Autor |
Zpráva |
Dyno
|
Dej tam motor z Fáčka, tj. taková docela nejlevnější a odzkoušená úprava, která přidá asi nejvíc. A ted už ta tryska v tom karbu bude mít aspoň trochu opodstatnění.
_________________ Škoda 105 (motor 120;136)
|
22.5.09, 16:44 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
speedman píše: škodař píše: základ je vymezit vůle na rozdělovači seštelovat předstih a letíš na polnačkách udělá i 120ka pořádnej hukot ze 105kou kolem Bečvi 115pak mi ustřelila prdel a skoro jsme se ztoho pos*** kamarat mi poradyl dať tam trisku zo žikulackeho karburatoru....a škodovka mi teraz ide ja besna...
nie si ty rodina s Meliškom?
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
22.5.09, 17:06 |
|
|
Dubusko
|
deekay píše: speedman píše: škodař píše: základ je vymezit vůle na rozdělovači seštelovat předstih a letíš na polnačkách udělá i 120ka pořádnej hukot ze 105kou kolem Bečvi 115pak mi ustřelila prdel a skoro jsme se ztoho pos*** kamarat mi poradyl dať tam trisku zo žikulackeho karburatoru....a škodovka mi teraz ide ja besna... nie si ty rodina s Meliškom?
Tak to je moc aj na mna a že Bánovce skôr Štúrovo
_________________ FAVORIT 136L r.v 90
FILIPKO
|
23.5.09, 06:22 |
|
|
ferrari
|
speedman píše: dať tam trisku zo žikulackeho karburatoru....a škodovka mi teraz ide ja besna...
To mi pripomína jedného borca z MT - "pretryskoval som karbec a 105 šlapala tak, že na dlhšej rovine sa ručička tachometra schovala (mal údajne tú prístrojovku, čo sa dávala do Š105S)...
_________________ Kilecko Zmenilo majiteľa... Embucha = moja 125ka znova žije Hybridka = R.I.P. Megane 1,9D AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97
|
23.5.09, 06:26 |
|
|
crossman
|
ferrari píše: speedman píše: dať tam trisku zo žikulackeho karburatoru....a škodovka mi teraz ide ja besna... To mi pripomína jedného borca z MT - "pretryskoval som karbec a 105 šlapala tak, že na dlhšej rovine sa ručička tachometra schovala (mal údajne tú prístrojovku, čo sa dávala do Š105S)...
Ješmária to možno tak, že zdvihneš zadok na tehly a na štvorke točíš a točíš jak besný, potom tá 105-ka možno (MOŽNO) toľko dá... a potom zhorí
_________________ Škoda Favorit 136L '89
|
3.12.09, 23:36 |
|
|
ferrari
|
No však to
_________________ Kilecko Zmenilo majiteľa... Embucha = moja 125ka znova žije Hybridka = R.I.P. Megane 1,9D AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97
|
4.12.09, 08:47 |
|
|
crossman
|
Napadli ma nejaké jednoduché úpravy, ako z toho auta dostať viac...
Zmontovať všetko nepotrebné a odľahčiť ho (všetko, aj zadnú lavicu, dvere, zadné okno),
Ak to má jazdiť po lese, predzápal na 15˚ vraziť tam trochen väčšie dýzy do karbecu a urobiť do priečiek výfuku dieru...
No pri pravopise a zmýšľaní autora témy by som zostal pri odľahčení a nič viac... nemusela by ísť Škodovka vôbec
|
4.12.09, 16:18 |
|
|
tomvm
|
Kluci to je blbost, at se naučí motor mít ve správných otáčkách, motor dobře seštelovanej a i seriová 105 jede jak drak
|
4.12.09, 16:25 |
|
|
crossman
|
tomvm píše: Kluci to je blbost, at se naučí motor mít ve správných otáčkách, motor dobře seštelovanej a i seriová 105 jede jak drak
to môžem potvrdiť, ja som svoju predošlú škodu 105 tiež niekedy preklasifikoval na Off road. Jeden môj kamoš z rakúska, čo nepozná veľmi škodovky a má Jeep Cherokee žasol, keď videl, čo dokáže zo seba vytlačiť tá stará hajsňa s jednolitrom
a takých 100 metrov dlhé 40˚ stúpanie som zdolal, ale to pri nej stáli všetci svätý a tlačili ju hore
časom dostala prezývku Oslík Pepe- ťahala náklady neochotne, ale aj neoblomne jak osol
|
4.12.09, 16:36 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|