Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 16.11.24, 07:50

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 14 ] 
 olejovy filter-druhovyroba 
Autor Zpráva

Příspěvek olejovy filter-druhovyroba
Myslite si ze olej.filter zn.FIAMM nemaju spetne ventile naprepustanie oleja do vane po vypnuti motora?lebo ked startujem tak mi dlhsie trva kim mi kontrolka mazania zhasne a dost dlho pocut zdvihatka!lebo ked tammam mann filt.tak uplne v pohode mi zhasne kontr.este kim startujem a ventile nepocut ako kebY to bol elektromobil!co vy nato :?:

15.12.09, 21:54
Pspvek Reklama

Příspěvek 
Zpětný ventil má každý filtr... jde jen o to jak kvalitně je provedený a jak těsně je schopna ona gumová manžeta přiléhat na vtokové otvory.

15.12.09, 22:02
Dřevák na focení, neumí ostřit

Příspěvek 
neřeš to a kup mann :roll:

15.12.09, 22:03
Profil ICQ

Příspěvek 
zpětnej ventil má každej filtr? to slyšim prvně...i filtry na klasický 1,3 ?

15.12.09, 22:27
Dřevák na focení, neumí ostřit

Příspěvek 
pjdefort píše:
zpětnej ventil má každej filtr? to slyšim prvně...i filtry na klasický 1,3 ?

jestli nemyslí obtokovej ten jo to má každej filtr :wink:

15.12.09, 22:29
Profil ICQ

Příspěvek 
Pánové... obtokový a zpětný ventil je základ každého filtru. To co kryje vtokové otvory filtru je zpětný ventil. To co můžete vidět výtokovým otvorem je ventil obtokový (přetlakový). Doporučuji si zakoupit levnější filtr udělat pitvu a ověřit si onu skutečnost. Záleží jen a pouze na kvalitě provedení a použitých materiálech.

Něco málo o konstrukci filtrů... http://www.bawel.cz/distribuce-ferodo/n ... ry/olejove

Mimochodem zhasínala by kontrolka tlaku oleje u filtru zn. Pride ještě před samotným naskočením motoru i po 4 týdnech stání pokud by neměl zpětný ventil? Asi ne že... Kdo nevěří může se přijít přesvědčit jen ať dá echo trochu předem jelikož se to netýká mě ale známého který tyto ony levné filtry používá. (bůh ví proč jelikož cena oproti Mann nebo Champion není až tak vzdálená).

15.12.09, 22:31

Příspěvek 
Občas se chodím mrcnout na ladaklub a zajímavý diskuze si ukládám do záložek a o těch ventilech psal i Marek... (kdo ho zná ví že je to profík) http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php?t=10376&start=0

15.12.09, 23:14

Příspěvek 
pouzivam na felicii 1.3 champion od te doby co jsou k mani v Autokelly a nemuzu si stezovat, menim vzdy po roce a za 73kc je to jako zadarmo. Starline stoji 60, myslim ze cenove neni co resit

16.12.09, 08:00
Mistr mechanik

Příspěvek 
ire píše:
pouzivam na felicii 1.3 champion od te doby co jsou k mani v Autokelly a nemuzu si stezovat, menim vzdy po roce a za 73kc je to jako zadarmo. Starline stoji 60, myslim ze cenove neni co resit

champion byl nedávno v akci týdne pod padesát miloš

16.12.09, 08:07
Mistr mechanik

Příspěvek 
Capricorn píše:
Občas se chodím mrcnout na ladaklub a zajímavý diskuze si ukládám do záložek a o těch ventilech psal i Marek... (kdo ho zná ví že je to profík) http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php?t=10376&start=0

myslíš marek 77 co má ford galaxy miloš

16.12.09, 08:10
Mistr mechanik

Příspěvek Re: olejovy filter-druhovyroba
audi84301 píše:
Myslite si ze olej.filter zn.FIAMM nemaju spetne ventile naprepustanie oleja do vane po vypnuti motora?lebo ked startujem tak mi dlhsie trva kim mi kontrolka mazania zhasne a dost dlho pocut zdvihatka!lebo ked tammam mann filt.tak uplne v pohode mi zhasne kontr.este kim startujem a ventile nepocut ako kebY to bol elektromobil!co vy nato :?:

a napsat co máš za auto je taky asi problém co :?: každý neví že máš áčko

možná se ti to nebude líbít ale přešel bych na superturbo M7ADSIV 15W4O miloš

16.12.09, 08:17

Příspěvek 
slovacek.milos píše:

No na ladaklubu je pod nickem Marek, ale vím že se vyskytuje i jinde pod Marek77 takže ano myslím jeho.

16.12.09, 08:37
Mistr mechanik

Příspěvek 
Capricorn píše:
slovacek.milos píše:

No na ladaklubu je pod nickem Marek, ale vím že se vyskytuje i jinde pod Marek77 takže ano myslím jeho.

on se těma olejema zabývá, rozumí různým vychytávkách skrtání kvaltů, cvakání klepání, když mám problém ptám se na jeho názor miloš

16.12.09, 09:31

Příspěvek 
Miloš: Tak za tohle máš u mě Miloši rozhodně velký plus... myslím za to že se nebojíš přiznat že taky něco nevíš atd. a nehraješ si na neomylného vševěda apod. Ono profíci jste defacto oba jak Marek tak ty, ale libí se mi že Marek ty informace umí pěkně srozumitelně podat (aby ne... co vím tak chvilku i učil na střední) a fakt docela hodně jsem si z jeho příspěvků vzal. Ale samozřejmě i z těch tvých a už několikrát jsi mi taky dobře poradil za což ti dodatečně díky. :wink:

16.12.09, 15:44
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 14 ]