|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 9 ] |
|
Autor |
Zpráva |
barton
|
ventily
Když jsem (v létě) šteloval ventily na tom mim draku,tak mi jeden tuším že výfukovej šel docela v pohodě otvírat (jako když jsem zapřel klíč na tý kontramatce).U ostatních to nešlo.Myslíte,že je péro unavené a zralé na výměnu?Teď jak začlo být po ránu chladnějc,tak mi za studena občas na chvíli vysazuje jeden válec
_________________ Felicia 1999 50kw NEMÁM RÁD AUTOPOTAHY
|
8.12.09, 18:33 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
crossman
|
Re: ventily
barton píše: Když jsem (v létě) šteloval ventily na tom mim draku,tak mi jeden tuším že výfukovej šel docela v pohodě otvírat (jako když jsem zapřel klíč na tý kontramatce).U ostatních to nešlo.Myslíte,že je péro unavené a zralé na výměnu?Teď jak začlo být po ránu chladnějc,tak mi za studena občas na chvíli vysazuje jeden válec
tak je možné ( pravdepodobné ) že jedna pružina povolila a môže to byť tým, potom motor môže vynechávať a kuckať...
nič si z toho nerob, poštuduj ako na rámovanie ventilov z hlavy a tú jednu pružinu vymeníš aj sám
_________________ Škoda Favorit 136L '89
|
8.12.09, 19:51 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
Re: ventily
se hlavne neunahli, at nedelas neco zbytecne..jednodussi ventily znova seridit a vyzkouset jestli se problem opakuje..bylo by divny ze by jedna povolila...zkoukni nejak pri dobrym svetle jestli neni vnitrni pruzina praskla..
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
8.12.09, 21:18 |
|
|
barton
|
to se mi nezdálo,ale každopádně to je divný.Myslim,že vyměnit by na motoru šla,dolů by šlo akorát piáno.Jde mi o to,jestli se to někomu nestalo,já to viděl prvně,na kámošovo fáčku jsem taky s žádným nehnul.
Ono od tý doby co to auto mám se peru s volnoběhem,pořád houpe,teď už teda málo,v zimě to dělá občas HTP(chytne na 4 a po chvíli jeden válec vysadí) a taky to nejede tak jak by mohlo...
Asi změřim kompresi,ta by to měla odhalit.....ale v zimě se mi nechce
|
9.12.09, 17:04 |
|
|
Gemini
|
barton píše: to se mi nezdálo,ale každopádně to je divný.Myslim,že vyměnit by na motoru šla,dolů by šlo akorát piáno.Jde mi o to,jestli se to někomu nestalo,já to viděl prvně,na kámošovo fáčku jsem taky s žádným nehnul. Ono od tý doby co to auto mám se peru s volnoběhem,pořád houpe,teď už teda málo,v zimě to dělá občas HTP(chytne na 4 a po chvíli jeden válec vysadí) a taky to nejede tak jak by mohlo... Asi změřim kompresi,ta by to měla odhalit.....ale v zimě se mi nechce
ako ti HTP chyti na styri ??? tomu teda vobec nerozumiem....
_________________ Škoda Rapid 146 - 93 HP , 140 Nm
Škoda 130 Maxi - 105 HP, 140 Nm
Škoda Rapid Turbo - 122 HP, 231 Nm
|
9.12.09, 17:36 |
|
|
barton
|
viz. závorka hned za htp
|
9.12.09, 17:40 |
|
|
chemer
Moderátor
|
Gemini píše: ako ti HTP chyti na styri ??? tomu teda vobec nerozumiem....
Jako že když ten 1 válec nejde, tak je z toho najednou HTP
|
9.12.09, 20:08 |
|
|
barton
|
Zatím jsem se moc nedozvěděl,tak budu muset pátrat na vlastní pěst.První úkol bude to vydržet do jara
|
10.12.09, 15:45 |
|
|
Pawka
|
dyt sundej vyko a koukni se , jsou to jen dva sroubky
_________________ Favorit 1994 mono-motronic
Skoda 135L, 125L předelano na 135L Vmax 160 hned
|
10.12.09, 18:07 |