|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 14 ] |
|
Autor |
Zpráva |
kimmi
|
Škrtiaca klapka.
Dnes mi v servise vyčistili škrtiacu klapku,no nenastavili,vraj si mám dať nastaviť.Je to naozaj treba,alebo sa dá jazdiť aj bez nastavenia,neupraví si ju automaticky RJpodľa informácií štýlu jazdy?
|
25.2.10, 21:17 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
aeronaut7111
|
Trabant 601 ? BMM celkem bez problémů, MPi může dělat binec.
|
25.2.10, 21:32 |
|
|
Carlos
Mistr mechanik
|
U 1,6 MPi jsem tu klapku uplně měnil, nenastavovalo se nic a šlape dobře.
_________________ Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule Škoda 105S -> 135S Konec již brzy Škoda 105L Začátek snad již brzy
|
25.2.10, 21:42 |
|
|
Ondras83
|
jj, u 1,6 sem taky čistil, nenastavoval a jede...
co to dělá? cuká, houpou otáčky, chcípe?...jestli nic, tak jezdi
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
25.2.10, 21:44 |
|
|
kimmi
|
Sorry,Fabia 1.2 HTP 12V 47Kw 2004.
|
25.2.10, 21:47 |
|
|
Ondras83
|
kimmi píše: Sorry,Fabia 1.2 HTP 12V 47Kw 2004.
kup k tomu jeden válec
|
25.2.10, 21:48 |
|
|
kimmi
|
Nepíš hovadiny,ja som sa normálne pýtal tak normálne odpovedz.Tiež som mal Feldu BMM no Fakča Combi je úplne iné auto.
|
25.2.10, 21:53 |
|
|
Carlos
Mistr mechanik
|
Si přečti tohle, ať se pak nedivíš.
_________________ Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule Škoda 105S -> 135S Konec již brzy Škoda 105L Začátek snad již brzy
|
25.2.10, 22:01 |
|
|
Ondras83
|
kimmi píše: Nepíš hovadiny,ja som sa normálne pýtal tak normálne odpovedz.Tiež som mal Feldu BMM no Fakča Combi je úplne iné auto.
píšu ti, abys napsal, jestli to cuká nebo houpe a ty hned reaguješ na spamy...
|
25.2.10, 22:15 |
|
|
kimmi
|
Nie necuká,nešklbe,voľnobeh drží,nič zvláštneho som nespozoroval ani na benzín ani na plyn.
|
25.2.10, 22:23 |
|
|
Carlos
Mistr mechanik
|
Jestli nemáš problém, tak snad není co řešit, no ne?
|
25.2.10, 22:27 |
|
|
Ondras83
|
kimmi píše: Nie necuká,nešklbe,voľnobeh drží,nič zvláštneho som nespozoroval ani na benzín ani na plyn.
no tak prostě jezdi
|
25.2.10, 22:32 |
|
|
fičák
|
Re: Škrtiaca klapka.
Zdravim pánové.Jsem tu dnes prvně tak se omlouvám jestli jsem napsal jinam než jsem měl.Mám Felicii 1.3 mpi benzin+plyn poslední dobou se hrozně sere.včera jsem byl na diagnostice špatně startovala na benzin na plyn vůbec.Škrtící klapka porucha,nějaký zkrat no dal to do pořádku dva dny jsem jezdil v poho přijel jsem domu zamknu centrál na dálkové ovládání ale už jsem to neodemkl.Do auta jsem lezl kufrem otevřel jsem dveře a zkouším znovu zamknout,povedlo se ale už neodemknu,imobilizer nemám.Nejde nastartovat na benzin na plyn stěží ale motor nemá výkon,nerozjedu se,chcípne to.Očistil jsem všechny kontakty,lambda sondu,zkontroloval drátek k ní,svíčky jsou nové.konektor ke škrtící klapce v poho Tak zase budu muset na diagnostiku jesli to neni škrtící klapka nebo něco na hallově spínači nebo snad tepelné čidlo.Při startování na plyn to střílí do sání na benzin to ani netukne.Benzinové čerpadlo se spíná.Mě s toho auta asi jebne!
Co se týče kostry tak tam byl problém,diagnostika našla zkrat asi na kostře ,elektřina je nějaká divná,to bude dílo najít chybu.Osvětlení v interiéru je vypmuté.Stáhl jsem z netu tento program OBD DIAGNOSTIKA v češtině do notasu koupim kabel a pokusim se o zázrak.
Naposledy upravil fičák dne 2.3.10, 00:08, celkově upraveno 1
|
1.3.10, 14:55 |
|
|
Huďo
|
Blbá otázka - nevybíja Ti niečo baterku napr. osvetlenie kufra , a iné problémy s kostrou
_________________ Felícia kombi 1.6 MPi, GLX,1999
|
1.3.10, 20:13 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|