Autor |
Zpráva |
breta1
|
slovacek.milos píše: breta1 píše: Mam tomu rozumet tak, ze potom v te AVII uz ve spalovacim prostoru zadny zhavic neni a staci jenom ten horky nasavany vzduch? Jak ten zhavic prosim vypada [popr. obrazek, nebo odkaz kde sehnat]. to nená jen u vie ford iveco to má v sání kde jaký naftový motor jak to vypadá třeba nagogluj auto kelly zadej ford tranzit 2.5D motor, zhavení, zhavící svíčka a foto a máš to miloš
Asi jsem trotl, ale auto kelly je bazar a tam jsem to zhaveni do sani nikde nenasel. Nemohl bys prosim dat primo odkaz www.....?
|
29.11.09, 16:40 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27231 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
29.11.09, 16:43 |
|
|
breta1
|
http://eshop.autokelly.cz/catalog.aspx# ... SD=0|ST=0|
Ja jsem asi fakt mimo, ale ten doporuceny FORD TRANZIT 2,5D ma v tom katalogu normalni zhavici svicky zasroubovane do bloku motoru, tak se znovu ptam - je nejaky diesel motor, ktery nema zhavici svicky ale jen jekesi topne teleso v sani?
Kde najdu prosim ten ohrev z AVIE za 140 Kc ?
|
29.11.09, 17:51 |
|
|
p.s.
|
http://eshop.autokelly.cz/catalog.aspx# ... SD=0|ST=0| tady je svíčka na tranzita avie je podobná pokud to hledáš hledej to jen v tranzitech do 94 roku
|
29.11.09, 19:48 |
|
|
breta1
|
Panove, prosim, porad se ptam na jedno a odpoved porad nedostavam, takze znovu:
je nejaky diesel motor, ktery nema zhavici svicky ale jen jekesi topne teleso v sani?
|
29.11.09, 20:46 |
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
breta1 píše: Panove, prosim, porad se ptam na jedno a odpoved porad nedostavam, takze znovu: je nejaky diesel motor, ktery nema zhavici svicky ale jen jekesi topne teleso v sani?
pise ti to tady kazdej AVIE
_________________ otec: Fobia Sedan HTP m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže
|
29.11.09, 20:49 |
|
|
Jarda S.
|
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
29.11.09, 20:49 |
|
|
breta1
|
SADRA17
velmi vtipne, ten nefunkcni odkaz, ale kdybys alespon poradil...
No nic, vse potrebne jsem se dozvedel na jinem foru, tady jsem se moc s ochotou objasnit situaci nesetkal...
Naposledy upravil breta1 dne 29.11.09, 22:13, celkově upraveno 3
|
29.11.09, 22:05 |
|
|
Jarda S.
|
no to je ta do sání nebo myslíš že v hlavě máš velikost závitu: M 22x1,5
|
29.11.09, 22:10 |
|
|
chavier
|
to je zvláštní.
jinak odejde-li jedna žhavička, tak vyměň raději všechny, protože ty ostatni by šli stejně do pryč. Na Golfu jsem taky s tim zapasil, protože jsem ruzně kombinoval žhavičky, odcházelo to docela rychle, pak jsem koupil 4 nové a udělal si ruční spínač žhavení, nakonec udělal GO pojistkovky (odstranil amateřínu, ruzné fastony atd) a se žhavením mam klid.
Ve Feldě mam bohužel Starline a už druhým rokem drží.
Jaký máš čidlo teploty, žluté, zelené?
_________________ Škoda Octavia TDi Škoda Felicia MPi VW Golf mk1 1.6TD VW Golf mk1 1.9D automat
|
1.12.09, 15:27 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
vysvětlí ještě jednou sadra tam páše auto kelly ešop kvikneš, pak hledat podle modelu ford, pak tranzit 91-94 rok, pak 2.5Di,
pak vlevo motor, žvavení zapalování naskočí ta svíčka beru za 900 a v pravo kvikneš na fotáček a zobrazí se ti svíčka na avii stojí 150 korun
musíš na ni přivést kostru, ovládací plus a naftu a pak to šlape chlape miloš
|
1.12.09, 16:33 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Sadra17 píše: no to je ta do sání nebo myslíš že v hlavě máš velikost závitu: M 22x1,5
tam to vypiluješ a narveš do plastu ale musí se zručit trumoetky miloš
|
1.12.09, 16:36 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|