Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 16.11.24, 07:22

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 
 chcípání při volnoběhu 
Autor Zpráva

Příspěvek chcípání při volnoběhu
Prosím o radu, už několikrát sem byl v autorizovaným servisu kvůli chcípání při volnoběhu. Mám feldu 1,6 r. 97 najeto cca 85 000 km. Při studeným motoru mi to nechcíplo nikdy, ale při zahřátým motoru při volnoběhu to chcípe docela rádo. Moc se v tom nevyznám, ale podle mě mám za tepla nízký otáčky. Za studena mám otáčky cca 1000 ale při zahřátí jenom něco málo nad 500, to je podle mě málo. Jestli to má s tím chcípáním něco společnýho, toť otázka. Naposled mi řekli v servisu že teda bude asi špatná klapka. Je fakt možný že to je tou klapkou ? nebo mi prosím napište vaše názory čím to může být. Dík moc.

26.11.09, 22:03
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Příspěvek 
Vycistit skrtiacu klapku, potenciometer klapky namazat diavou, urobit zakladne nastavenie a VAG-u. :wink:

26.11.09, 22:27
Mistr mechanik

Příspěvek Re: chcípání při volnoběhu
Easy píše:
Prosím o radu, už několikrát sem byl v autorizovaným servisu kvůli chcípání při volnoběhu. Mám feldu 1,6 r. 97 najeto cca 85 000 km. Při studeným motoru mi to nechcíplo nikdy, ale při zahřátým motoru při volnoběhu to chcípe docela rádo. Moc se v tom nevyznám, ale podle mě mám za tepla nízký otáčky. Za studena mám otáčky cca 1000 ale při zahřátí jenom něco málo nad 500, to je podle mě málo. Jestli to má s tím chcípáním něco společnýho, toť otázka. Naposled mi řekli v servisu že teda bude asi špatná klapka. Je fakt možný že to je tou klapkou ? nebo mi prosím napište vaše názory čím to může být. Dík moc.

v jakém stavu máš klapku ti prozradí vag, adresa 01 základní nastavení skupina 001 a v prvním poli musí být 4.29 a musí být vyčistěná s demontáží na stříbro a zlato při jiném ůdaji než 4.29 ji ani nepřispůsobíš miloš

27.11.09, 15:02
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 3 ]