|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 11 ] |
|
Autor |
Zpráva |
ruco2828
|
favorit-el.okna
robil tu niekto na favorita el.okna a vedel by poradit neaku schemu
|
21.9.09, 14:29 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27231 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
21.9.09, 14:45 |
|
|
michalkatka
|
Re: favorit-el.okna
ruco2828 píše: robil tu niekto na favorita el.okna a vedel by poradit neaku schemu
na Favo pasuje mechanizmus s Feldy, ale je prekticky nezohnateľný...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
21.9.09, 18:21 |
|
|
varok
|
Na co schéma. Stačí sehnat elektrické ovládání, což je trošku problém. Zapojit přes tlačítka na napájení a hotovo. Jednou aby se točilv motorek na jednu stranu a druhé tlačítko na druhou.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
26.9.09, 09:41 |
|
|
Šemik
|
Bet relátek a koncových spínačů polohy to je o ničem.
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
26.9.09, 11:00 |
|
|
varok
|
Tak koncáky to už asi má origo, ne? Jestli ne, tak je to blbé. Ale zapojit to jde i bez relátek. Jednou jsem jednomu klukovy dělal do Golfa III. a pohoda.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
27.9.09, 07:23 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
já ty motorky mám doma nasadí se přímo na ten tisícihran jak je klička ,
vytáhnul jsem je z iveca a dal tam kličky z felicie miloš
|
27.9.09, 08:46 |
|
|
sharpers
|
michalkatka píše: ruco2828 píše: robil tu niekto na favorita el.okna a vedel by poradit neaku schemu na Favo pasuje mechanizmus s Feldy, ale je prekticky nezohnateľný...
já ho sehnal za 1500 i s obouma komlet dveřma a eletrikou a to tady na TW jinak se dost často oběvuje na aukru, virtu apod...jediny problem vidim v tom, že většina lidí si myslí že je to velká vzácnost tak nasazuje nesmyslně vysoké ceny....
_________________ minulost : Elvírka - felicia glxi 95, 1.3bmm, červená tmavá+14" atlanty
nyní: peugeot 406 sedan, 1.8 16V Mistral, modrá metla
|
27.9.09, 08:50 |
|
|
varok
|
Přímo vzácnost to není, já myslel ty origo Škodovácké, třeba s filety se špatně shánějí. Ale pokud se nahradí jinými, tak není problém.
|
27.9.09, 15:42 |
|
|
kwiko
|
michalkatka píše: ruco2828 píše: robil tu niekto na favorita el.okna a vedel by poradit neaku schemu na Favo pasuje mechanizmus s Feldy, ale je prekticky nezohnateľný...
Toto nieje pravda, felda ma ukotvovacie body mechanizmu stahovania okna uplne inde ako favo = pasuje to tam asi rovnako ako tapacir z feldy Ale napr. predne skla su skoro rovnake
_________________ Forman 135Le Volvo 855 TDI 0949126151
|
27.9.09, 18:13 |
|
|
michalkatka
|
kwiko píše: michalkatka píše: ruco2828 píše: robil tu niekto na favorita el.okna a vedel by poradit neaku schemu na Favo pasuje mechanizmus s Feldy, ale je prekticky nezohnateľný... Toto nieje pravda, felda ma ukotvovacie body mechanizmu stahovania okna uplne inde ako favo = pasuje to tam asi rovnako ako tapacir z feldy Ale napr. predne skla su skoro rovnake
nemyslím celé mechanizmy, ale iba motor s prevodovkou, ten bazmek s na kľučku nahradíš motorom odvŕtané nity nahradíš šroubami a všetko presne sedí... teda ešte som to nerobil, ale vraj to pasuje...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
27.9.09, 20:31 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|