Autor |
Zpráva |
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
klapka MPi
kde se zjistí že je KO
podle mě v základním nastavení ve skupině 098 je tam v prvním poli 4.29V pokud je hodnota jiná nejde klapka přizpůsobit ale jde přihnout pružina nebo ji podložit a pokud se dostaneš na hodnotu 4.29V vyčistěná tak nedělá problémy, pokud prostě není tato hodnota nepomůže ani přehrát soft ani základní nastavení miloš
|
19.11.09, 20:15 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Huďo
|
Myslíš na klapku 1.3 MPi
_________________ Felícia kombi 1.6 MPi, GLX,1999
|
19.11.09, 20:17 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Huďo píše: Myslíš na klapku 1.3 MPi
v tomto případě myslet znamená ho**o vědět a jde tam fakt o setiny voltu,
ty klapky jsou stejné třeba u 1.3 1.6 i třeba 1.6 stokonovka koktávka je tam pořád 4.29V miloš
|
19.11.09, 20:37 |
|
|
Radek19_ae
|
já bych měl dotaz když už sme u klapek - mám klapku pořád pootevřenou tak na 16° to se mi zdá moc, je vyčištěná, volnoběh nehoupe, sem se díval v Leošovi a tam je klapka bez zatížení asi 5,6°
_________________ Pássovec AFN varoš EX: felda AEE
diagnostika koncernu, resety, nastavení, opravy VW HEX-CAN i KKL, 2x2
|
20.11.09, 09:09 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Radek19_ae píše: já bych měl dotaz když už sme u klapek - mám klapku pořád pootevřenou tak na 16° to se mi zdá moc, je vyčištěná, volnoběh nehoupe, sem se díval v Leošovi a tam je klapka bez zatížení asi 5,6°
tak se mrkni do základního nastavení kolik má voltů v poli 098,
jinak nevím je to divně aby byla vyčistěna a 16 to jsem neměl a čistění proběhlo jak? pokud se postříkala sprejem tak to nepomůže musí být demontáž a zubím kartáčkem na stříbro a zlato, čistá klapka na 16 stupnů musí točit motor tak na 3000 otáček i víc, miloš
|
20.11.09, 14:46 |
|
|
Radek19_ae
|
mrknu, jo jakejsi sráč jsem na to měl, vymontoval jsem ju a drhnul kartáčem hlavně ty dosedací plochy. Motor má otáčky OK, nevyletí to, nespadne. Při plným zatížení ukazuje úhel 87°. První zkontroluju lanko a pak budu špekulovat dál.
_________________ Pássovec AFN varoš EX: felda AEE
diagnostika koncernu, resety, nastavení, opravy VW HEX-CAN i KKL, 2x2
|
20.11.09, 15:59 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Radek19_ae píše: mrknu, jo jakejsi sráč jsem na to měl, vymontoval jsem ju a drhnul kartáčem hlavně ty dosedací plochy. Motor má otáčky OK, nevyletí to, nespadne. Při plným zatížení ukazuje úhel 87°. První zkontroluju lanko a pak budu špekulovat dál.
87 to bych ani neřešil ty tři stupně tě nevytrhnou,
podle mě jsi to blbě vyčistil ty dosedací plochy stříbto a zlato, takový připad jsem ještě neviděl po vyčistění 16
taky bys musel udat kolik to mělo před šistěním pak se k něčemu doberem
naposledy před deseti lety to vzal borec v autorizáku sprej stříkl do klapky na volnoběh a prej klapka vyčistěna a měla snad 20 stupnů, to jsi startoval když byla kosa a zachcalo to svíčky totál KO MPi, tehdy jsme tak uměli o tom teoretiziovat a dávat řídící jednotky do mražáku
dneska pár řízků na to najde metr miloš
|
20.11.09, 19:45 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
http://sadra17.rajce.idnes.cz/diagnostika/ můžete někdo kouknout na tohle jestli je tam něco neobvyklýho
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
21.11.09, 07:47 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Sadra17 píše: http://sadra17.rajce.idnes.cz/diagnostika/ můžete někdo kouknout na tohle jestli je tam něco neobvyklýho
a co to je za auto? zkus ještě www.jasnověděctví.cz miloš
|
21.11.09, 08:05 |
|
|
Jarda S.
|
co by to bylo jinýho než moje felda
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
21.11.09, 10:16 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Sadra17 píše: co by to bylo jinýho než moje felda
udělej si výlet rybník svět a žduchni to tam co to máš za zgarba automechanik no já se picnu 14.000 příspěvků
okamžitě se žačni stydět
nedobíjí ti to 3xM5, teplota motoru malá, co hadice na teplý vzduch tam asi není, teplota nasávaného vzduchu je nízká, otáčky na volnoběh jak 1.6,
okamžitě si to dej do rychtiku nebo mě fakt nas...š miloš
|
21.11.09, 12:48 |
|
|
Jarda S.
|
M5 dotaženo a nedobíjí stejně hadice tam je a podle budíku je to ohřátý
|
21.11.09, 12:53 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Sadra17 píše: M5 dotaženo a nedobíjí stejně hadice tam je a podle budíku je to ohřátý
teplota nasívaného vzduchu je deset má být 30, chybí hadice k výfuku, nebo ti ten mixer nemaká máš pořád zavřený studený vzuch? skontroluj
kolik voltů máš přímo na altíku na M6 volnoběh i 2500 otáček, změř napiš
chybí ti 8% elektriky si vypočítej kolik je to na VN miloš
|
21.11.09, 13:05 |
|
|
Jarda S.
|
na to sem línej radši měřim vagem
|
21.11.09, 13:13 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Sadra17 píše: na to sem línej radši měřim vagem
vqagem nic nezměříš to měří napětí v řj a na altíku M6 múže být všechno jinak tam můžeš mít klidně 14 miloš
|
21.11.09, 17:25 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|