|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 8 ] |
|
Autor |
Zpráva |
BigTom
Tydýt
|
Ranni start
Dnes přisichravem a deštivem ranu sednu do auta startu ji starter toči ale vubec žadna jiskra ani naznak chiceni,tak jsem to zkusil podruhe a take nic na potřeti jsem drbl do plynu a motor naskočil normalne,po 8 hodinach v praci jsem došel k autu a normalne nastartoval...co to mohlo byt?že by nejaka vlhkost...zkusim to zase zitra rano...pak asi bude zaklad mrknout na svičky.....jinak motor střikačka...
_________________ Škoda Felicia Magic 1.3MPi
|
12.10.09, 16:16 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Kachnis
Moderátor
|
Re: Ranni start
nemas shnilej podbeh u spolujezdce? kamarad to tam mel ohnily jak je VN modul a kdyz jel , tak tam nacakala voda a zustala tam porad kdyz bylo jeste rano vlhko, tak bl uplne odepsanej..
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
12.10.09, 19:17 |
|
|
BigTom
Tydýt
|
vn modul to je co??promin moc se v tom neviznam...
|
12.10.09, 20:00 |
|
|
BigTom
Tydýt
|
BigTom píše: vn modul to je co??promin moc se v tom neviznam...
a nemel bych problem se startama pořad když je vlhko,u nas dnes pršelo celi den a když jsem přišel z prace cirka po 8hodinach tak jsem normalne natočil...
jak si to psal s tim kamarasem že mel problem když bylo vlhko
|
12.10.09, 20:12 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
VN modul je taka krabicka na pravom prednom podbehu (pod kapotou pri uchyteni tlmica) do ktorej ked ti nacaka voda, tak nenastartujes
ked to vyschne, tak nastartujes
tot ono:
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
12.10.09, 20:25 |
|
|
BigTom
Tydýt
|
nojo ale kolem toho to mam ok,ale jak se do toho dostane voda,dyt je to uzavřene??nebo ne??
navic jsem pak nastartoval,trochu jsem přišlap plin...nemuže delat neplechu vičko rozdelovače mrkal jsem na nej a uhhliky v nem se mi zdali trochu už kratke...
|
12.10.09, 20:36 |
|
|
Ondras83
|
uvidíš zejtra...nehrotil bych to, prostě se najednou změnilo počasí, tak někam vniklo víc vlkosti než předtim, zabzučelo hned na poprvé, co jsi zapnul klíček čerpadlo?
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
12.10.09, 21:26 |
|
|
BigTom
Tydýt
|
to jsi tetkom nejsem jisty jelikož jsem spechal,ale pokažde když startuji tak si poslechnu čerpadlo až nabehne tak startuji....dnes jsem nastartoval normalne,akorad jsem stal mirne z kopce....
|
13.10.09, 14:46 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|