Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 16.11.24, 09:00

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 29 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
 Motor favorit 92 karb. zvuk 
Autor Zpráva

Příspěvek 
bezkat :)

30.12.09, 23:45
Pspvek Reklama

Junior TW team

Příspěvek 
no tak to pada . nieco podobne sa stalo kamosovi na 130 ked ju vytocil nad 6000 ( podla otackometra ) tak to malo tiez naky divny zvuk a bolo to lenive , postupnym patranim sa prislo na to ze pri tom tlaku vylietalo tesnenie medzi tlmicom a zbernym potrubim - motor prichadzal o tlaky tak sa mu nechcelo tahat .

4) Škoda 100 - 71" Model 72" Killec

30.12.09, 23:51
Profil ICQ

Příspěvek 
měl jsem podobný problém, bylo to těsnění mezi svody a prvním dílem výfuku...

na volnoběh a při ustálené jízdě normální, při rozjezdu, tažení přívěsu, nebo rychlejší akceleraci, jak se motor zatíží a v uložení trochu pohne/pootočí to foukalo mezi tím.... a dělalo hnusné takové vrzavé zvuky, jako by neco za něco točivého chytalo.. taky jsem si myslel že to výfukem nemůže být, a ejhle... bylo...

zkontroluj prve na výfuku všechny spoje - uatžení a pečlivě jestli něco nefouká...

30.12.09, 23:54
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
ak mas na mysli to okruhle hrube tesnenie ktore spaja z prvim tlmicom tak to som nedavno menil . alepreistotu prezriem obidve variace vdaka

keby my pri motore vytlacilo to tesnenie tak by som encitil do auta dym ? alebo yb som nemal cierne niekde okolo od tymu ked to pretlaca ?

31.12.09, 01:46

Příspěvek 
mno nevim, ale když to předtim jelo i 160 a teď to na 120km/h přestane zrychlovat, tak to je na 90% cívka v rozdělovači => vyměň jí...

31.12.09, 09:33

Příspěvek 
masster píše:
mam vsetko origo okrem sviecok zvuk podobny tomuto cca 0:21sekunda http://www.youtube.com/watch?v=6OXRzU4RZKo&feature=related
tento zvuk som zacul ako som uz pisal pocas jazdy do madarska predtym nikdy[/url]
Neviem, ani ja tu nepočujem nič čudného...no čo, chcelo by to počuť, ale bude to niečo s výfukom/saním...ale ako píše nepriamo pjdefort - asi tam bude aj niečo iné, ke´d maximálka je zrazu 120...

Megane 1,9D
AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97

31.12.09, 09:39

Příspěvek 
masster, ne, mně to dělalo hned u motoru pod karburátorem, mezi parožím a prvním dílem výfuku

31.12.09, 11:05
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
cievka sa neda nejako zmerat ?

31.12.09, 16:20

Příspěvek 
no mne kedysi favo tiez prestalo tak tahat ako by malo no maximalku som neskusal max povolenu rychlost dodrzujem (avsak nechodim na dialnice) tiez favo vytacam niekedy aj to extremu kolko len motor da
kamarat mi spravil rozvody, vymenil vzduchovy filter pridal aj palivovy filter a vsetko ide ako nove tah paradny a teraz som vymenil aj olej a aj to ma nieco doseba by som povedal ze s novým olejom to taha este lepsie :D

31.12.09, 19:44

Příspěvek 
dnes sa pridal dalsi probelm isiel som z oslavy domov a ked som chel predbiehat tak som slapol na plyn a nic trochu ako zacal zkapinat a potom sa to akotak rozbehlo uz fak neviem co stym moze byt :(

1.1.10, 04:43

Příspěvek 
stopo píše:
no mne kedysi favo tiez prestalo tak tahat ako by malo no maximalku som neskusal max povolenu rychlost dodrzujem (avsak nechodim na dialnice) tiez favo vytacam niekedy aj to extremu kolko len motor da
kamarat mi spravil rozvody, vymenil vzduchovy filter pridal aj palivovy filter a vsetko ide ako nove tah paradny a teraz som vymenil aj olej a aj to ma nieco doseba by som povedal ze s novým olejom to taha este lepsie :D

olej má asi 6000Km menil som aj filtre vtedy , ale idem to na service dam vediet co bol problem

1.1.10, 04:47

Příspěvek 
Já jsem psal rozdělovač, protože tatík měl ještě nedávno fávo 93 po strejdovi a měl něco podobného. Při volnoběhu v pohodě, ale když prudce sešlápnul plyn a otáčky měl tak zhruba 2000, tak to mělo takový dunivý zvuk. Pšestalo to najednou táhnout. Po těžkém překonání otáček asi 3000, tak se motor zase zpamatoval a jel normálně. Byla to už nefunkční podtlaková regulace. Ty závažíčka nebo co to je už se špatně hýbaly a regulace tedy nešla. Nakonec jsme koupily zánovní rozdělovač asi za 500,- kč origo od Palu, ne číňana a bylo opraveno.

1.1.10, 11:28

Příspěvek 
problem vyrieseny , dal som opravárovi asuto a on ho pekne turoval asi 30 KM a teraz ide pekne ako predtym . a to sekanie motora bolo sposobene vlhkostou , zatial nevieme ze kde to zamoká

23.1.10, 14:39

Příspěvek 
Většinou auto nejede, když se voda dostane pod víčko rozdělovače. Taky Favorit krásně rezne nad krabičkou ETZ a cívkou, takže při jízdě tudy může na elektriku šplíchat voda.

23.1.10, 14:56
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 29 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2