Autor |
Zpráva |
bany.xf.cz
|
Ondras83 píše: cncčka sou fajn, ale chce to umět ...jinak to je pohodová práce, až si na to zvykneš
Však jo. Hele myslim že tak měsíc a mám to v palci. Trochu vim o tom principu jak to funguje, takže na to nebudu koukat jako kdybych dostal kalkulačku, čísla a papír a spočítej DPH za rok 2008
_________________ http://fb.com/BJpolepy
|
13.12.09, 11:27 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
michalkatka
|
bany.xf.cz píše: :lol: Jo, tys tam vlastně vařil.
nie, to som bol ja
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
13.12.09, 12:39 |
|
|
bany.xf.cz
|
michalkatka píše: nie, to som bol ja
Ty?
No já nevim cos vařil, ale Ondra vařil vodu v chladící soustavě
|
13.12.09, 12:42 |
|
|
michalkatka
|
bany.xf.cz píše: michalkatka píše: nie, to som bol ja Ty? No já nevim cos vařil, ale Ondra vařil vodu v chladící soustavě
mne vrelo auto , preto som nešiel ani do Ml. Boleslavi...
ale varili sme tam aj polievku ( aké krásne slovenské slovo ), kávu, čaj...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
13.12.09, 12:52 |
|
|
kwiko
|
Ondras83 píše: cncčka sou fajn, ale chce to umět ...jinak to je pohodová práce, až si na to zvykneš
podla mna to je dost stresujuca praca... najma v maloseriovej produkcii kde kazdy kus je iny... a dodrzat tolerancie ked kazdy material ma inu pruznost... upravis inu hodnotu a je to hned zmatok... alebo zabudnes upravit rychlost rotacie a mozes objednavat novu frezku... Rozhodne to nebola salamova roboticka...
_________________ Forman 135Le Volvo 855 TDI 0949126151
|
13.12.09, 13:18 |
|
|
bany.xf.cz
|
kwiko píše: podla mna to je dost stresujuca praca... najma v maloseriovej produkcii kde kazdy kus je iny... a dodrzat tolerancie ked kazdy material ma inu pruznost... upravis inu hodnotu a je to hned zmatok... alebo zabudnes upravit rychlost rotacie a mozes objednavat novu frezku... Rozhodne to nebola salamova roboticka...
Jako to určitě, to bude samý seřizování a plno zmetků viď...
Ale snad to pujde. Máme vždycky jeden výrobek na ověření jestli vyleze správně a pak odchylky upravit a už jet na ostro. Přijde mi to docela málo, aspoň dva by byly dobrý no, ale co se dá dělat...
No jak řikám - uvidim jak se mi tam bude líbil. Moc sériová výroba to neni.
|
13.12.09, 13:48 |
|
|
novomi
|
Já jsem CNC mechanik, ale moc mi ty stroje k srdci nepřirostli.
_________________ Škoda 120 L r.v. 1988 - 167 000 KM Opel Vectra Sedan 1.6 16V r.v. 1996 - 268 000 KM BMW E46 320D 110 kw touring r.v. 2002 - 266 000 KM
|
13.12.09, 15:20 |
|
|
bany.xf.cz
|
novomi píše: Já jsem CNC mechanik, ale moc mi ty stroje k srdci nepřirostli.
No mě přirostou k srdci snad ty prachy
Hele jak řikám. Po měsíci se rozhodnu jestli u toho budu nebo ne. Kdybych s tim měl zápasit, tak to určitě dělat nebudu.
No ale zpět ke srazům, tady je oftopiků že to až hezký neni.
|
13.12.09, 15:22 |
|
|
Lukas
Příspěvky: 1471 Bydliště: Karviná / přes týden Zábřeh na Moravě
|
novomi píše: Za to můžou oni to vis no... moje Rapo do nedavne doby nejezdilo, na srazu mi uz volant chybel, tak jsem se natlacil za volant bratrancova auta
na sraz 2010 uz dojedeme oba a kazdej svym autem, tak uz v tom nebude takovy hokej teda aspon to takhle mame v planu, ale clovek mini a STK meni... na konci unora budeme chytrejsi
_________________ Škoda 110R r.v. 1972, rallye červená / - šlo do světa
Škoda RAPID 130 r.v. 1987 - rallye červená, Apolla /
Coupé club TW
|
15.12.09, 01:01 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
kwiko píše: . alebo zabudnes upravit rychlost rotacie a mozes objednavat novu frezku...
Si zas rejpnu, nerikej ze kdyz zvolis spatnou rychlost tak skurvis celou CNC frezku za nekolik milionu
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
15.12.09, 09:44 |
|
|
Dawid130
|
Matthes píše: kwiko píše: . alebo zabudnes upravit rychlost rotacie a mozes objednavat novu frezku... Si zas rejpnu, nerikej ze kdyz zvolis spatnou rychlost tak skurvis celou CNC frezku za nekolik milionu
Fréza a frézka není totéž
|
15.12.09, 19:28 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
No prave.
|
15.12.09, 19:45 |
|
|
ferrari
|
Dawid130 píše: Fréza a frézka není totéž frézka je zdrobnenina od fréza...iba toto je jednoznačné...
_________________ Kilecko Zmenilo majiteľa... Embucha = moja 125ka znova žije Hybridka = R.I.P. Megane 1,9D AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97
|
17.12.09, 19:46 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
ferrari píše: Dawid130 píše: Fréza a frézka není totéž frézka je zdrobnenina od fréza...iba toto je jednoznačné...
Dle lingvistickeho hlediska ano, ale dle strojariny nikoli.
|
17.12.09, 20:05 |
|
|
Dawid130
|
Matthes píše: ferrari píše: Dawid130 píše: Fréza a frézka není totéž frézka je zdrobnenina od fréza...iba toto je jednoznačné... Dle lingvistickeho hlediska ano, ale dle strojariny nikoli.
Jak říká matthes
|
17.12.09, 20:26 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|