|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 11 ] |
|
Autor |
Zpráva |
xanderhell
|
Prihlasenie-súrne
Caute, zajtra chcem ist prihlasit auto tak mam par otazok na ktore by som potreboval odpoved este dnes
1.Od kolkej to zacinaju robit?Chcel by som ist okolo deviatej rano?
2.Za aky cas to asi vybavim, kedze sa budu menit aj znacky?
3.Tie stare znacky mam pred budovov zlozit a vojst s nimi do budovy?
4.Ako sa zkladaju znacky a ake naradie na to potrebujem?
5.Budu mi tam kontrolovat technicky stav vozidla?
Zatial vdaka
|
8.11.09, 20:56 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Re: Prihlasenie-súrne
xanderhell píše: Caute, zajtra chcem ist prihlasit auto tak mam par otazok na ktore by som potreboval odpoved este dnes 1.Od kolkej to zacinaju robit?Chcel by som ist okolo deviatej rano? 2.Za aky cas to asi vybavim, kedze sa budu menit aj znacky? 3.Tie stare znacky mam pred budovov zlozit a vojst s nimi do budovy? 4.Ako sa zkladaju znacky a ake naradie na to potrebujem? 5.Budu mi tam kontrolovat technicky stav vozidla?
Zatial vdaka
taky napiš kde bydlíš na slovensku vede evidenci motorových vozidel banda nafoukaných policajtů a může to jít hladce nebo ti nadělají problémů na ojeb miloš
|
8.11.09, 21:09 |
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
xanderhell píše: Caute, zajtra chcem ist prihlasit auto tak mam par otazok na ktore by som potreboval odpoved este dnes 1.Od kolkej to zacinaju robit?Chcel by som ist okolo deviatej rano? 2.Za aky cas to asi vybavim, kedze sa budu menit aj znacky? 3.Tie stare znacky mam pred budovov zlozit a vojst s nimi do budovy? 4.Ako sa zkladaju znacky a ake naradie na to potrebujem? 5.Budu mi tam kontrolovat technicky stav vozidla?
Zatial vdaka
tak z vozejku sundavas znacku jenom jednu a vetsinou ji staci urvat kdyz ji budes vracet
napis treba jake to je auto a jak mas ty znacky upevnene
_________________ otec: Fobia Sedan HTP m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže
|
8.11.09, 21:15 |
|
|
michalkatka
|
s predávajúcim, alebo so zmluvou prídeš na inšpektorát, tam si počkáš v rade na obhladku ( kontrola identifikačných znakov ) pritom už musíš mať vyplnené tlačivo ( ktoré mávajú väčšinou pri vchode ), ktoré ti technik doplní po overení, potom dáš auto niekam nabok, odmontuješ SPZ ( ak prichádzaš s iného okresu keď je auto už v poloprevode, čiže na pôvodnom inšpektoráte je už odhlásené ) počkáš si radu, musíš mať pripravené správne kolky ktoré potom nalepia na to tlačivo, a ak máš všetko v poriadku vyplnené, staré SPZ odovzdáš, dostaneš nové...
ak je starý aj nový majiteľ v rovnakom okrese môžu ti ponechať SPZ, a nemusíš platiť za ne poplatok...
v čakárni bývajú o podrobnosti informácie ako ja vzory vyplnených tlačív...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
8.11.09, 21:26 |
|
|
xanderhell
|
Takze idem na policiu do Brezna a ako citam tak to bude na dlhsie, tak teda o kolkej tam mam ist?
|
8.11.09, 22:01 |
|
|
michalkatka
|
xanderhell píše: Takze idem na policiu do Brezna a ako citam tak to bude na dlhsie, tak teda o kolkej tam mam ist?
ako kde, niekde nebýva veľa ľudí, niekde áno, ale najlepšie ísť ráno na začiatok úradných hodín...
|
8.11.09, 22:17 |
|
|
Šemik
|
Já na DI šel při přepisu vozu tak, abych ve frontě stál od 03:30. A stejně jsem nebyl první.
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
8.11.09, 22:28 |
|
|
xanderhell
|
Šemik píše: Já na DI šel při přepisu vozu tak, abych ve frontě stál od 03:30. A stejně jsem nebyl první.
Rano?
A neviete od kolkej su tie uradne hodiny?Keby som tam prisiel o jedenastej predpoludnim neposlali by mam domov?
A este som sa zabudol spytat ci tam robia iba strankove dni alebo by som mohol ist aj v utorok
|
8.11.09, 23:18 |
|
|
michalkatka
|
xanderhell píše: A este som sa zabudol spytat ci tam robia iba strankove dni alebo by som mohol ist aj v utorok
to neviem, hľadaj, na nete to určite bude...
|
9.11.09, 00:36 |
|
|
Jonny
Junior TW team
|
Zatial vdaka
1. ako kde , necsinou okolo 8.00
2. to je individualne , niekedy ides domov za 20 min , inokedy prides o siestej rano a o siestej odides ale vecer
3. ano
4. srbovak , kombinacky postacia, podla typu drziaku - po niektorych staci buchnut , ina musis pracne vypacovat
5 ano ale nie vzdy , podla toho ako moc budu zhnily a ake bude pocasie
_________________ 1) Škoda Rapid 136 . motor XT bude vo vyvoji -> ELEANOR nova kasna jej pristane 2) Škoda 120 GL - Pomrdanč - spotrebak s vyhodami 3) Škoda Fabia 1,2 HTP 47 kW -> ŽLŤAS ňáko ide furt na tri válce 4) Škoda 100 - 71" Model 72" Killec
|
9.11.09, 00:42 |
|
|
xanderhell
|
Dakujem všetkím za odpovede
|
9.11.09, 01:35 |
|
|
Reklama