Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 16.11.24, 03:28

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 
 Felicie 
Autor Zpráva

Příspěvek Felicie
Nevim kde to presne zaradit.. ale nejspis zde.. vsiml jsem si ted jak se uz trochu ochladilo u Felicie ze pri vyrazeni rychlosti mi jakoby zahrci neco u motoru a vyrazeni je takove tvrdsi, ne plynule jako v lete.. po cca par kilometrech jak se auto zahreje je to uz OK, cim to muze byt? nevim jak to popsat presne, moc to asi ani nejde, ale mozna z toho co pisu to bude zretelne a ze tento jev je u aut casty. Dekuji

30.9.09, 19:22
Pspvek Reklama

Dřevák na focení, neumí ostřit

Příspěvek 
převodovej olej je ho dost ?

30.9.09, 19:23
Profil ICQ

Příspěvek 
No to me taky napadlo.. jenze nevim jak ho zkontrolovat.. posledni auto jsem mel favorita a tam to bylo nejake slozitejsi kdyz jsem to tady kdysi resil, tak jsem to nechal zkontrolovat v servise protoze jsem mel nejake problemy s autem a bylo mi receno ze je ho dost.. muzu se zeptat jak muzu zkontrolovat prevodovy olej konkretne na felicii? Dekuji

30.9.09, 19:27

Příspěvek 
majak píše:
No to me taky napadlo.. jenze nevim jak ho zkontrolovat.. posledni auto jsem mel favorita a tam to bylo nejake slozitejsi kdyz jsem to tady kdysi resil, tak jsem to nechal zkontrolovat v servise protoze jsem mel nejake problemy s autem a bylo mi receno ze je ho dost.. muzu se zeptat jak muzu zkontrolovat prevodovy olej konkretne na felicii? Dekuji

stejně jak u fáva...vytáneš bovden i s převodem na náhon tachometru v převodovce a jak vidíš na tom nálitku olej, je to ok, jak nevidíš, je tam málo...

30.9.09, 20:19
Profil ICQ
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 4 ]