Autor |
Zpráva |
NewerEnder
Tydýt
|
a inak ten ktory som meral je zeleny vedla neho nalavo je zlty a dole mam hruby cierny a zlty tenky ale to su iba kostry...tak ako som ja vedla alebo vy...proste to meralo spravne tak o co ide...
_________________ Škoda Rapid 136
|
12.4.10, 21:32 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Kachnis
Moderátor
|
me je to fuck, ja se bavil o originalnich barvach, ze tam z toho mas cirkus je tvuj problem..kazdopadne zlutej je napravo, ne nalevo...pokud to masjinak, tak uz se ti v tom nekdo hrabal a pak po nas nemuzes chtit resit takovyhle kraviny od klavesnice a uz si konecne porid nejakou knihu a nastuduj.
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
12.4.10, 22:39 |
|
|
NewerEnder
Tydýt
|
ak sa v to maj niekto vrtal nieje to jedno...kable su zapojene rovnkao a co ak ma rapid kable ine....
|
13.4.10, 06:27 |
|
|
NewerEnder
Tydýt
|
inak poi vymene altiku som zistil ze pri otackach mi tuka rychlo smrovka ako nahle padne na volnobeh tak ide normalne...cim by som mohol problem odstranit v com to vascinou byva konkretne....
|
15.4.10, 20:17 |
|
|
michalkatka
|
NewerEnder píše: inak poi vymene altiku som zistil ze pri otackach mi tuka rychlo smrovka ako nahle padne na volnobeh tak ide normalne...cim by som mohol problem odstranit v com to vascinou byva konkretne....
to ja napätím, niektoré prerušovače sú na to citlivé...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
16.4.10, 07:16 |
|
|
NewerEnder
Tydýt
|
a teda...?
|
16.4.10, 19:25 |
|
|
michalkatka
|
NewerEnder píše: a teda...?
zmeraj napätie, typujem že na voľnobeh zo zapnutými svetlami to nebude viac ako 12,8 a pri zvýšených otáčkach to bude 14,4....
v podstate to aj stačí, ale ak ti to vadí tak repas alternátoru, ak to prežiješ tak skús vymeniť prerušovač, a keď ti to nevadí vôbec tak to nechaj tak...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
16.4.10, 21:22 |
|
|
darklord
|
ja odporucam pri problemoch s prerusovacom najst navod na virte a zabudovat prerusovac z felicie. ten je voci takymto veciam celkom odolny, jedine ked ti praskne ziarovka tak zacne mlatit ako gulomet (ale zase hned vies ze praskla ziarovka)
_________________ "You only really learn by doing it, I believe." Ayrton Senna
|
16.4.10, 21:24 |
|
|
NewerEnder
Tydýt
|
niesom si moc isty ci by som zvladol vymenu....ale stalo byto za to dik za napad dark paci sa mi ten zvuk:-)))
|
17.4.10, 11:53 |
|
|
darklord
|
prerusovac na smerovku je chyteny za popolnikom v palubke, vyberes ten kryt, popolnik a z druhej strany je na popolniku chyteny taky valec s kablami.
|
17.4.10, 11:53 |
|
|
NewerEnder
Tydýt
|
ok ale najskor musim zohnat ten prerusovac a je moc iny budem musiet nieco inak zapajat...???
|
17.4.10, 12:00 |
|
|
darklord
|
to si teraz robis srandu? ja ti tu zavesim link na presny navod krok po kroku a ty sa opytas tuto otazku? nehnevaj sa na mna ale toto uz ma fakt nasralo!
|
17.4.10, 12:09 |
|
|
NewerEnder
Tydýt
|
sry az teraz som si to vsimol.....
|
17.4.10, 12:25 |
|
|
NewerEnder
Tydýt
|
pockaj dark pocuj nema to nejaky iny tvar bude tam pasovat do toho drziaka...???
|
19.4.10, 15:53 |
|
|
darklord
|
nikde nic nebude pasovat, skodovka ma valec, felda ma tvar jak rele (na felde sa to strka do patice na poistkovke). iba to pozapajaj, kable stiahni stahovacou paskou a nehaj volne visiet. ja to tak mam vyse roka a pohoda.
|
19.4.10, 18:54 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|