Autor |
Zpráva |
darklord
|
Vít píše: paži: jsem do osmi ve škole, takze bohuzel, no stjene jedes atuem, tak na pivo nemuzes
ten slubovany karbec si bral do brna alebo ho mas dom?
_________________ "You only really learn by doing it, I believe." Ayrton Senna
|
7.10.09, 13:41 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
paži
|
darklord: Jo tunelem na výstaviště to znám...ale jde mi o to jestli musím mít dálniční známku, když bych najel až v rosicích...někdo mi říkal že je to tam normálně veřejný od nějakýho kilometru až za brno...tak nevím kde mám najet...právě potřebuju najet tunelem nejlíp...ale i jinak to znám
musím se dostat k výstavišti, jeditně odtud někam trefím
vít: budu tam spát...
|
7.10.09, 13:50 |
|
|
darklord
|
paži: normalne aj ked prides po starej ceste (cervena) tak sa dostanes do tunela tak isto ako z dialnice (modra).
ten quote som si sekol, chcel som sa Víta opytat ci zobral sebou do brna jeden jednokomorak o ktorom sme sa davnejsie bavili ze ma navyse
|
7.10.09, 13:58 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
darklord píše: Vít píše: paži: jsem do osmi ve škole, takze bohuzel, no stjene jedes atuem, tak na pivo nemuzes ten slubovany karbec si bral do brna alebo ho mas dom? přivezu ti ho, zatím je doma
|
7.10.09, 14:03 |
|
|
darklord
|
paži píše: darklord: Jo tunelem na výstaviště to znám...ale jde mi o to jestli musím mít dálniční známku, když bych najel až v rosicích...někdo mi říkal že je to tam normálně veřejný od nějakýho kilometru až za brno...tak nevím kde mám najet...právě potřebuju najet tunelem nejlíp...ale i jinak to znám musím se dostat k výstavišti, jeditně odtud někam trefím vít: budu tam spát...
inak ked sa tak pametam tak dialnica by mala byt spoplatnena az od exitu 182 na GP/Rosice
|
7.10.09, 14:06 |
|
|
paži
|
jo jasný, už to chápu..tak díky... no v těch rosicích asi najedu na d1, nějak to bude
|
7.10.09, 19:41 |
|
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
Příspěvky: 8497 Bydliště: Kvasiny - jak už bylo řečeno domov těch nej Škodovek
|
Hehe v rosicích sem si byl pro Rapida
_________________ V životě je nejhorší srážka s BLBCEM!!
RAPID 130 POWER FOREVER!!!
Vehiklů mám docela dost a ještě víc jsem jich vlastnil.
Karoserie COUPE je mým osudem!
|
7.10.09, 20:23 |
|
|
IceBear
|
Já jsem rodilej brňák, ale do centra chodím fakt nerad. Jednak se mi z moc lidí dělá špatně, druhak jak říkáš, všude kravál. Ale to je ve všech větších(měřeno v ČR samozřejmě ) městech. Praha a Ostrava nejsou výjimkou. Někdo říká, že v Praze a v Ostravě se nedá dýchat a v Brně ano, ale stačí se postavit ve špičce na křižovatku u viaduktu a iluze je pryč .Ale je pravda, že ze všech podobných měst mám Brno asi nejraději
_________________ Fávo Ferdinand 135 BMM 40kW, r.v. 1994, stále "homeless"
Auto Emocion
Facebook mi nevadí, bo mě zatím nikdo neprudí s tím, že na něm nejsem
|
8.10.09, 15:40 |
|
|
Jim
VYKOŘISŤOVATEL
|
takže dojdeš!
_________________ 130 RAPID 85' Veverka Pojištění od Allianz, AXA ČPP, ČSOB TRIGLAV, UNIQA; oleje CASTROL, GULF, SHELL, TOTAL, provozní kapaliny, Vify a jiné
http://www.japl.cz - služby od JIMa
|
8.10.09, 18:45 |
|
|
paži
|
jsem to dneska vzdal, ale chtěl bych vás pozvat na lan párty příští čtvrek...něco ne moc naročnýho, víno, pivo a jedem nonstop, co?
|
9.10.09, 00:58 |
|
|
darklord
|
paži píše: jsem to dneska vzdal, ale chtěl bych vás pozvat na lan párty příští čtvrek...něco ne moc naročnýho, víno, pivo a jedem nonstop, co?
do Jihlavy?
|
9.10.09, 08:56 |
|
|
paži
|
do brna jestli kámoš bude mít rozvrh do čtvrtka do večera a jeho slečna jenom do středy tak se možná naskytne prostor na dobrou akci
|
9.10.09, 12:33 |
|
|
darklord
|
Jim: teda dneska, jo? az zase nejdem nasucho
|
12.10.09, 12:05 |
|
|
Jim
VYKOŘISŤOVATEL
|
ano dnešek platí za 5 19 srazik před hospou
_________________ 130 RAPID 85' Veverka Pojištění od Allianz, AXA ČPP, ČSOB TRIGLAV, UNIQA; oleje CASTROL, GULF, SHELL, TOTAL, provozní kapaliny, Vify a jiné
http://www.japl.cz - služby od JIMa
|
12.10.09, 12:15 |
|
|
darklord
|
tak to mi akurat donde salina, ked tak ma dockajte
|
12.10.09, 12:19 |
|