Autor |
Zpráva |
Šemik
|
speedman píše: základne znalosťy mam..
Nejeví se mi to tak.
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
10.1.10, 23:15 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
speedman
Tydýt
|
Šemik píše: speedman píše: základne znalosťy mam.. Nejeví se mi to tak. ja tak sorry chlapci že tu niesu všeci taky dokonaly
_________________ škoda 120M=zošrotované...teraz šetrím na Fačko
|
10.1.10, 23:20 |
|
|
Ondras83
|
speedman píše: Šemik píše: speedman píše: základne znalosťy mam.. Nejeví se mi to tak. ja tak sorry chlapci že tu niesu všeci taky dokonaly
klid ..nejde o to, že sou nebo nejsou všichni dokonalý, ale jde o to, že si někdo přečte, že na slovensku jezdí felda 1,3 s turbem a hned každej plánuje turbo do svýho auta...chce to nejdřiv všechno nastudovat, pozjišťovat a nejlíp od někoho, komu to jezdí (jeslti ti to řekne) no a potom to psát na net, že to budeš mit...časem se z toho vyléčíš, jako já....kdybych se držel všeho, co sem kdy napsal, tak už mám doma 1,8T kit car feldu a na dílně Ačkovýho favorita
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
10.1.10, 23:43 |
|
|
speedman
Tydýt
|
Ondras83 píše: speedman píše: Šemik píše: speedman píše: základne znalosťy mam.. Nejeví se mi to tak. ja tak sorry chlapci že tu niesu všeci taky dokonaly klid ..nejde o to, že sou nebo nejsou všichni dokonalý, ale jde o to, že si někdo přečte, že na slovensku jezdí felda 1,3 s turbem a hned každej plánuje turbo do svýho auta...chce to nejdřiv všechno nastudovat, pozjišťovat a nejlíp od někoho, komu to jezdí (jeslti ti to řekne) no a potom to psát na net, že to budeš mit...časem se z toho vyléčíš, jako já....kdybych se držel všeho, co sem kdy napsal, tak už mám doma 1,8T kit car feldu a na dílně Ačkovýho favorita toš možno maš pravdu moj vek 17r by tvojmu popisu odpovedal...naštudovane mam strašne vela člankou a dať na 135 turbo považujem čo sa tíka cení a výkonu za najrozumnejšie riešenie,znižovanim hlavy,vačkou a ani karburatom sa na ten výkon nedostanem ako z turbom a aj poskadať to do kopy neni zložite tak ako to tu všeci prezentujeťe...za najtašie považujem to všetko zladiť a zoštelovať a to nebudem robiť ale jeden moj známy
|
11.1.10, 06:13 |
|
|
Ondras83
|
no tak jestli máš vyřešený svody, plnění motoru, jakou tam dáš vačku, jakej uděláš kompresní poměr, aby ti píst potom nerozbil držku, jaký tam dáš těsnění pod hlavu atak dále, tak není co řešit, ale teoretickejch článků o 1,3 OHV turbo mám přečtenejch taky dost a právě proto bych se do toho já nepouštěl
|
11.1.10, 13:06 |
|
|
darklord
|
speedman:az uvidis svoju ucitelku co sa snazila naucit ta pisat tak jej asi daj facku, a jednu pre istotu aj sebe. to sa neda citat.
_________________ "You only really learn by doing it, I believe." Ayrton Senna
|
11.1.10, 13:25 |
|
|
michalkatka
|
darklord píše: speedman:az uvidis svoju ucitelku co sa snazila naucit ta pisat tak jej asi daj facku, a jednu pre istotu aj sebe. to sa neda citat.
