Favorit-autoalarm(pripojenie)
Autor |
Zpráva |
vopaje
|
Posílal jsem potom další /podobný/.Přívod na směrovky musíš dát přez diody./jde to i relátkem,ale dody jsou lepší/. Mrkni do mailu a napiš. čus
|
3.4.06, 19:45 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Whistler
|
vopaje píše: Posílal jsem potom další /podobný/.Přívod na směrovky musíš dát přez diody./jde to i relátkem,ale dody jsou lepší/. Mrkni do mailu a napiš. čus
Dostal som 2 maily,jeden so schemou od povodneho alarmu (ten som si nasiel a stiahol celu schemu,je to Jablotron,takisto som si stiahol schemu od centralneho zamykania a je to uplne jednoduche napojit na alarm),druhy e-mail so schemou alarmu v cestine,tu som uz mal,dokonca aj lepsi v EN.Privod na smerovky mi slubil vyriesit kamarat.
Skor by ma teraz zaujimalo,ktory vodic,popripade kde je najlepsie napojit relatko imobilizeru na cerpadlo?
_________________ Skoda Favorit r.v. 1994,50kW BMM,cervena,Sport Line
|
3.4.06, 19:57 |
|
|
vopaje
|
Toto napojení se nedělá v poj skříni,ale na svorce,levý sloupek dole.Nejsem si jist barev označením,musíš vyzkoušet. čus
|
3.4.06, 20:22 |
|
|
Whistler
|
vopaje píše: Toto napojení se nedělá v poj skříni,ale na svorce,levý sloupek dole.Nejsem si jist barev označením,musíš vyzkoušet. čus
Hovoris o cerpadle?Kde je vlastne ulozene cerpadlo?V motore ci vzadu pri nadrzi?Kadial k nemu vedu vodice?
Dik,ze sa mi tak venujes...
|
3.4.06, 20:58 |
|
|
vopaje
|
Whistler píše: vopaje píše: Toto napojení se nedělá v poj skříni,ale na svorce,levý sloupek dole.Nejsem si jist barev označením,musíš vyzkoušet. čus Hovoris o cerpadle?Kde je vlastne ulozene cerpadlo?V motore ci vzadu pri nadrzi?Kadial k nemu vedu vodice? Dik,ze sa mi tak venujes...
Poslal jsem ti mail i s obrázky.Snad ti to pomůže. čus
|
3.4.06, 21:53 |
|
|
Whistler
|
Super,diky moc.Ale nie je mi jasne,na ktorej strane auta je cerpadlo (lavej) a ci je k nemu lahky prisup,pretoze z obrazkov som vycital,ze je cerpadlo v nadrzi?Inac mam el.cerpadlo
|
3.4.06, 22:19 |
|
|
michalkatka
|
Whistler píše: J,ta schema je dobra,uz som to pochopil aj z tej povodnej,jediny problem mi teraz ostava,ako napojit na alarm (jeden vodic) bud svetla alebo smerovky,signalizujuce zapnutie/vypnutie/poplach
ten jeden vodič na bliknutie smeroviek pri aktivácii/deaktivácii alarmu musíš zapojiť cez dve diódy ( min. 5A ), priamo na tlačítku výstražných musíš nájsť vodiče ktoré idú na smerovky, k jednej strane jednu a k druhej druhú diódu. pred nedávnom som tak zapájal DOcentál...
|
4.4.06, 14:41 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|