Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 16.11.24, 06:23

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 25 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
 Fabia 1.9 SDi 
Autor Zpráva
Mistr mechanik

Příspěvek 
tomaskolik píše:
ete malej dotaz... zvedne se spotreba nebo ne?

záleží do chceš řešit jakou spotřebu třeba z 5.1 na 5.2 :?:

nebo se třeba zvedne a proděláš pět korun tak zas zasuneš a budeš tak kde jsi byl :evil:

pokud máš představu že se ti zvedne výkon motoru na TDi a spotřeba spadne na 2.5 litru nafty to by asi nešlo, zadarmo neděláš asi ani ty

napiš kolik máš spotřebu :D miloš

20.11.09, 19:25
Pspvek Reklama

Příspěvek 
maly zmeny spotreby neresim spise mi jde o nejaky velky rozdil...

aktualni spotreba byla pred vymenou pal. filtru tak cca 5,5l po vymene jsem to jeste nestihl propocitat

22.11.09, 15:36
Mistr mechanik

Příspěvek 
tomaskolik píše:
maly zmeny spotreby neresim spise mi jde o nejaky velky rozdil...

aktualni spotreba byla pred vymenou pal. filtru tak cca 5,5l po vymene jsem to jeste nestihl propocitat

to tak žere 5 v létě 5.5 v zimě, a co výkon neobživl trošku motor? miloš

22.11.09, 15:52

Příspěvek 
jj hejba se to lip nez predtim :) diky moc za rady a omlouvam se za svoji natvrdlost... holt komu neni dáno :-D

22.11.09, 22:18
Mistr mechanik

Příspěvek 
tomaskolik píše:
jj hejba se to lip nez predtim :) diky moc za rady a omlouvam se za svoji natvrdlost... holt komu neni dáno :-D

ješě bys mohl zkusi bezaromatik a příměs do nafty třeba castrol co ty na to budeš takovým průvodcem nevěřitelů asi prvním třeba dostaneš metál :D miloš

22.11.09, 22:23
Mistr mechanik

Příspěvek 
a ty změny pozoruj fakt pozorně někdy pro to auto něco uděláš a ono se ti zdá :roll: a pak časem zjistíš že to není pravda miloš

22.11.09, 22:25

Příspěvek 
a ta přiměs do nafty se tam leje při každém takování nebo stačí třeba jenom jednou za půl roku?

22.11.09, 22:30
Mistr mechanik

Příspěvek 
tomaskolik píše:
a ta přiměs do nafty se tam leje při každém takování nebo stačí třeba jenom jednou za půl roku?

podle toho c o si koupíš jsou na jedno použití nebo trvale mililitr na litr třeba castrol nebo kernite, ten trvalý používej, třeba v čerpadle nahoře máš ovládací krabici se snímačema umí se tam usazovat binec

já nejezdím jen na naftu a jednou jsem ten ovladač musel čistit štětkou a SDi jelo pak lépe proto je nutno mít palivovou soustavu a trysky v cajku

napiš jestli ti náhodou když mrzne netrvá start déle v deklu na nádrži je zpětný a výtlačný ventil a pokud kanystruješ dostane se bo něj bordel a propouští a padá ti nafta miloš

23.11.09, 07:41

Příspěvek 
startovani v mrazu je v pohode.. :)

23.11.09, 12:35
Mistr mechanik

Příspěvek 
tomaskolik píše:
startovani v mrazu je v pohode.. :)

spln ty úkoly klapka,gumy,filtr a něco do nádrže asi castrol pojezdi a pak se ozvi

sežen si nějakého raioamateréra potřebuješ potenciometr 3000 až 0 ohmů malinký dej ho do nějaké krabičky a at ti d němu přiletuje tak metr dvojlinky, ten se pak nal
letuje na piny 4a7 a za pomocí vag zvedneš teplotu paliva teplého paliva ti řídící jednotka nastříká víc, a pravidlo je že zvednutím výkonu klesá měrná spotřeba

když ti to nebude vyhovovat tak to urveš a přišel jsi o 50 korun :D miloš

23.11.09, 13:02
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 25 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2