Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 24.11.24, 20:44

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 9 ] 
 Mám problem s Octavkou II - nesvíti mi palubka 
Autor Zpráva

Příspěvek Mám problem s Octavkou II - nesvíti mi palubka
Prosím o pomoc -- u auta mi přestala svítit přístrojovka vubec nic tam nesviti když dam klič do polohy před nastartováním žadna kontrolka se nerozsvítí až pak když chci nastartovat tak probliknou,taky teploměr mi ukazuje - 50°c nejde nejdou žadné signaly pls co s tím pokjistky jsem kontroloval ty jsou v poho relatka nevím
díky za pomoc když tak mi napište na vojkovsky.r@seznam.cz

21.2.10, 14:22
Pspvek Reklama

Příspěvek 
Může být vadná přístrojovka, některé firmy je opravují. Mě také odešla, nešel teploměr, vyhořel mi tiš. spoj, takže jsem musel dát jinou a nechat přeprogramovat imobilizér a nahrát původní stav km. Možná máš někde jen studený spoj.

Výkon: 15,4 kW. Max. rychlost: 80 km/hod. Dojezd: Podle terénu, max. 80 km.
Spotřeba: 20 až 25 kWh/100 km.

21.2.10, 14:52
Mistr mechanik

Příspěvek 
si nagogluj opravy padajících ručiček najdeš pár borců do to dělají zavolej a domluv se 1200 kč miloš

21.2.10, 20:21

Příspěvek 
On má II octavku, tam už ten problém není. Na diagnostiku, zkontrolovat akční členy a pak budeš vědět víc. To je nová, nebo bazarová? Nevrtal se v tom někdo a nestáčel km, nebo nějakou jinou prasečinu s PINem?

21.2.10, 21:51
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
mam ji novou 60 000 najeto ale uz to je v poho zrejme nejaky studeny spoj bouchnul jsem z vrchu do pristrojovky a jde to h ale jinak diky moc

21.2.10, 22:39
Mistr mechanik

Příspěvek 
Romann píše:
mam ji novou 60 000 najeto ale uz to je v poho zrejme nejaky studeny spoj bouchnul jsem z vrchu do pristrojovky a jde to h ale jinak diky moc

na diagnostice je to adresa přístrojovka pak kontrola akčních členů, já bych vyšrouboval přístrojovku postahoval piny konekrtorů co do ní vedou a postříkal je sprejem na kontakty :wink: miloš

22.2.10, 07:37
Mistr mechanik

Příspěvek 
Drak píše:
On má II octavku, tam už ten problém není. Na diagnostiku, zkontrolovat akční členy a pak budeš vědět víc. To je nová, nebo bazarová? Nevrtal se v tom někdo a nestáčel km, nebo nějakou jinou prasečinu s PINem?

já vím draku ale ti opraváři se hledají podle padajících ručiček a poradí ti co stím, miloš

22.2.10, 07:53

Příspěvek 
Ne tak docela, když se to stalo mě a hledal jsem moudra, co a jak proletovat, tak sem většinou narazil na hovada, co na to šli s trafopájkou zšířa kredence a výkonu menší lokomotivy.

22.2.10, 15:08
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Mistr mechanik

Příspěvek 
Drak píše:
Ne tak docela, když se to stalo mě a hledal jsem moudra, co a jak proletovat, tak sem většinou narazil na hovada, co na to šli s trafopájkou zšířa kredence a výkonu menší lokomotivy.

no já trfil na jednoho ze splzně z dizlpowerfora a v poho udělá i poradí stejně tak jsem si našel vytahovaše svíček, opraváře řj a serv miloš

23.2.10, 07:20
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 9 ]