octavia 4x4,ale ted uz o vsem :)
Autor |
Zpráva |
czechino
Tydýt
|
Josef.Radocha píše: ty si myslíš že jsem uplné pako? Mám Maturu v obou prodej a vedení managementu a je mi to v době krize stejně houby platné. Na lince je nás jen pár s maturou,ale hold si nemůžeme vybírat a makáme. Ti co se práce nebojí ji mají... sic to nemám na vyskakování, ale mohl jsem si dovolit si koupit nové ,,AUTO'' a započít šetřit na dorekonstrukci Rapida
Ze jsi pako to si vazne nemyslim
A ty si delal automechanika 3 roky + 2 ten management?? zajima me to protoze to chci taky delat
_________________ Škoda Favorit, teď už 135- šneček
|
23.1.10, 21:22 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
Příspěvky: 8497 Bydliště: Kvasiny - jak už bylo řečeno domov těch nej Škodovek
|
ale kdepak.. mám rok mechanika elektronika a 4 roky Obchodník - vedené managementu... je to něco jako obchodka s větším zaměřením na praxi. Auta mě vždy bavila,ale nějak jsem se to neodhodlal studovat. Tak je aspoň montuju.
_________________ V životě je nejhorší srážka s BLBCEM!!
RAPID 130 POWER FOREVER!!!
Vehiklů mám docela dost a ještě víc jsem jich vlastnil.
Karoserie COUPE je mým osudem!
|
23.1.10, 22:18 |
|
|
czechino
Tydýt
|
Ok...ja chci jit na skolu 3 roky automechanik+2 maturita..je to taky nejakej managment...snad se tam dostanu a udelam to
|
23.1.10, 22:44 |
|
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
|
no to je na tobě, ale dobře si to promysly... dostat se je jedna věc,ale udržet jiná... pokud neumíš účetnictví, management, ekonomiku a mnoho dalších předmětů, které jsou potřeba ani by si nemusel dodělat první půl rok. Jo a počítej s dvěma jazyky
|
23.1.10, 22:50 |
|
|
czechino
Tydýt
|
2 jazyky uz mam na zakladce a snad na automechanikovi to nebude tak slozite...snad
a kdybych si mel vybrat neco jineho, tak vazne nevim...nic jineho me proste neba.A na automechanikovi spoleham na to ze se tam dostatecne naucim s autama,jako treba komplet rozebrat motor a tak a hlavne rozumet ty elektronice
|
23.1.10, 23:32 |
|
|
gokralik
|
Já být tebou, tak zatím moc o těchhle věcech nepřemýšlím. Ještě na to nemáš roky a jsi zrovna ve věku, kdy se tvé názory dost rychle mění.
Ale jestli máš opravdu sen o nějakém dobře naladěném Favoritu nebo Evu, doporučil bych ti začít chodit na brigády a šetřit... Teď se máš ještě jako v peřince, ale za chvíli budeš platit, platit a platit...pak už nezbude na tvůj sen moc prostoru.
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
23.1.10, 23:35 |
|
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
|
elektronice? kde žiješ? tam leda jak to vyměnit popř víc dokurvit než to bylo... ikdyž jsou i vyjímky. Elektronice tě naučí až třeba nástavba po matuře a to Diagnostika a nebo rovnou studuj elektroniku,ale nato musíš mít palici na vzorce.
|
23.1.10, 23:37 |
|
|
czechino
Tydýt
|
Tak na vzorce palici vazne nemam,ale nejakou tu nastavbu o diognostice bych chtel...de mi hlavne o to napichnout auto na kabel a umet v tom chodit...
|
24.1.10, 00:04 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
Josef.Radocha píše: Tak si představ, že denně šroubuješ 8 hodin ve fabrice a na učet ti přijde 14500,- a jsi moc rád, že je máš....
a ted si vem že budeš studovat na universitě obrany a na účet ti příde 13000,- přičemž ubytování máš zadarmo
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
24.1.10, 08:49 |
|
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
|
viděl jsi přijímací testy, psycho testy, a fyzické testy? Pokud ne nevíš o čem meleš. Já to zkoušel a prdel to není.
|
24.1.10, 08:57 |
|
|
Jan svoboda
|
Re: octavia 4x4,ale ted uz o vsem :)
czechino píše: Cawes,zajimala by me 1 octavie 4x4 1.8T.Nekde jsem cetl ze je nic moc Zajima me to z toho duvodu kdybych chtel po ni velikej vykon, tak aby ten pohon nejak neblbl...defakto nenicili se diferenciali a bralo to ten vykon. Jinak se mi libi RS,ale z toho duvodu ze po tom chci dost velky vykon, tak aby to furt nehrabalo a na krute a zasnezene zimi jako je ted Je to ciste teoreticky...realisticky tak za par let Jinak dik za odpovedi Kamarád to má v TDI a ten Haldex v tom, to je na nic, pořad mu tam něco vrčí...nechtěl bych to ani zadarmo.Jsou tam nějaké měkké silentbloky na motoru a po čase se mu skoro rozpadly a jeden ho stál 2500kč, jsou tam prý 4 a vyměnil jen dva a ten co mu to měnil, říkal, ať za to moc nebere, že se motor a převodovka kříží z kardanem a dost se to tím ničí.Tak nevím.
_________________ Jan Svoboda
|
24.1.10, 20:15 |
|
|
czechino
Tydýt
|
Cus,vracim se k tomuto tematu z duvodu naleznuti jedne zajimave vecicky...
A to tyhle: http://www.tuningautodoplnky.cz/zbozi/4 ... tware-4894
Jestli tomu rozumim spravne, tak s tim bude mit octavka staly pohon vsech ctyr kol?
Tady jeste grafik: http://www.tuningautodoplnky.cz/zbozi/4 ... -graf-4895
|
28.2.10, 20:47 |
|
|
Nepér
|
Jen aby to ještě zatáčelo A ty řeči o WRC jsou velmi úsměvné.
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
28.2.10, 20:52 |
|
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
|
kokotina... spočítal někdo jak rychle ten haldex pak odejde? já myslím, že zařve docela rychle protože nato není absolutně stavěný a to o tom WRC to je snad vtip ne? Už vidím jak to bude mít lepší jízdní vlastnosti než quattro a nebo 4motion
|
28.2.10, 21:49 |
|
|
patrik-hp
|
Ale jo může to fugovat,lamely jsou asi z jinýho materiálu,ale hardy spojky na kardanech jsou pořád stejný A ta se trhá i na sériovym autě...Srovnávají podobnost WRC.. ano na dešti,sněhu....hmmm ale ten motor prostě nemáš...A jsme u toho,mít tak 300 koní a 500Nm krut abys to utrhnul a hrál si s tim na mokru a suchu to musíš mít hodně peněz....Nepřemýšlej o tom reálně...přemýšlej až budeš v práci,jestli ta námaha stojí za to...Nebo si počkej až napadne sníh a kup si obyč...
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=v1fMnGwZ ... re=related !!! http://www.youtube.com/watch?v=NAbsLE88 ... re=related ...
|
28.2.10, 22:34 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|