|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|
Autor |
Zpráva |
skoda
|
Felde sa nechce.
Zdravím škodovákov,pár dní čo mi niekedy nechití na prvú šupu,a akoby jeden valec nešiel,v piatok som zastal že idem cúvať a motor zdochol. Čo to asi bude? Môžem na palivovom filtri s akt.uhlím zo spodu vyšroubovať odkaľovaciu šroubu?
Asi by bolo pozrieť škrtiacu klapku regulátor tlaku paliva a podobne,len nemám s tým skúsenosť, aby som niečo napokazil,sú tam pri rozoberaní neaké zákernosti? Dík.
_________________ Felícia 1,3
|
29.11.09, 10:23 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Re: Felde sa nechce.
skoda píše: Zdravím škodovákov,pár dní čo mi niekedy nechití na prvú šupu,a akoby jeden valec nešiel,v piatok som zastal že idem cúvať a motor zdochol. Čo to asi bude? Môžem na palivovom filtri s akt.uhlím zo spodu vyšroubovať odkaľovaciu šroubu? Asi by bolo pozrieť škrtiacu klapku regulátor tlaku paliva a podobne,len nemám s tým skúsenosť, aby som niečo napokazil,sú tam pri rozoberaní neaké zákernosti? Dík.
a co tak napsat jaká 1.3 BMM nebo MPi, pokud nám to neprozradíš zkus věštecká koule nagoglovat tam máš hned odpověd na svůj problém http://www.vestirna.com/www2/_koule/index.php miloš
|
29.11.09, 10:33 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
vytáhni snímač otáček na převodovce šroubek M6 a jsisti zda je na něm bordel kovový černý prach a napiš vyčisti ho aby se leskl jak stříbro miloš
|
29.11.09, 10:49 |
|
|
skoda
|
Jedná sa ročník 96, M1. Snímač otáčok mám od leta nový ale som ho bol pozrieť a je čistý.
Rozmýšľal som trocha potočiť do strany rozdeľovač-či to bude mať vplyv.Dnes som bol v meste,a pár krát som štartoval,dnes sa popisovaný problém neobjavil.
_________________ Felícia 1,3
|
29.11.09, 14:45 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|