Autor |
Zpráva |
MATTESS
|
_________________ člen Coupé clubu TW fotky https://mattess00.rajce.idnes.cz/
|
1.1.10, 21:45 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
vypada to ze ta fotke je evolucni vyvoj po mensi autonehode na ridicovu stranu + vytazeni blatniku
_________________ otec: Fobia Sedan HTP m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže
|
1.1.10, 21:48 |
|
|
gokralik
|
Mě se to zase hnusí. Najde se občas i pěkný a originální tuning...ale proč se pořád ti tuzéři musí po sobě opičit? Chtějí se přece odlišit...tak proč si nevymyslí něco svého? To jsou pořád jen velká kola, vytažené blatníky, spojlery, křídla, mračítka, vzadu lauf a nějaká vyřvaná barva. Mě to přijde směšné...
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
1.1.10, 22:00 |
|
|
fatal
rejpal
|
Ano, mračítka... Hlavně že má čtyřoko, ale vnitřní pár je schovaný za čímsi podivně plochým...
|
1.1.10, 22:02 |
|
|
john simple
|
brutální tuzing
byt policajtem, tak takove lidi při silniční kontrole zastřelím u předního blatníku
|
1.1.10, 22:29 |
|
|
patrik-hp
|
Ale jo,je to recese ,ale nejsem si jist,že zrovna u všech ...Je toho čím dál víc,samá kosa,samej srp,sem tam radlice ze sněhový rolby místo spojleru,o těch světlech to už vůbec nekomentuju... A všecko stále více graduje a pořád stupňuje...za chvíli si daj na zadní víko nebo dveře jako extra super mega spojler klepadlo na koberce a místo výfuku rouru ze vzduchotechniky,protože od kamen je už malinká....ještě kola jako nějakej amík ze dřeva,a jsem IN... A místo oken můžou narvat akvária s rybičkama,taky to je průhledný skoro jako ty temný fólie,když zrovna bude proplouvat nějaká ta ryba okolo očí,bude to ta nejtemnější fólie
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=v1fMnGwZ ... re=related !!! http://www.youtube.com/watch?v=NAbsLE88 ... re=related ...
Naposledy upravil patrik-hp dne 1.1.10, 23:20, celkově upraveno 2
|
1.1.10, 23:10 |
|
|
sharpers
|
njn každej má svůj styl....takovehle auta vidiš hlavně u těch, co chcou oslnit okolí a proto drží s módou......já třeba na elviru při te generalce taky chystam tuning, ale po svojem takže mužem čekat maximalně tmavší okna, seriovej stav a pěkné kola
_________________ minulost : Elvírka - felicia glxi 95, 1.3bmm, červená tmavá+14" atlanty
nyní: peugeot 406 sedan, 1.8 16V Mistral, modrá metla
|
1.1.10, 23:15 |
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
silnicar si ho malem nevsimnul
_________________ otec: Fobia Sedan HTP m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže
|
10.1.10, 14:10 |
|
|
Dawid130
|
No ten bude mít radost
|
10.1.10, 15:15 |
|
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
Příspěvky: 8497 Bydliště: Kvasiny - jak už bylo řečeno domov těch nej Škodovek
|
jedno jsem viděl auto jak takhle najela sněžná fréza do feldy... moc toho z ní nezůstalo
_________________ V životě je nejhorší srážka s BLBCEM!!
RAPID 130 POWER FOREVER!!!
Vehiklů mám docela dost a ještě víc jsem jich vlastnil.
Karoserie COUPE je mým osudem!
|
10.1.10, 17:29 |
|
|
john simple
|
|
16.1.10, 18:03 |
|
|
Petr105
|
Dobrej tuzing Ale to čtyřoko bych z toho bral.
_________________ Škoda 105L, r.v.1983 Peugeot 306 HDi Break
|
16.1.10, 18:06 |
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
ja tohle auto nebo velmi podobne uz nekde videl, jenom kde to bylo
nekde okolo Kamenice nad Lipou
|
16.1.10, 18:18 |
|
|
john simple
|
21lucas píše: ja tohle auto nebo velmi podobne uz nekde videl, jenom kde to bylo nekde okolo Kamenice nad Lipou
foceno na dnešní procházce , jinak samá voda, okres FM
|
16.1.10, 18:36 |
|
|
Jiri
|
co se tu nevidi..Zetor..ale nevim oznaceni na anglickych silnicich
_________________ Jaguar XJS 1986 zlata Skoda Fabia Combi zlata Pak ještě tři letadla a čtyři helikoptéry
|
16.1.10, 21:33 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|