Autor |
Zpráva |
Milan Koukal
|
jo to už se mi taky párkrát stalo a vždy byl problém že byla prohlá příruba a to i u kvalitních výrobců, holt jak to svařujou tak se to pokroutí proto vždy když jdu kupovat z pravítkem sice vypadám u toho jak vůl ale aspoň vím že to je OK
|
27.11.09, 21:27 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
varok
|
Aha, to jsem nevěděl. Já to používám na dotěsnění těch nepřesných dílů, jak jsem psal jinde. Zatím mi to drží, tak nevím.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
28.11.09, 10:26 |
|
|
Pech.
|
tak opravu šteftů mám za sebou, vyndal jsem sání, pak vejfukový paroží, jeden svorník se mi podařilo vytočit dva odvrtat a zachánit závit, jeden beznadějnej byla naštesí vzadu vpravo, kde lze dát šroub skrs, tak jsem tam vrtnul 9ku díru a je tam šroub, koupil jsem originál těsnění pod parohy, originál těsnění k vejfukovej přírubě, nový svorníky a ty originál měděný matky... vypadají stejně jako ty co jsem odsud prve vynbdal, ale úplně jinak, než ty samozajišťovací prodaný v tej druhej prodejně, kvůli kterým jsem ty svorníky strhal při povolování...
neorigo těsnění za 18kč bylo fakt drsnej šmejd... klingerit jde rozdloubat nehtem bez námahy...
origo těsnění nemá klingerit, ale je to mraky vrstev slabejch, patrně hliníkovejch plíšků, zalisovanejch mezi ty vnější... v to už mám důvěru...
příruba vejfuku byla křivá, ale měrkou jsem zjistil že jen 0,2mm, což asi nebyl zásadní problém, a nejspíš jsem si to udělal sám, jak jsem první díl dotáhl k přírubě, když chyběl klingerit... mno přerovnal jsem to radši zkontroloval pravítkem a měrkou... namontoval, udělal zkušebku a asi dobrý...
ale měl jsem boba, auto teplý nedržělo volnoběh... až pak mi doclavklo že jsem zapoměl připojit kostru ke karbíku, a hle volnoběh drží
_________________ R.I.P. 1978s užovka 105l s centrálem, apollama, pětikvaltem a "chrompaketem" Fako LX 93 LPG - Zvaný sysel.
|
28.11.09, 13:52 |
|
|
Capricorn
|
Pech. Které matky jsi myslel že jsou ty špatné?
Já mám špatnou zkušenost tady s těma (díky nim jsem strhnul a zalomil svorník)...
http://www.autobyznys.cz/detail783/vyfu ... el/fab/oct
A naopak dobrou zkušenost mám tady s těmahle...
http://www.autobyznys.cz/detail20460/vy ... ct-narizla
_________________ Favo 135 (G)LX '93
|
30.11.09, 19:46 |
|
|
Pech.
|
ty první jsou ty trhače, druhý jsou ůdajně originál a mám je teď..
_________________ R.I.P. 1978s užovka 105l s centrálem, apollama, pětikvaltem a "chrompaketem" Fako LX 93 LPG - Zvaný sysel.
|
30.11.09, 19:59 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
jo ty druhý tam mam taky a povolit šly perfektně
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
30.11.09, 20:07 |
|
|
michalkatka
|
tiež má tieto a pohodička
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
30.11.09, 21:42 |
|
|
Ondras83
|
ty vole, to se ještě dělaj ty sešlapaný? ....ty druhý sou samozřejmost, s těma prvníma sem stejce vymrdal, co to kupuje za čínský sračky a prej už je nebude brát, pak zjistil, že se údajně přestaly dodávat do velkoobchodů...ty druhý samojistící sou parádní, držej a přitom jdou povolit (to sem myslel, že tam máš )...ale po povolení se musej dát nový
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
30.11.09, 21:52 |
|
|
Pech.
|
právě že mi bába krom šmejdu těsnění dodala ten první druh matek a díky tomu jsem měl na celý dopoledne o zábavu postaráno
|
30.11.09, 21:53 |
|
|
Ondras83
|
Pech. píše: právě že mi bába krom šmejdu těsnění dodala ten první druh matek a díky tomu jsem měl na celý dopoledne o zábavu postaráno
...jo řidič, ten tvrdej chleba má
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
30.11.09, 22:09 |
|
|
varok
|
Ten první typ matek jsem měl i já na výfuku a hrůza. Buď nejdou povolit vůbec, protože se sjedou hrany do kulata, nebo to urve štefty. U nás ale jiné matky nemají, tak jsem dal normální ocelové.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
5.12.09, 18:10 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|