potřebuju poradit jak vyměnit spínací skříňku
| Autor |
Zpráva |
|
spar
Registrován: 31.5.09, 13:15 Příspěvky: 510 Bydliště: Jablonec nad Nisou
|
 potřebuju poradit jak vyměnit spínací skříňku
Zdar chlapi,poradíte mi jak vyměnit spínací skříňku?Někde sem ztratil klíče,druhý nemám  a zámky dveří... co kde a jak odšroubovat,dík je to na škodu 120
|
| 23.10.09, 10:10 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
 Re: potřebuju poradit jak vyměnit spínací skříňku
spar píše: Zdar chlapi,poradíte mi jak vyměnit spínací skříňku?Někde sem ztratil klíče,druhý nemám  a zámky dveří... co kde a jak odšroubovat,dík je to na škodu 120
a co děláš v práci a čím jsi se vyučil  aby rada dopadla na rodnou půdu dík  miloš
|
| 23.10.09, 20:56 |
|
 |
|
DcSpeedi
|
zavolát zámečnika, zaplatit 800kč a dobrý 
_________________ Favorit 135L r.v. 92 -ex 146 1.6 r.v. 98 - ex Octavia 1.9 tdi 81kw r.v. 01
|
| 23.10.09, 22:10 |
|
 |
|
CROWACK
Registrován: 4.3.07, 22:36 Příspěvky: 10254 Bydliště: kósek vod Jevička
|
No musíš se nějak dostat dovnitř auta. Vím jak ale nemůžu ti to říct, protože bych ti poskytl návod k trestnému činu. Jak budeš vevnitř tak sundáš čalounění dveří /drží na šroubech opěrky lokte, jeden je v klice pod krytkou a jeden pod krytkou v kličce okna. jinak je tam ještě nacvakaný na takovejch cvokách, ale to už vycvykáš/. Opatrně (nepotrhat) sloupneš ten igelit co je pod tím (musí se pak nalepit zpátky) a uvidíš pčímo na zámek. jak tam drží uvidíš taky, jednoduše ho vyměníš...
Co se týče spínačky, nejlíp budeš muset vyměnit celou volantovou tyč kvůli zámku řízení. Na ni se dostaneš tak, že sundáš ty plasty okolo volantu (dva šroubky odspoda) a podíváš se, na čem to drží...budeš muset asi odmašlit lucasy, jinak volantovka drží na čtyřech šroubech pod přístojovkou a dole na převodce řízení na tisícihranu...
a co se týče víčka nádrže, tam nevidím jinou cestu, než odvrtat zámek, a vyměnit víčko...bohužel, je to jeden nerozebíratelný celek...
Hint: Když si seženeš sadu zámků z favorita, budeš mít ode všeho jeden klíč... 
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
| 24.10.09, 00:25 |
|
 |
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Registrován: 19.7.06, 20:40 Příspěvky: 27259 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
CROWACK píše: No musíš se nějak dostat dovnitř auta. Vím jak ale nemůžu ti to říct, protože bych ti poskytl návod k trestnému činu.
otevřít škodovku je hračka sám znám dva způsoby  a na jeden nic nepotřebuješ 
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
| 24.10.09, 07:56 |
|
 |
|
spar
Registrován: 31.5.09, 13:15 Příspěvky: 510 Bydliště: Jablonec nad Nisou
|
já mám auto otevřený,jen jak vyndat zámek bez klíčků
|
| 24.10.09, 09:31 |
|
 |
|
Jarda S.
Registrován: 19.7.06, 20:40 Příspěvky: 27259 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
sundej tapicírunk a uvidíš  nic na tom nejni 
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
| 24.10.09, 09:59 |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
navod jak se dostat do vlastního auta není snad návod k trestnému činu  ,
trestný čin je čin jinak trestný, kterým fyzická osoba útočí na zájem chráněný trestním zákonem a je potřeba úmyslné zavinění pokud zákon nestanoví jinak
jinak vytáhnout ten zámek spínačky bych ti nedoporučoval, musíš vytáhnout celou volantovou tyč a pokud ji neumíš rozpojít ti tam vyletí péro, je na tisícihranu který když neroztáhneš tak ji nenasadíš, ve svěráku musíš pak nařezat bezečnostní šroub a ráčnou se šroubovákem ho vytočit ven
takže jen vyndat zámek bez klíčů bude pro tebe asi neřešitelný rébus, zkus někoho najít, pokud tomu někdo rozumí udělá to i bez demotáže volantové tyče  miloš
Naposledy upravil slovacek.milos dne 24.10.09, 10:12, celkově upraveno 1
|
| 24.10.09, 10:05 |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Sadra17 píše: sundej tapicírunk a uvidíš  nic na tom nejni 
no řeknu ti už jen nasadit silonový kloubek na zámek je i pro mechanika neřešitelný problém, já to teda dělám zvenku že si kloubek dám do otvoru pro zámek přiložím zámek a scvaknu to kloubku kleštěma a nakonaec vložím zámek do otvoru
a pak jdu zevnitř a když zjistím že jsem ten aretační plíšek jsem zapoměl nebo dal ho naopak tam mě mrdne  miloš
|
| 24.10.09, 10:11 |
|
 |
|
Jarda S.
|
já ho vždycky nacvakával kleštěma 
|
| 24.10.09, 10:12 |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Sadra17 píše: já ho vždycky nacvakával kleštěma 
si to nějdy zkus zvenku je to pohodlněší a aby mi ten kloubek držel pěkně ve středu tí díry tak su ho zevnitř přilepím páskou miloš
|
| 24.10.09, 10:14 |
|
 |
|
CROWACK
|
miloši, nemůžu vědět, jestli to není cizí auto:)...jinak sáms to někde psal, cigáni v ostravě  cihla  a sou v autě za 3 vteřiny
Psal jsem vyměnit spínačku i s volantovkou právě kvůli tomu péru a trhacímu šroubu, jasně, určitě to jde i jinak, nicméně jelikož auta nekradu a klíče neztrácím, nemám v tom nijak velkou praxi...  jo a ještě co tady nenaznělo, elektrická část spínačky na zbytku drží za jednoho "červíka" tak se nemusí odpojovat, oddělá se od zbytku a nechá se viset na drátech, můžeš pak startovat bez klíčku 
|
| 24.10.09, 10:21 |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
jo a ještě co tady nenaznělo, elektrická část spínačky na zbytku drží za jednoho "červíka" tak se nemusí odpojovat, oddělá se od zbytku a nechá se viset na drátech, můžeš pak startovat bez klíčku  [/quote]
jet můžeš ale jen po první křižovatku nebo shodit gumy a po kolejích jako pracovník ČD  miloš
|
| 25.10.09, 12:20 |
|
 |
|
CROWACK
|
|
| 25.10.09, 12:38 |
|