gokralik - Škoda Favorit 135L '92 LPG
Autor |
Zpráva |
bitmap
|
gokralik píše: No ale tím logicky i větší spotřeba, když se toho do válce vleze víc.
To je prave ten zakladni katastrofalni omyl, kdy si lidi mysli, ze cim min paliva se do motoru vejde, tim min jim to bude zrat.
A pak se divi, ze jim HTP interceptor jezdi za 8 litru a stejne je vsichni predjizdi
_________________ Škoda Favorit Felicia Fabia Octavia Golf Mondeo Clio - kočkopes.
Whoever lays hands upon me to govern me, is an usurper, a tyrant and I declare him my enemy!
|
16.10.09, 10:54 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
gokralik
|
Podle mě je to logické. Zase u HTP je to způsobeno tím, že chudák tříválec s sebou musí tahat těžkou fábii.
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
16.10.09, 12:45 |
|
|
bitmap
|
Ono to je logicke a za urcitych okolnosti to i v praxi funguje, ovsem ve velke casti pripadu idealni podminky nenastanou, takze ridic se vzteka, ze to nejede a chudak moturek zere jako tank.
Nebyt prisnych emisnich norem, mohlo by to s tou spotrebou byt lepsi i u malych motoru, ovsem to bychom asi brzo nevedeli, jak z mest dostat emise NOx a ozon.
_________________ Škoda Favorit Felicia Fabia Octavia Golf Mondeo Clio - kočkopes.
Whoever lays hands upon me to govern me, is an usurper, a tyrant and I declare him my enemy!
|
16.10.09, 14:46 |
|
|
gokralik
|
Jasně...podle mě jsou tři věci, co zabily vývoj automobilismu...plasty, emise a bezpečnost.
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
16.10.09, 15:46 |
|
|
gokralik
|
Už jsem na auto dlouho nesahal a začínají mě svrbět ruce. Ale už je další věc na pochodu. Čínské motorky centrálního zamykání mají životnost asi jen 13 let. Spolujezdcovy dveře nereagují vůbec a zadní pravé nezamykají. Asi půjdou všechny ven a pořádně je promažu a překontroluju. Možná při té příležitosti přehodím tapecy za ty jemnější...ale stále mi chybí řidičův.
|
1.11.09, 20:08 |
|
|
PJDefort
|
i tak je tam šoupni...já mám taky už asi měsíc doma anatomický sedačky ze Silverlina, všechny jsou v autě krom řidičovy, musim odvrtat jeden šroub...ale ta lenost v tý zimě a kdyby tohle bylo jediný co chci udělat...přijeď pomoct
_________________ Škoda Felicia Magic 1.3 MPI 50kW, najeto 59 000 km
|
1.11.09, 20:11 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27231 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
gokralik píše: Už jsem na auto dlouho nesahal a začínají mě svrbět ruce. Ale už je další věc na pochodu. Čínské motorky centrálního zamykání mají životnost asi jen 13 let. Spolujezdcovy dveře nereagují vůbec a zadní pravé nezamykají. Asi půjdou všechny ven a pořádně je promažu a překontroluju. Možná při té příležitosti přehodím tapecy za ty jemnější...ale stále mi chybí řidičův.
celej uni centrál se dá sehnat za tři stovky
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
1.11.09, 20:13 |
|
|
gokralik
|
Jo to jo...už jsme se s mojí milou o tom bavili, takže to asi dostanu pod pařez. Motorky co mám jsou nějaká čína, jednotka Jablotron...
Deforte, jestli nebudeš mít vytápěnou garáž, tak s mou pomocí nepočítej. Nevím, jestli se mi to chce přehazovat vše...přecejnom mám rád jednotnost a jezdit s jedním tapecem jiným se mi moc nelíbí...V zimě se mi nechce vůbec, až budu mít všechny čtyři, dobře je očistím, protože ležely roky někde na v hromadě suti.
|
1.11.09, 20:34 |
|
|
PJDefort
|
gokralik píše: Deforte, jestli nebudeš mít vytápěnou garáž, tak s mou pomocí nepočítej. Nevím, jestli se mi to chce přehazovat vše...přecejnom mám rád jednotnost a jezdit s jedním tapecem jiným se mi moc nelíbí...V zimě se mi nechce vůbec, až budu mít všechny čtyři, dobře je očistím, protože ležely roky někde na v hromadě suti.
joo garáž by byla...nevytápěná a stejně tam stojí rodinný vůz-dělám zásadně před panelákem pod dohledem "babiček za záclonou" ...taky mám rád jednotnost, ale když je nudný odpoledne, tak to tam prostě hodim alespoň z poloviny a na čištění máme maminky
_________________ Škoda Felicia Magic 1.3 MPI 50kW, najeto 59 000 km
|
1.11.09, 20:38 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27231 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
gokralik píše: Jo to jo...už jsme se s mojí milou o tom bavili, takže to asi dostanu pod pařez. Motorky co mám jsou nějaká čína, jednotka Jablotron... Deforte, jestli nebudeš mít vytápěnou garáž, tak s mou pomocí nepočítej. Nevím, jestli se mi to chce přehazovat vše...přecejnom mám rád jednotnost a jezdit s jedním tapecem jiným se mi moc nelíbí...V zimě se mi nechce vůbec, až budu mít všechny čtyři, dobře je očistím, protože ležely roky někde na v hromadě suti.
možná budu mít motorky navíc chci kupovat dálku a koupit celej centrál vyjde levnějc než samotná
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
1.11.09, 20:45 |
|
|
gokralik
|
No možná uděláme výměnný obchod. Ale ještě doma mám dva motorky a kámošovi z pičkupa zbyly taky dva...takže nějaká zásoba je...uvidíme, ještě je to ve hvězdách...rád bych rozchodil ty stávající, spíš to přisuzuju zimě a vepředu se mi asi uklepl kontakt, který jsem už jednou spravoval.
|
1.11.09, 20:53 |
|
|
gokralik
|
|
2.11.09, 19:08 |
|
|
gokralik
|
Tak mě napadá, jestli ty plasty kolem lemů blatníků nejsou úplně nahovno.
Dneska jsem jeden sundal a pod ním bylo kilo bláta nasáklého vodou. A to prosím dva nebo tři dny nepršelo. Takhle to začne reznout 2×rychleji. Ale zase bez toho se mi už nelíbí.
Centrál na spolujezdcových dveřích opraven. Jak jsem před zimou promazával zámky a motorky, namazal jsem asi i tyčku co spojuje servo se zámkem, protože po ní ta kostička klouzala. Utáhnuto a fungujeto...už jsem mistr světa v rychlosti sundávání a nandávání tapeců.
|
3.11.09, 17:24 |
|
|
Ondras83
|
namaž ty lemy bodym a pak tam dej ty plasty...dej tam toho body pořádnou vrstvu
jinak to vypadá dobře, až na ty lišty, tos teda odfláknul
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
3.11.09, 17:28 |
|