Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 24.11.24, 22:50

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 29 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
 neon 12V 
Autor Zpráva

Příspěvek 
Já v autě bordel nemam to je zas moje úchylka, že ulkízím každý smítko. Nechal jsem si ušít na míru textilní koberce s červeným lemem a červeným nápisem Fabia II a navíc tam mam ty červený pedály a prostě by se mi líilo kdyby mě to svítilo červeně jako na ty fotce tady. Jinak já si za tím nestojím, ale názory proč to nedávat byli hlavně proto, že není dobrý se vrtat v kabelech a porušit je a to sem chtěl vyřešit tím, že bych to nějak přidělal na ten zapalovač zespoda jestli by to šlo a další názor že ty trubice jsou nekvalitní což samozřejmě vim v PC sem jich pár rozlámal anebo vytrh kontakty a tak dále, ale co se dá čekat za ty prachy.
Co chodím na vysokou tak najezdím v tom auťe přes 200 km za týden jen cestu z domu do bytu co tam mám a pak z bytu každej den jedu tak 3x do školy cca 5km tam a 5 zpátky takže v tom autě jsem fakt často a chci si ho maličko přizpůsobit a doufal jsem že mi tady trochu poradíte jak to udělat ikdyž to je třeba blbost tam dávat a třeba se mi to po týdnu přestane líbit tak to vytahnu a vyhodim, ale začalo mě bavit dělat něco na auťe a tohle se mi zdá jako dobrý pro začátek ikdyž třeba pro někoho nesmyslný a neužitečný :wink:

8.1.10, 17:24
Pspvek Reklama

Junior TW team

Příspěvek 
:D Ja sem mel auto par tydnu a už sem strkal červený neon do předního narazníku:D Z nich si nic nedělej oni sou " jiní" ja bych to vyřesil fastonama..Podle toho jak vypadá zasuvka ve fabii II
http://sklad.obrazku.cz/obr163210_neon.JPG

8.1.10, 19:19
Profil ICQ

Příspěvek 
Je to tvoje auto. Klidně si tam postav vánoční stromeček a blikátka od rákosníků, navěs si tam třásničky a podobný nesmysly. Bude to tvoje vizitka. Třeba časem dostaneš rozum.

8.1.10, 19:33

Příspěvek 
Achjo vždyť já z toho nechci dělat vánoční stromeček jde jen o jednu neonovou trubici která osvítí pedály. No zejtra na to kouknu jak vypadá ten zapalovač a pak se rozhodnu jestli jo nebo ne jinak M4ster v tom nárazníku to v noci může být pěkný aspoň někdo mi rozumí :D

8.1.10, 20:29

Příspěvek 
Na to se neda nic moc rict. Snad jen ze modra v noci bude pekne protivna, tlumena cervena proc ne - to by bylo lepsi. No a uchyceni cerveneho neonu na cerny spoiler pomoci bilych pasku no tak to je vazne vizitka tuzingare.

tuning - jsou upravy na urovni kdy i na drobnem detailu zalezi
tuzing - je naveseni serpeticek bez ladu a skladu bez smyslu pro detail

Nejsem jiny a umim uznale ocenit profi praci. Imho bych napajeni natahl z pojistky obrysovek asi + samotna pojistka na privodu k neonu a kostru si 100% nekde chytis. Natazeni vodicu je o improvizaci a sikovnych rukou. Nak

8.1.10, 21:24
Profil ICQ

Příspěvek 
Páni, páni, prosím Vás! Ak som to dobre pochopil "Angel_cze" žiadal (slušne) o radu ohladom zapojenia osvetlenia, ktore mu vyhovuje a ulahodí jeho vkusu a predstave. Nič v zlom, ale každemu može byť maximálne ukradnute ak si tam namontuje aj ten spomínaný vianočný stromček, je to jeho vec. Preto mi pride trochu nevhodne komentovať to narážkami na jeho rozum a pod.

9.1.10, 08:03
Ignorant pravidel

Příspěvek 
tak si natahni tenkou dvojlinku od stropniho svetla pod stropnici gumou na dverich az dolu k neonu a bude ti reagovat na stropni osvetleni

9.1.10, 12:01
Junior TW team

Příspěvek 
:D Už nemám černý narazník ale v okolí neonu je stříbrný jako barva vozu a ty pásky se strati při pohledu :D a v noci to svítí docela pěkně a modré neony nejsou v noci vubec špatné kamoš je má a je to lepší než červený..

9.1.10, 17:04
Profil ICQ

Příspěvek 
No toho kámoše musí PČR milovat. Já když vidím v noci nějakého otoho onenonovaného Golfa, tak se musím pousmát.

9.1.10, 17:07
Junior TW team

Příspěvek 
Ani ne takové normální kontroly i u mě a parkrát si toho ani nevšimli...PČR nemam rád protože 2x sme potřebovali jejich pomoc a 2x nas vyf**ovali tak co bych jim mel pomáhat já nebo je dokonce poslouchat.

9.1.10, 17:11
Profil ICQ

Příspěvek 
M4sterCZ píše:
:D Už nemám černý narazník ale v okolí neonu je stříbrný jako barva vozu a ty pásky se strati při pohledu :D a v noci to svítí docela pěkně a modré neony nejsou v noci vubec špatné kamoš je má a je to lepší než červený..
myslíš Havla?? :D ten má dva neony rozbité od té doby co jsme vletěli do pole :D

9.1.10, 18:05
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
nechcel by som :D

9.1.10, 18:25

Příspěvek 
M4sterCZ píše:

Komentář je zbytečný...tuzerům zmar

9.1.10, 19:57
Junior TW team

Příspěvek 
:D Havel je starý blázen..no a ho myslím a nikdy nikomu nevadily ty modré neony a svítí líp než naše červené:D

9.1.10, 20:58
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 29 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2