Autor |
Zpráva |
Ondras83
|
Josef.Radocha píše: To že tam je červené I neznamená, že má dobrou ŘJ. By ses divil co se do toho všechno montovalo.
no byla to ta poslední, co se dělali 1,4, po nich už jen htp, tak nevim, ale ta prodleva na plynu tam taková nebyla...ale fotr řikal, že to držel až nahoru na 4ku a já ho s tou feldou doháněl a on mě brzdil..., na předjetí to nebylo, ale dojel sem ho (obě auta byly combiky)...
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
2.2.10, 21:32 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Dawid130
|
deekay píše: 44kW vo fabii... s tym ani favorita nepredbehnes... (otestovane ze ani s 47kW...)
pche
|
2.2.10, 21:36 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
vykon/hmotnost neojebes
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
2.2.10, 21:37 |
|
|
michalkatka
|
deekay píše: vykon/hmotnost neojebes
prestante, lebo sa zasa budete hádať kto ďalej dociká
ja sa prispôsobím, zatiaľ sme vybrali vždy lokalitu čo sa mi páčila, ale zamyslite sa...
ja by som chcel tam zasa ostať aspoň na týždeň na dovolenke, nposledy sme tam boli, vlastne sami, s Vikym sme sa stretávali, len kôli tomu že to mal blízko, vie že dovolenka s roboty nieje taká jednoduchá, ale pri vôli a dostatočnom predstihu si myslím že nieje problém...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
2.2.10, 22:27 |
|
|
ondra120
Metal (urg)
|
Už se taky tak těšíte na sraz?
_________________ Škoda Fabia 1.9 SDI - přesunovadlo Jawa 350 OHC ´19 - pro jizdy s čistýma rukama ČZ 175/477 ´72 - veterán
Škoda 742 Forever Team
|
20.2.10, 17:55 |
|
|
Carlos
Mistr mechanik
|
To jsou otázky.
Jistě že!
_________________ Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule Škoda 105S -> 135S Konec již brzy Škoda 105L Začátek snad již brzy
|
20.2.10, 18:05 |
|
|
darklord
|
Jasne! len by to chcelo zacat uvazovat nad datumom az si mozem zapisat dovolenku... aby sa mi nestalo ze budem miesto na zraze sediet v praci
_________________ "You only really learn by doing it, I believe." Ayrton Senna
|
20.2.10, 18:13 |
|
|
Ondras83
|
KUR-VAAAA...datum je danej na přelom prázdnin
|
20.2.10, 18:24 |
|
|
michalkatka
|
Ondras83 píše: KUR-VAAAA...datum je danej na přelom prázdnin
tak s-edituj prvý príspevok v tomto vlákne a tam to napíš , nech aspoň každý vie kde to hladať
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
20.2.10, 18:29 |
|
|
darklord
|
Ondras83: takze datum mam brat ako 30.6-2.7 ? je to dost podstatne, ked uz to tam raz dam tak je dost problem sa dohodnut na zmene... a zase vystrelit tri dni dovolenky do **** by ma stvalo. Chcem postihat Besniy, Holandsko, Madarsko a TW, tak az mi nejaka dovolenka aj ostane...
|
20.2.10, 18:33 |
|
|
Ondras83
|
nespěchejte...podle mě by to bylo nejlepší, jako ty dva předchozí (tři) srazy...eště počkáme na hlavní slovo Vikyho
|
20.2.10, 18:36 |
|
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
Příspěvky: 8497 Bydliště: Kvasiny - jak už bylo řečeno domov těch nej Škodovek
|
Ondras83 píše: Josef.Radocha píše: To že tam je červené I neznamená, že má dobrou ŘJ. By ses divil co se do toho všechno montovalo. no byla to ta poslední, co se dělali 1,4, po nich už jen htp, tak nevim, ale ta prodleva na plynu tam taková nebyla...ale fotr řikal, že to držel až nahoru na 4ku a já ho s tou feldou doháněl a on mě brzdil..., na předjetí to nebylo, ale dojel sem ho (obě auta byly combiky)... Pokud vím tak 1,4 se dělají dodnes a na 8v se ke konci dost sralo a hnalo se to na HTP takže si myslím, že to byla ta s tou špatnou řj.
_________________ V životě je nejhorší srážka s BLBCEM!!
RAPID 130 POWER FOREVER!!!
Vehiklů mám docela dost a ještě víc jsem jich vlastnil.
Karoserie COUPE je mým osudem!
|
20.2.10, 18:37 |
|
|
darklord
|
no nechcem to hnat, ale ide o to ze v lete je s dovolenkami problem = ak ma niekto na dany datum predbehne tak ja sa uz nedostanem z prace, a menit si smeny to by som zase otravoval polku departmentu, to ludia moc nemaju radi
|
20.2.10, 18:37 |
|
|
bany.xf.cz
|
Ondras83 píše: nespěchejte...podle mě by to bylo nejlepší, jako ty dva předchozí (tři) srazy...eště počkáme na hlavní slovo Vikyho
Tyve prej nespěchejte. To se to někomu kecá, když má ve škole prázdniny. Ale nahlásit v práci dva tejdny dopředu že chci volno může znamenat taky jistotu 10% že ti to někdo dá.
_________________ http://fb.com/BJpolepy
|
20.2.10, 19:28 |
|
|
Šemik
|
DarkLord - jestli to zas uděláme na přelomu prázdnin (jakože jsem pro), tak o měsíc déle, tzn 30.7.10 - 1.8.10
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
20.2.10, 19:32 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|