Autor |
Zpráva |
Tomas T
|
Výfuk na Favorit 1991
Jedná se o stř. a zadní díl výfuku
|
15.11.09, 18:17 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
gokralik
|
Originální. Už jen proto, že i závodní speciály měly střední a zadní díl sériový.
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
15.11.09, 19:21 |
|
|
varok
|
A já myslel, že závodní fáčka mají spec. výfuk nebo sk. A. Ten si budu dávat, ale dělá to hrozný kravál. Není to moc na ježdění po městě.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
16.11.09, 22:21 |
|
|
Tomas T
|
Mě se zdá že ten originál nějak rychle hnije ten stř.díl tam mám 4 roky a KO a zadní díl tam mám 2 roky a taky KO
Prosím poraďte ke sehnat něco jinýho,uvažoval sem o Laďáku
Díky za odpověď
|
18.11.09, 06:37 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
tyll
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
18.11.09, 06:44 |
|
|
Ondras83
|
Tomas T píše: Mě se zdá že ten originál nějak rychle hnije ten stř.díl tam mám 4 roky a KO a zadní díl tam mám 2 roky a taky KO Prosím poraďte ke sehnat něco jinýho,uvažoval sem o Laďáku Díky za odpověď
je to tim, že originál, co vydrží klidně 5-6 a více let má odvodňovací rouru, což asi některý duplikáty nemaj...otázkou je, jestli to DNEŠNÍ originály maj ...
střed a zadek hnijou rychle proto (oproti prvnímu dílu), protože se tam hrozně mění teplota, kondenzuje voda a ta pak působí na vejfuk rzí, čímž ti shnije
dá se to řešit nerezovym vejfukem (když seš šikula, okopíruješ originál a máš seriovej vejfuk, když chceš lauf, koupíš nějakej tuzerskej)
když vejfuk, tak buď Ačkovej nebo soietu, max layting
jinak seriovej střed a zadek měli Nka, Ačkový favority měli celej sportauspuff
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
18.11.09, 20:05 |
|
|
Tomas T
|
Jdu do laytingu
|
18.11.09, 20:43 |
|
|
varok
|
Já taky. Zkoušel jsem samodomo, ale nějak mi to nejde. Tak jsem si objednal ten od Laytingu.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
19.11.09, 19:07 |
|
|
varok
|
Ještě jsem se chtěl při jednom zeptat. Jak je první díl na fáčku, zvané parohy. Koupil jsem už asi před rokem. Jenže prý origo český výrobek, ale ten spodek u příruby je moc ohnutý. Tím pádem tam pořád fučí, protože ten prostřední díl se zase řišroubuje v jiném úhlu. Teď jsem to nějak špatně poskládal a je to, jako bych měl výfuk diravý. Nevíte prosím někdo, jak s tím vydrbat?
|
19.11.09, 19:12 |
|
|
Tomas T
|
Koupit jiný,nebo přihnou aby ti to tam pasovalo
A až tam budeš mít ten výfuk od laytingu tak mi ho prosim vyfoť DÍKY
|
19.11.09, 19:14 |
|
|
varok
|
Jo, ale jak přihnout tu trubku? To jedině koupit jiný. Dnes ale něco kupovat tak, aby mi nedali ty k..y zase nějakého poláka nebo turka s tím, že je to origo české. Už jsem ho měl mít. Objednal jsem si ho v jednom tuning shopu a říkali do 14 dnů. Už to jsou ale skoro 3 týdny. Jinak obrázky jsou na stránkách laytingu. Zadní díl mám od JP výfuky.
Naposledy upravil varok dne 19.11.09, 19:55, celkově upraveno 1
|
19.11.09, 19:53 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Sadra17 píše: tyll
taky bych dal tyyl a viděl jsem i koncovky co upravují zvuk, třeba výfuk jako syčel a hodně basově koncovka byla varná kde to borec koupil ale nevím miloš
|
19.11.09, 19:54 |
|
|
varok
|
Miloši: Taková koncovka byla na sériovém výfuku, když jsem fáčko koupil. Dokonce tu koncovku ještě mám. A Tyll vyrábí i parohy? Já myslel jen středy a koncové tlumiče.
|
19.11.09, 19:57 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
19.11.09, 20:17 |
|
|
Ondras83
|
tyll vyrábí všechno a dneska i celkem kvalitně ..zkoumal sem první díl na feldu za 400 a tyll za 800 a rozdíl ve svárech, výztuze u brejlí a dokonce i tlouštce matroše byl znatelnej , možná se ty oba kusy ke mě ještě dostanou (hlavně ten polskej) tak to vyfotim
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
19.11.09, 22:27 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|