 120 GL - Pomrdanč - spotrebak s vyhodami 3) Škoda Fabia 1,2 HTP 47 kW -> ŽLŤAS ňáko ide furt na tri válce 4) Škoda 100 - 71" Model 72" Killec
|
8.11.09, 23:02 |
|
|
Majlanky
Junior TW team
|
ferrari píše: PS Majlanky - kukám, že máš rovnakú farbu, ako aj ja...a rovnako zájdený lak
No to Apollo stalo za prd no. Paradox je, ze to byla vyvozni barva Az bude vyvareno rozhoduju se zda odstin zachovam, ci pujdu do olivove, sice to neni origo ale je to krasna barva...
Tak super kluci jste me presvedcili. Tak ja koupim nejakej LEKR, necham ho repasnout a nasadim. Uz se tesim jak odpadnout ty blbiny s pumpovanim a pocukavanim se studenym motorem
|
9.11.09, 00:01 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|