Autor |
Zpráva |
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
je něco novýho mimo jirky a bišopa chystám se na tu mazdu s teflonem díky miloš
|
6.3.07, 22:08 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Jiří Čech
Moderátor
|
slovacek.milos píše: je něco novýho mimo jirky a bišopa chystám se na tu mazdu s teflonem díky miloš
Zkus fermež...
_________________ J.
|
6.3.07, 22:14 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
jo jirko až pujdu po elekrošoku z bohnic tak tu sračku tam frknu výsleky ti pošlu na soukromou zprávu, budeš první jinak ti řeknu si celkem tvárnéj člověk miloš
|
6.3.07, 22:19 |
|
|
Jiří Čech
Moderátor
|
slovacek.milos píše: jo jirko až pujdu po elekrošoku z bohnic tak tu sračku tam frknu výsleky ti pošlu na soukromou zprávu, budeš první jinak ti řeknu si celkem tvárnéj člověk miloš
No, ona ta fermež ten motor oddělá daleko rychleji a spolehlivěji za menší peníz...
_________________ J.
|
6.3.07, 22:25 |
|
|
Peter50kw
|
|
6.3.07, 22:38 |
|
|
Jiří Čech
Moderátor
|
...a také jak po ránu rosesmát pana Čecha...
_________________ J.
|
7.3.07, 07:18 |
|
|
Kristensen
|
|
7.3.07, 13:26 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
zlatý kluk už to tam peru a behám a behám a šetrím a šetrím idyž já asi moc neušetřím jezdím na palivo vlastní výroby náklady mám 12 korun na 100 km a na tom šetřit no to by byla zvrhlost miloš
|
7.3.07, 14:48 |
|
|
roman heller
|
slovacek.milos píše: zlatý kluk už to tam peru a behám a behám a šetrím a šetrím idyž já asi moc neušetřím jezdím na palivo vlastní výroby náklady mám 12 korun na 100 km a na tom šetřit no to by byla zvrhlost miloš
Jinak sem dnes mluvil s kámošem odnás z práce,dělá šéfa údržby tak jestly mi to výjde,pučí mi domů papíry z laborky kde dělaly rozbory Prolongu a ještě papíry z firem který ten prolong používají v různých strojích a zařízení,tak je můžu dát k dispozici aby pan Čech viděl to sčím se pořád dokola ohání že nemám tyto laboratorní testy a hned tím pádem všechno zavrhuje.....
|
7.3.07, 18:47 |
|
|
Jiří Čech
Moderátor
|
roman heller píše: slovacek.milos píše: zlatý kluk už to tam peru a behám a behám a šetrím a šetrím idyž já asi moc neušetřím jezdím na palivo vlastní výroby náklady mám 12 korun na 100 km a na tom šetřit no to by byla zvrhlost miloš Jinak sem dnes mluvil s kámošem odnás z práce,dělá šéfa údržby tak jestly mi to výjde,pučí mi domů papíry z laborky kde dělaly rozbory Prolongu a ještě papíry z firem který ten prolong používají v různých strojích a zařízení,tak je můžu dát k dispozici aby pan Čech viděl to sčím se pořád dokola ohání že nemám tyto laboratorní testy a hned tím pádem všechno zavrhuje.....
Četl jsi poslední číslo Motosport magazínu?
_________________ J.
|
7.3.07, 19:03 |
|
|
roman heller
|
Jiří Čech píše: roman heller píše: slovacek.milos píše: zlatý kluk už to tam peru a behám a behám a šetrím a šetrím idyž já asi moc neušetřím jezdím na palivo vlastní výroby náklady mám 12 korun na 100 km a na tom šetřit no to by byla zvrhlost miloš Jinak sem dnes mluvil s kámošem odnás z práce,dělá šéfa údržby tak jestly mi to výjde,pučí mi domů papíry z laborky kde dělaly rozbory Prolongu a ještě papíry z firem který ten prolong používají v různých strojích a zařízení,tak je můžu dát k dispozici aby pan Čech viděl to sčím se pořád dokola ohání že nemám tyto laboratorní testy a hned tím pádem všechno zavrhuje..... Četl jsi poslední číslo Motosport magazínu?
Ne , já si kupuju jen svět motorů......
|
7.3.07, 19:11 |
|
|
Jiří Čech
Moderátor
|
Tak si ho¨, jako správný Skot, půjč...
_________________ J.
|
7.3.07, 19:18 |
|
|
roman heller
|
Jiří Čech píše: Tak si ho¨, jako správný Skot, půjč...
Nevím kdo si ho kupuje....takže nevím od koho si pujčit......
|
7.3.07, 19:19 |
|
|
Jiří Čech
Moderátor
|
Je tam článek o přísadách do olejů...
_________________ J.
|
7.3.07, 19:22 |
|
|
hans
von GLEXR
|
Jiří Čech píše: Je tam článek o přísadách do olejů...
... od Jiřího Čecha, ne?
_________________ 1) Fiat Doblo 263 Maxi Combi 1,6 JTD 2) Sarah - Škoda 105 S 3) Fiat Ducato 2,0 JTD - Arbeitwerk
Škoda 742 Forever Team
|
7.3.07, 20:24 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|