|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 9 ] |
|
Autor |
Zpráva |
counterr
|
Nejdou řadit rychlosti
Ahoj všichni,
z ničeho nic mi přestali jít řadit u Š120LS rychlosti, za jízdy musim alespoň 2x prošlápnout spojku a pak se mi tam povede něco zařadit. Brzdový kapaliny tam mám dost, oleje v převodovce je taky dost. Nevíte někdo co s tim?
|
3.2.07, 11:59 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Bukaj
|
A kde ti zabírá spojka? Až úplně nahoře, viď
_________________ Å 130 L 86 - cestovní limuzína Levandulka 1000 MBG De Luxe 67 - v renovaci Felda Combi GLXi - 1,3 MPi 97 - k užitku tátovi 130LPG 130L 86 - denní vůz 1000MB MB 69, 1.8.68 Ať mi nikdo neříká, že něco nejde... Škoda 742 Forever Team
|
3.2.07, 12:08 |
|
|
counterr
|
Až nahoře ne, pedál se zdá být měkčí, vzadu na vypínací páčce se mi zdá velká vůle, když to odtlačim rukou tak je vůle větší než píšou v příručce (tj. víc než 5 mm). Nemohlo by to být zavzdušnění? Nevim, jak to odvzdušnit v knížce píšou "obrátit se na servis".
|
3.2.07, 12:25 |
|
|
Šemik
|
counterr píše: Až nahoře ne, pedál se zdá být měkčí, vzadu na vypínací páčce se mi zdá velká vůle, když to odtlačim rukou tak je vůle větší než píšou v příručce (tj. víc než 5 mm). Nemohlo by to být zavzdušnění? Nevim, jak to odvzdušnit v knížce píšou "obrátit se na servis".
Na spojkovym válečku co je na převodovce je takový šroub na 9 klíč. našlap několikrát pedál spojky, drž ho a povol tento šroub. pedál můžeš pustit až po jeho opětovném utažení Tohle udělaj tak 3x, prostě do doby než z toho z toho odvzdušńovacího šroubu půjde jen čistá brzdovka. Jo, hlídej jestli je jí v dost v nádržce, at si nenasaješ vzduch
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
3.2.07, 13:58 |
|
|
pro-race
|
Šemik píše: counterr píše: Až nahoře ne, pedál se zdá být měkčí, vzadu na vypínací páčce se mi zdá velká vůle, když to odtlačim rukou tak je vůle větší než píšou v příručce (tj. víc než 5 mm). Nemohlo by to být zavzdušnění? Nevim, jak to odvzdušnit v knížce píšou "obrátit se na servis". Na spojkovym válečku co je na převodovce je takový šroub na 9 klíč. našlap několikrát pedál spojky, drž ho a povol tento šroub. pedál můžeš pustit až po jeho opětovném utažení Tohle udělaj tak 3x, prostě do doby než z toho z toho odvzdušńovacího šroubu půjde jen čistá brzdovka. Jo, hlídej jestli je jí v dost v nádržce, at si nenasaješ vzduch
Ale sám to neuděláš:Teda jestli nemáš ruce jak Saxána
Někdo ti musí jít našlapat na pedál
_________________ "Fanánek"
BMW 750il r.v.97, plná nálož
Ford Mondeo 2.2TDci DURAtorq r.v.04
|
3.2.07, 14:01 |
|
|
Bukaj
|
Spojka jde bez problému odvzdušnit prostým "puštěním žilou" - když není, kdo by šlapal na pedál
A podle toho, co popisuješ, je to opravdu asi zavzdušněné...
_________________ Å 130 L 86 - cestovní limuzína Levandulka 1000 MBG De Luxe 67 - v renovaci Felda Combi GLXi - 1,3 MPi 97 - k užitku tátovi 130LPG 130L 86 - denní vůz 1000MB MB 69, 1.8.68 Ať mi nikdo neříká, že něco nejde... Škoda 742 Forever Team
|
3.2.07, 15:18 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Ja jednou nouzove odvzdusnoval sam tim zpusobem ze sem vzal tyc na volant a vzeprel ji o pedal a druhym koncem o sedadlo
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
3.2.07, 19:05 |
|
|
Bukaj
|
Matthes píše: Ja jednou nouzove odvzdusnoval sam tim zpusobem ze sem vzal tyc na volant a vzeprel ji o pedal a druhym koncem o sedadlo
Takhle já kontroluju brzdová světla
A když nemám tyč na volant (jako v Å), stačí krabička od CD zapřít mezi pedál a koleno topení...
|
4.2.07, 10:55 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
tu vúli máš velkou, dej to skoro na těsno s minimální vůlí miloš
|
4.2.07, 15:13 |
|
|