Autor |
Zpráva |
kyklop123
|
vyměna převodoveho oleje - felicia
Zdravim mam takowej problem zrovna jsem vypustil na felicie převodovy olej ale nemohu najit nalivaci hrdlo předem děkuji za radu
|
12.10.09, 14:06 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27231 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
nalejvá se tam přes náhon tachometru 2.6 litru
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
12.10.09, 14:21 |
|
|
VeTeV
Senior TW team
|
pripadne vyvrtat a pouzit korkovej spunt
_________________ Škoda 120GLS - renovace od základu, expediční vůz - cesta je cíl
Škoda 120L - spotřební vůz - končí
Xantia 1,8i 16v Break - ať se nám svět houpe
Když se zblázníte do řady 742 není cesty zpět - zbývá vyřešit jen otázku - kdy konečně dostanu rozum?
|
12.10.09, 15:03 |
|
|
ondra120
Metal (urg)
|
VeTeV píše: pripadne vyvrtat a pouzit korkovej spunt
Já bych si z toho srandu nedělal
Sem v tom bordelu v garáži nemoh najít kdysi dlouhý trychtýř na nálévání oleja a v záchvatu čisté zlosti mě to taky napadlo
_________________ Škoda Fabia 1.9 SDI - přesunovadlo Jawa 350 OHC ´19 - pro jizdy s čistýma rukama ČZ 175/477 ´72 - veterán
Škoda 742 Forever Team
|
12.10.09, 16:17 |
|
|
VeTeV
Senior TW team
|
bohuzel uz i toto jsem videl u znameho na dilne - proste neni kudyma tak se dirka vyvrta... a pak proc porad unika olej ) nasi vesnicti opilci toho dokazi mnoho
_________________ Škoda 120GLS - renovace od základu, expediční vůz - cesta je cíl
Když se zblázníte do řady 742 není cesty zpět - zbývá vyřešit jen otázku - kdy konečně dostanu rozum?
|
12.10.09, 16:23 |
|
|
sharpers
|
a co takhle obrátit auto na střechu a nalít to tudma kudma si to vylil
_________________ minulost : Elvírka - felicia glxi 95, 1.3bmm, červená tmavá+14" atlanty
nyní: peugeot 406 sedan, 1.8 16V Mistral, modrá metla
|
12.10.09, 16:25 |
|
|
ondra120
Metal (urg)
|
sharpers píše: a co takhle obrátit auto na střechu a nalít to tudma kudma si to vylil
moc nahlas bych to neříkal Ještě se někdo chytí a bude chtít kolébku na feldu....
_________________ Škoda Fabia 1.9 SDI - přesunovadlo Jawa 350 OHC ´19 - pro jizdy s čistýma rukama ČZ 175/477 ´72 - veterán
Škoda 742 Forever Team
|
12.10.09, 16:27 |
|
|
trady
Příspěvky: 3491 Bydliště: Kopřivnice > (okr. Novy Jicin > Kraj Moravskoslezký > CZ > Evropa > Planeta země >
|
sharpers píše: a co takhle obrátit auto na střechu a nalít to tudma kudma si to vylil
todle by mně v životě nenapadlo
|
12.10.09, 16:27 |
|
|
Jarda S.
|
ondra120 píše: sharpers píše: a co takhle obrátit auto na střechu a nalít to tudma kudma si to vylil moc nahlas bych to neříkal Ještě se někdo chytí a bude chtít kolébku na feldu....
kolíbka na feldu se "vyrábí" pasuje favoritová
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
12.10.09, 16:28 |
|
|
VeTeV
Senior TW team
|
a ze se reseni nenajde
|
12.10.09, 16:29 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Sadra17 píše: ondra120 píše: sharpers píše: a co takhle obrátit auto na střechu a nalít to tudma kudma si to vylil moc nahlas bych to neříkal Ještě se někdo chytí a bude chtít kolébku na feldu.... kolíbka na feldu se "vyrábí" pasuje favoritová
na co kolíbka já jendou rozestlal slámu otočil do ní stejšna škoda 1202 postříkal vodou a vyvařoval spodek švajcem
chlastali jsme kořky s pivem , víno s chlebíčkama a hezký den to byl miloš
|
12.10.09, 18:50 |
|
|
Jarda S.
|
|
12.10.09, 18:55 |
|
|
Carlos
Mistr mechanik
|
Když už by měla být hvězdná pěchota, měl by být i zladý fond. Tohle téma by tam mělo být.
_________________ Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule Škoda 105S -> 135S Konec již brzy Škoda 105L Začátek snad již brzy
|
12.10.09, 19:01 |
|
|
gokralik
|
Tak hoši.
Kámoš dostal od svého dvorního mechanika radu, že z oleje v převodovce je už pomalu gel, a že by to měl vyměnit. Za vidinou toho, že kámoš to svěří zase jemu. Auto se samozřejmě dostalo po konzultaci s kámošem ke mě. Povolil jsem výpušťák a vytékal krásný čistý olej, dokonce bych řekl, že už byl měněný. Tak jsme si s kámošem pěkně zanadávali na toho ch**a. Pak jsem teda vrátil zpět šroub, chci odmontovat náhon tachometru a najednou hup, plastové kolečko zmizelo v útrobách převodovky. Tohle se mi ještě u žádného auta nestalo a parádně mě to nasralo. Asi hodinu jsem zkoušel tam šťárat drátem a vytáhnout ho, ale je to nadlidský úkon. Na internetu jsem hledal tento problém a někdo píše, že pak jezdil, kolečko se rozemlelo a zmizelo, někdo jízdu nedoporučuje, někdo psal, že mu to zablokovalo řazení. Co naplat, kámoš musel odjet domů, tak jsme to risknuli a 15km ujel bez problémů. Akorát pak psal, že na jedné křižovatce mu to auto poskočilo, takže je možné, že si už na kolečku převodovka smlsla. Domluvili jsme se, že na jaře ten olej vyměníme (nalili jsme tam ten starý) a s tím i gufera poloos, protože mu to tam trochu chčije.
Každopádně stalo se vám to někdy? Řešili jste to nějak?
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
1.11.10, 12:39 |
|
|
kwiko
|
hej, vymenil som prevodovku
_________________ Forman 135Le Volvo 855 TDI 0949126151
|
1.11.10, 12:57 |
|
|