Autor |
Zpráva |
21lucas
Ignorant pravidel
|
M4sterCZ píše: neco vam poradím najděte si na netu LEDCALC a ten vam to vypočítá sám
no to sice vypocita ale kdyz nezvladnou to spocitat rucne tak ten program nepochopi je dost nedokonalej
|
13.8.09, 12:18 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
M4sterCZ
Junior TW team
Příspěvky: 964 Bydliště: Mezi ostravou a Novým Jičínem...Bílovec
|
21lucas píše: M4sterCZ píše: neco vam poradím najděte si na netu LEDCALC a ten vam to vypočítá sám no to sice vypocita ale kdyz nezvladnou to spocitat rucne tak ten program nepochopi je dost nedokonalej
a tak nejsou tady zas takoví blbci aby to nedokazali ovládat
_________________ Škoda Favorit Silver Line 135B BMM 40 kW papírově 136L 46kW:D 2 in 1 Odpočívej v pokoji Škoda Octavia 1,6 MPi Člen Junior TW teamu
|
13.8.09, 12:49 |
|
|
hardb
Junior TW team, Tydýt
|
_________________ #2580 fávo 135 LSe - Get Hard
|
13.8.09, 15:24 |
|
|
M4sterCZ
Junior TW team
|
a konečně to někdo našel ja to hledal a nemohl najít
_________________ Škoda Favorit Silver Line 135B BMM 40 kW papírově 136L 46kW:D 2 in 1 Odpočívej v pokoji Škoda Octavia 1,6 MPi Člen Junior TW teamu
|
13.8.09, 15:36 |
|
|
varok
|
Diody bych použil tak max. 1000mCd, více už to oslňuje. Já zkusil dát asi 5000mCd a už jsem měl málem zánět spojivek
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
20.9.09, 15:54 |
|
|
hardb
Junior TW team, Tydýt
|
varok píše: Diody bych použil tak max. 1000mCd, více už to oslňuje. Já zkusil dát asi 5000mCd a už jsem měl málem zánět spojivek
Já mám na stropním světle 2x mordy 6800 mcd a 6x 12 000 mcd a zatím jsem oslněný nebyl ale je fakt že záleží kde a jak jsou umístěny ...
_________________ #2580 fávo 135 LSe - Get Hard
|
20.9.09, 16:18 |
|
|
tomasjavorsky
Příspěvky: 149 Bydliště: Praha západ (tj. Středočeský kraj, NEJSEM Pražák!!! :)
|
Jinak nemohly ty LEDky odejít během startování, kdy palubní napětí dost kolísá? Třeba by stálo za pokus zapojit (+) pól těch LEDek na relátko, který by napájení LEDek během startování odpojilo. A rovnou přes to relátko zapojit i přívod ke světlům.
_________________ Fávo pickup BMM, původně 50kW. Pokusnej králík, auto na hraní a černá díra na čas a prachy. Scénic 1.6 16V Expression, 79kW. Výletovací rodinný speciál. Volvo FH12/340kW. Pracovní nástroj a druhý domov.
|
21.9.09, 20:18 |
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
tomasjavorsky píše: Jinak nemohly ty LEDky odejít během startování, kdy palubní napětí dost kolísá? Třeba by stálo za pokus zapojit (+) pól těch LEDek na relátko, který by napájení LEDek během startování odpojilo. A rovnou přes to relátko zapojit i přívod ke světlům.
kdyz das dostatene velky odpor tak to neni potreba ty diody jsou stavene na vic nez se pise v datasheetech
_________________ otec: Fobia Sedan HTP m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže
|
21.9.09, 20:28 |
|
|
Nepér
|
Tady se člověk fakt baví stabilizátory napětí, pak proudu, kolísání svitu, rozepínání relátkem, nějaký složitý výpočetní programy
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
21.9.09, 21:55 |
|
|
varok
|
Já psal, že ty ledky nevydrží bez odporu. Měl jsem světýlko stropní, tudíž bylo zhasnuté během startování. A ta svítivost, u stropního světýlka apod. je lepší co největší svítivost, ale pod budíky raději méně.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
24.9.09, 16:30 |
|
|
varok
|
Stropní světýlko je potřeba LEDky s co největší svítivostí, protože chceme osvětlit co největší prostor. Ale pod budíky raději měně, protože pak to hodně září do očí. Sice to je potom vidět i ve dne, ale v noci hrůza. Možná jsem to přehnal, šli by i 3000mCd. Záleží hlavně na barvě podsvětlení a na typu LED.
|
26.9.09, 09:45 |
|
|
varok
|
Prosím, prosím, nevíte někdo, jak odstranit tu zelenou barvu na ikonkách vypínačů? Chci si taky předělat podsvětlení, ale když jsem to zkoušel ředidlem nebo jemným smirkem, tak se mi odstranila i ta černá barva. Dokonce i ten obrázek.
|
27.9.09, 11:45 |
|
|
M4sterCZ
Junior TW team
|
sežen oblakovač a moc na to netlač nebo vemeš i ty znaky z toho jemně odlakovačem a bude to OK delal sem to taky tak akorat sem vzal odlakovač od mamky tak ji ješte dlužím no:D
|
27.9.09, 16:00 |
|
|
Nepér
|
varok píše: Prosím, prosím, nevíte někdo, jak odstranit tu zelenou barvu na ikonkách vypínačů? Chci si taky předělat podsvětlení, ale když jsem to zkoušel ředidlem nebo jemným smirkem, tak se mi odstranila i ta černá barva. Dokonce i ten obrázek. No a neděláš to z opačný strany?
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
27.9.09, 16:16 |
|
|
M4sterCZ
Junior TW team
|
Nepér píše: varok píše: Prosím, prosím, nevíte někdo, jak odstranit tu zelenou barvu na ikonkách vypínačů? Chci si taky předělat podsvětlení, ale když jsem to zkoušel ředidlem nebo jemným smirkem, tak se mi odstranila i ta černá barva. Dokonce i ten obrázek. No a neděláš to z opačný strany?
musiš jemně a vždycky jednou přejet a koukat
|
27.9.09, 18:41 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|