Autor |
Zpráva |
fert.j
|
me to ocas chcipne a mam pro tebe radu vyrazuj az kdyz ti spadne pod 1200 tespektive zhasne ledka a mas po chcipani
|
10.3.07, 17:52 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Nepér
|
Nebudu přizpůsobovat řízení auta nějakýmu zařízení...
Prostě to nemá co chcípat za žádných okolností. Navíc sledovat při každém brždění motorem otáčkoměr a Ledku není zrovna nejbezpečnější...
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
10.3.07, 18:19 |
|
|
fert.j
|
jezdim jak jezdim jezdim jak prase rychle hodne radim a zatim jsem s tim najezdil cca 600 km a jen jednou mi to zdechlo a to ze mi tam vlezla zenska mezi autama tak sem to zamas radim kdy chci vyrazuju kdy chci a nemam problem
|
10.3.07, 19:27 |
|
|
fert.j
|
jeste se zeptam jak mas normalne vysokej volnobeh na teplym motoru mel by nejt 750 -850 otacek
|
10.3.07, 20:16 |
|
|
Nepér
|
Volnoběh mám ok.
|
10.3.07, 20:38 |
|
|
fert.j
|
hm...tak to netusim ja s tim problem nemam a sezdim furt stejne
|
10.3.07, 22:41 |
|
|
fert.j
|
hele ty jsi nejak upravoval zapojeni a nebo jsi jen u toho io prokrizil nozicky?ja to sestavil presne podle navodu a ani jsem tam nepiripojoval ten odpor pro nastaveni tech otacek jen tama ma propijku.a fakt s tim enmam problemy
|
10.3.07, 22:53 |
|
|
Nepér
|
Jen jsem proházel nožičky, vyházel ty kolektorový odpory, R2 jsem změnil na 4k7, protože se neotevíraly vstupní tranzistory a místo propojky mám 2k5 trimr. V zapojení chyba nebude, zkoušel jsem to na generátoru a zdá se to ok. Prostě i když si dám do ruky spínač a otevřu jím ten ventil ve stejnou chvíli, kdy vyšlápnu spojku, tak to zdechne, když jsou při tom otáčky pod 2 tisíce. Nemáš ty nějakej bohatej ten volnoběh?
|
11.3.07, 00:02 |
|
|
fert.j
|
ja jezdim s pis trosku chudsi smes proto mi to normalne strili.ja s tim fakt problem nemam.ja mam volnobeh tech 800otacek a bohatost od ucha spis trosku chudci a predstih 8 stupnu
|
11.3.07, 10:23 |
|
|
Nepér
|
A nemá být pro 136 základní předstih 3-7°? Já tam mám asi tak 5°.
|
11.3.07, 11:27 |
|
|
fert.j
|
ma ale to je zakladni predstih aby to vubec vrcelo ale kazdej motor chce svoje a ja s timhle predstihem jezdim hodne dlouho a mym vyzkouseny ze je to pro muj stroj nejlepsi nejmin zere a nejlip jede zkousel jsem vsechny mozny predstihy.a k tomu mam trosku chudsi smes a jede jak streleny nikdy jsem s tim nemel problem
|
11.3.07, 11:31 |
|
|
Nepér
|
No a jaká je tvoje metodika zvedání předstihu, kdy se pozná, že už je to moc?
|
11.3.07, 11:42 |
|
|
fert.j
|
tak na teplim motoru udelam zakladni predstih podle stroboskopu a pak jezdim a zkousim a kdyz je blbej tak se to mimo jiny projeuje tim ze to zere olej na to sou favoritacky motory hodne nachylny.a hlavne nez to zacnes delat tak si serid ventily aby ti necvrdlikali porad a blbej predstih je taky kdy cvrdlkaj ventily kdyz vis zes je delal a sou ok ale to musis zkusit vsechny jizdni styly od oalnice prez mesto atd a ve vsech kvaltech ale co sem serizoval facka a skodovky tak tech 7 nebo 8 stupnu vsecm svedcilo a majiteloe si nemohli stezovat k tomu tu smes abyli spokojeni
|
11.3.07, 11:55 |
|
|
fert.j
|
ps:na tech 8stupnu sem dosel jizdnima zkouskama
|
11.3.07, 11:55 |
|
|
Nepér
|
Tak jízdníma zkouškama (viz. http://skoda.panda.cz/clanek.php3?id=404) jsem došel asi na 9, tak jsem tam dal asi 7,5°
825 ot. -> cca 7,5° akorát mezi mezi 5° a 10°
1500ot -> cca 12,5°
2000ot -> cca 17°
3000ot -> cca 28°
to vše bez podtlaku
s podtlakem na 3000ot. asi 50°
Takže všechno okolo horních mezí tabulkových hodnot.
|
11.3.07, 19:05 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|