|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
Autor |
Zpráva |
congy
Tydýt
|
takze nazor bol spravny ale pricina nebola v hadickach. tie som vymenil a nic sa nezmenilo auto zacalo cukat na volnobehu tak som tomu chcel pridat a ako som sa dotkol skrutkovacom srobku bohatosti (len dotkol) otacky zasa nabehli na svoju spravnu hodnotu. Je mozne ze sa tam nieco upchalo niekto tu pisal ze su pod tym O kruzky ci co.
_________________ Skoda 120L, r.v. 1979 Skoda favorit 136LS, r.v. 90 Skoda Fabia 1,2, 12V r.v 06 - activ Audi A4 2.6 B5, r.v. 98 - activ
|
21.9.09, 13:17 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
michalkatka
|
congy píše: takze nazor bol spravny ale pricina nebola v hadickach. tie som vymenil a nic sa nezmenilo auto zacalo cukat na volnobehu tak som tomu chcel pridat a ako som sa dotkol skrutkovacom srobku bohatosti (len dotkol) otacky zasa nabehli na svoju spravnu hodnotu. Je mozne ze sa tam nieco upchalo niekto tu pisal ze su pod tym O kruzky ci co.
ťažko povedať, v tvojom prípade sú všetky poruchy akosi záhadné...
na tom šroube voľnobehu je krúžok, ale neoprel si sa o celý karbec a netesnosť pod ním si zatlačil a preto sa ti voľnobeh zrovnal toto sa tiež občas stáva...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
21.9.09, 13:20 |
|
|
congy
Tydýt
|
michalkatka píše: ťažko povedať, v tvojom prípade sú všetky poruchy akosi záhadné...
na tom šroube voľnobehu je krúžok, ale neoprel si sa o celý karbec a netesnosť pod ním si zatlačil a preto sa ti voľnobeh zrovnal toto sa tiež občas stáva...
no moje su fakt zahadne cele auto je zahadne ba priam mi pripada niekedy zive. nie oba som prilozil skrutkovac k tomu srobu bohatosti ani nepokrutil ani nic iba prilozil
_________________ Skoda 120L, r.v. 1979 Skoda favorit 136LS, r.v. 90 Skoda Fabia 1,2, 12V r.v 06 - activ Audi A4 2.6 B5, r.v. 98 - activ
|
21.9.09, 13:35 |
|
|
werty
|
congy píše: michalkatka píše: ťažko povedať, v tvojom prípade sú všetky poruchy akosi záhadné...
na tom šroube voľnobehu je krúžok, ale neoprel si sa o celý karbec a netesnosť pod ním si zatlačil a preto sa ti voľnobeh zrovnal toto sa tiež občas stáva... no moje su fakt zahadne cele auto je zahadne ba priam mi pripada niekedy zive. nie oba som prilozil skrutkovac k tomu srobu bohatosti ani nepokrutil ani nic iba prilozil
Pokud máš vezmi stříkačku s benzinem a při volnoběhu nastříkni trochu paliva na šroub... Pokud se otáčky na okamžik lehce zvýší/ stabilizují pak se bude s jistotou jednat o špatný O kroužek. Podle toho co píšeš už netěsní a přisává se přes něj do volnoběžného kanálu falešný vzduch.
|
21.9.09, 15:06 |
|
|
congy
Tydýt
|
no najdivnejdsie na tom je ze cely karbec je po kompletnom repasy. ale stalo sa to iba raz asik po prejdeni 1000 km od opravy
|
22.9.09, 10:30 |
|
|
|