|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 7 ] |
|
felicia mpi nejede když stojí na slunci
Autor |
Zpráva |
Ladisco
|
felicia mpi nejede když stojí na slunci
Mám felicii 1,3 50KW mpi LPG. Když auto ráno postavím na parkoviště v práci a celý den stojí na slunci, tak auto nastartuje v pohodě pak kousek ujede a cca 10m pak se začne jakoby dusit. Když je zataženo tak v pohodě. Jinak plynem to není dělala mi to i felina lterou jsem měl před tím a ta plyn neměla. No když zmáčknu spojku tak protáčím v pohodě ale dyž má auto jet tak nic mám nohu až na podlaze a zabere až po 2 vteřinách třeba. když už se podaří auto rozjet tak je to v pohodě a už se to neopakuje.
|
8.4.10, 19:06 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Ladisco
|
poradí někdo? Děkuji.
|
10.4.10, 17:34 |
|
|
Nepér
|
Pokud je sotva rozumět dotazu, těžko někdo ještě porozumí tomu, co se ti děje s autem a těžko ti někdo poradí. Dlouho jsem nad tím textem přemýšlel, abych ho správně přeložil.
Příznaky:
-kousek ujede a po 10 m se začne jakoby dusit
-když není na slunci, nezačne se dusit
-jiné auto bez LPG to dělalo taky
-po sešlápnutí spojky a přidání plynu se otáčky zvyšují plynule
-ale v záběru při rozjezdu se začne motor po chvíli dusit a zhruba 2 vteřiny nereaguje na sešlápnutí plynu
-když se rozjede, dále se to neopakuje
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
10.4.10, 18:00 |
|
|
Nepér
|
Takže asi klasika, klapka-lambda-snímač otáček. Zkusil bych přes diagnostiku paměť závad, a nějakej reset.
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
10.4.10, 18:02 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
taly chybí dělá ti tp na benál o na plyn
|
10.4.10, 18:32 |
|
|
Ladisco
|
no dělá to na benzín protože staruju a rozjíždím se na benzín když je motor uplně studený a na plyn to přepnu po cca 500m
jinak ta závada je jako by prostě nebyla bohatá směs když to má táhnout tak prostě nejede ale když zmáčknu spojku tak se vytáčí v pohodě
nebo prostě se ten benzín na tom slunci vypaří nevím
|
10.4.10, 20:14 |
|
|
kwiko
|
Myslim ze Neper ti radi spravne. Este je tu moznost nizkeho tlaku paliva skrz cerpadlo alebo palivovy filter.
_________________ Forman 135Le Volvo 855 TDI 0949126151
|
10.4.10, 20:34 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|