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
11.1.10, 18:28 |
|
|
Gemini
|
speedman píše: Ondras83 píše: speedman píše: Šemik píše: speedman píše: základne znalosťy mam.. Nejeví se mi to tak. ja tak sorry chlapci že tu niesu všeci taky dokonaly klid ..nejde o to, že sou nebo nejsou všichni dokonalý, ale jde o to, že si někdo přečte, že na slovensku jezdí felda 1,3 s turbem a hned každej plánuje turbo do svýho auta...chce to nejdřiv všechno nastudovat, pozjišťovat a nejlíp od někoho, komu to jezdí (jeslti ti to řekne) no a potom to psát na net, že to budeš mit...časem se z toho vyléčíš, jako já....kdybych se držel všeho, co sem kdy napsal, tak už mám doma 1,8T kit car feldu a na dílně Ačkovýho favorita toš možno maš pravdu moj vek 17r by tvojmu popisu odpovedal...naštudovane mam strašne vela člankou a dať na 135 turbo považujem čo sa tíka cení a výkonu za najrozumnejšie riešenie,znižovanim hlavy,vačkou a ani karburatom sa na ten výkon nedostanem ako z turbom a aj poskadať to do kopy neni zložite tak ako to tu všeci prezentujeťe...za najtašie považujem to všetko zladiť a zoštelovať a to nebudem robiť ale jeden moj známy
aby si mal predstavu co vsetko to obnasa, pritom je to napisane v skratke......to co precitas za par minut mi trvalo 3 tyzdne
http://www.geminiracing.org/index.php?o ... view&id=46
_________________ Škoda Rapid 146 - 93 HP , 140 Nm
Škoda 130 Maxi - 105 HP, 140 Nm
Škoda Rapid Turbo - 122 HP, 231 Nm
|
11.1.10, 18:34 |
|
|
speedman
Tydýt
|
darklord píše: speedman:az uvidis svoju ucitelku co sa snazila naucit ta pisat tak jej asi daj facku, a jednu pre istotu aj sebe. to sa neda citat. vieš čo je dislexia???ja viem lebo ju mam fakt sorry za to aký som sa narodil,hneď idem vynadať ocovi že ma ma robil potme....no ak ked mame počítať aj gramaticke znamienka tak ti tu máš 7 chyb ....začinaťe mi tu pripomínať virt kde je problém nájsť článok kde by niekto niekoho neurážal...šak sa uvedomte nikto kto roby chybí ich nerobí naschvál
|
11.1.10, 20:27 |
|
|
speedman
Tydýt
|
speedman píše: Ondras83 píše: speedman píše: Šemik píše: speedman píše: základne znalosťy mam.. Nejeví se mi to tak. ja tak sorry chlapci že tu niesu všeci taky dokonaly klid ..nejde o to, že sou nebo nejsou všichni dokonalý, ale jde o to, že si někdo přečte, že na slovensku jezdí felda 1,3 s turbem a hned každej plánuje turbo do svýho auta...chce to nejdřiv všechno nastudovat, pozjišťovat a nejlíp od někoho, komu to jezdí (jeslti ti to řekne) no a potom to psát na net, že to budeš mit...časem se z toho vyléčíš, jako já....kdybych se držel všeho, co sem kdy napsal, tak už mám doma 1,8T kit car feldu a na dílně Ačkovýho favorita toš možno máš pravdu môj vek 17r by tvojmu popisu odpovedal...naštudovane mam strašne vela článkov a dať na 135 turbo považujem čo sa tíka cení a výkonu za najrozumnejšie riešenie,znižovaním hlavy,vačkov a ani karburátor sa na ten výkon nedostanem ako z turbom a aj poskladať to do kopy není zložite tak ako to tu všetci prezentujete...za najtachšie považujem to všetko zladiť a zoštelovať a to nebudem robiť ale jeden môj známy Daklor:aby si mal srdce na mieste tak som tie chybi opravil
|
11.1.10, 20:34 |
|
|
speedman
Tydýt
|
Ondras83 píše: no tak jestli máš vyřešený svody, plnění motoru, jakou tam dáš vačku, jakej uděláš kompresní poměr, aby ti píst potom nerozbil držku, jaký tam dáš těsnění pod hlavu atak dále, tak není co řešit, ale teoretickejch článků o 1,3 OHV turbo mám přečtenejch taky dost a právě proto bych se do toho já nepouštěl bude to KARBURÁTOR=TURBO=MOTOR,hlavu musím dať upraviť(vibraťie v spalovaku,zvečit sacie a výfukové kanále,)KP pomer chcem znížiť na 8.1:1,zvody si budem musieť vyrobiť,rozmyšlal že najlepší z karburátorov čo mam doma bude z ladi 1500,vačku neviem či seriu alebo ostrejšiu,tesnenie si musím dať vyrobiť na mieru hrubšie kvôli KP a z medenými krúžkami
|
11.1.10, 21:06 |
|
|
Ondras83
|
no a když sou měděný kroužky, tak potřebuješ co?
|
11.1.10, 21:27 |
|
|
speedman
Tydýt
|
Ondras83 píše: no a když sou měděný kroužky, tak potřebuješ co? spraviť drážku okolo spalovaku v hlave aby tam ten medený krúžok zapadol...budu aj ďalšie Qvizove otazky???
|
11.1.10, 21:44 |
|
|
Ondras83
|
no já sem viděl teda zápich ve vložce, ale to už je tak nějak jedno...nevim no...už jsi něco vůbec dělal s autem?...plány, co a jak, to je sice pěkný, ale práce, to je věc druhá
|
11.1.10, 22:41 |
|
|
Gemini
|
vykasli sa na medenne kruzky a kup si poriadne hrubsie zakazkove tesnenie..........ci ma to blizko kolenovi ?
btw....ked tam das Cu kruzok miesto tesnenia, zvysis kompresny pomer miesto toho aby si ho znizil......a vybratie do hlavy pre kruzok sa nerobi.....len do vloziek
_________________ Škoda Rapid 146 - 93 HP , 140 Nm
Škoda 130 Maxi - 105 HP, 140 Nm
Škoda Rapid Turbo - 122 HP, 231 Nm
|
11.1.10, 23:34 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|