Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 16.11.24, 07:43

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 28 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
 nestartuje 
Autor Zpráva

Příspěvek ddd
gokralik píše:
Nám neřekl jak často s autem jezdí....já zase říkám, že se klidně může stát i toto....může mít klidně zasraný palivový filtr nebo tisíc dalších věcí...třeba ani nejede čerpadlo...

když zapneš klíček, ozve se od zadních sedaček bzučení na pár vteřin?

to sem právě dneska zjištoval a nic jenom sepnou relatka když otočíš kličkem ale pod sedačkama sem nenašel čerpadlo ... ono je až pod tim plechovým víčkem?? jezdím stím jednou týdně ... pojistka na čerpadlo je která?nejake schema pls :)

19.12.09, 15:52
Pspvek Reklama

Příspěvek ddd
tak kde najdu pojistku na čerpadlo ... která to je kolika A--? a kde najdu čerpadlo?pod sedačkou sem se dival a je tam také vičko zatlačené tak pod tím??

19.12.09, 19:36

Příspěvek 
Treba to auto proste dostať do tepla, nechať rozmraziť, naliať Velfobin, alebo denat. lieh zohriať motor a pojazdiť...alebo počkať pár dní, hlásia oteplenie, naliať Velfobin/lieh...

Inak, ja som to tak mal pred pár rokmi na otcovej 130tke, a som myslel, že zamrznutý benzín a to bol pripchatý palivový filter...som rozmrazoval, nahrieval a auto stále nič...

Megane 1,9D
AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97

19.12.09, 22:32

Příspěvek 
Jo pod tím plechovým víčkema najdeš hadice a čerpadlo. Jestli po otočení klíčku vůbec nebzučí, tak bych viděl problém tam. Taky je možné, že voda v něm zamrzla a nedovolí mu se otáčet (nepravděpodoboné). Spíš bych změřil, jesli jde do něj vůbec proud.

20.12.09, 00:24

Příspěvek 
Takze pane mechanik pojistky jsou pod ridici jednotkou je to 1 z tech tri. Jestli ti pracuje cerpadlo? Co sundat hadici od benzinu, je to ta co je na klapce sipka dovnitr kdybys badal, a namirit ji na sebe. Pomocnik at sepne klic a pokud budes mit v obliceji deci benzinu tak cerpadlo funguje..az to prestanes servisovat takto zaves nekomu kdo to opravi.

20.12.09, 01:45

Příspěvek c c
pojistku sem si už našel je to 4z leva ... a čerpadlo nesepne ani nestřiká když je zmrzle ... odvezu to do podzemních garáži aby to roztálo ... a pak se uvidí ... včera bylo v televizních novinách ž nejsem sám komu se to stalo :D díky všem kdyby to nepomohlo tak se ozvuu

20.12.09, 09:10

Příspěvek 
skus pozrieť poistky hlavne 1, 4 a 20. sú to poistky od riadiacej jednotky, zapaľovania a palivového čerpadla.

25.12.09, 14:54

Příspěvek 
Už je teplo, tu je už dva dni +12st...už si rozmrazený?

Megane 1,9D
AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97

25.12.09, 17:37

Příspěvek 
měl jsem taky problémy s vodou v benálu, povedlo se mi to natankovat i na omv - mno 2x jsem rozebírala čistil celý karbec (běs) podruhé jsem udělal pokus...

vzal jsem líh, vyndal nádobku palivové pumpy (kuličky vody byly zřetelně vidět, jak se válí po dně v benálu - vylil benál, nalil líh a nádobku namontoval, půl litru lihu jsem chrstnul do nádrže a bylo..... :-)

25.12.09, 20:52
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek ddd
už fara moje teorie se potvrdila nešlo slyšet ani čerpadlo že by jelo takže jednoznačně zamrnuté a po dvou deních prusových teplotách auto naskočilo a na tu vodu docela brečelo:-) tak sem auto projel aby se to aspon promíchalo a dopřál sem ji kvalitu z shellky ... diky a štastný nový rok 2010:-F

25.12.09, 23:06

Příspěvek 
Kvalitu ze Shellky :lol:
Doufám, že nebydlíš v Brně :P

Facebook mi nevadí, bo mě zatím nikdo neprudí s tím, že na něm nejsem

26.12.09, 10:41

Příspěvek 
Ahoj mam dotaz mam Octávii 1:9TDI 81Kw a mam problémi ze startováním,když je auto studené,nebo je mráz tak startuje výborně,ale jak mile je auto zahřáté tak hodně dlouho točí,ale nechce chytnout,poradil by jste někdo co by s tim mohlo být?Děkuji Vašek

30.12.09, 17:24

Příspěvek 
vasik.mazlici: Jestli můžu poradit tak svou otázku spíš polož tady http://forum.skodahome.cz/ a nebo tady http://www.dieselpower.cz/forum/

Tohle forum je spíš orientované na starší auta zn. Škoda ...i když pravda několik odborníků kteří by ti mohli poradit tu je.

30.12.09, 17:37
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 28 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2