Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 24.11.24, 05:00

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 
 otáčkoměr 
Autor Zpráva

Příspěvek otáčkoměr
Zdravim. měl bych takový dotaz ohledně otáčkoměru na škodě favorit BMM.Otáčkoměr mi při jízdě neustále ,ale i při volnoběhu ukazuje jiné otáčky.Buď mi padají nebo zase ručička létá nahoru.připadá mi to jako by to byla špatná kostra.Už jsem kvůli tomu vyměnil otáčkaměr za fungl nový a stejně to nepomohlo.Při volnoběhu mi ukazují otáčky normálně a potom to spadne třeba na polovinu a stejně i při jízdě.Díky za rady

17.3.07, 15:29
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Mistr mechanik

Příspěvek 
najdi si pavla vopaje má email a napiš mu, nebo tak zkusit přehodit celou přístrojovku at se pohneš dál miloš

17.3.07, 16:35

Příspěvek Re: otáčkoměr
Dan1510 píše:
Zdravim. měl bych takový dotaz ohledně otáčkoměru na škodě favorit BMM.Otáčkoměr mi při jízdě neustále ,ale i při volnoběhu ukazuje jiné otáčky.Buď mi padají nebo zase ručička létá nahoru.připadá mi to jako by to byla špatná kostra.Už jsem kvůli tomu vyměnil otáčkaměr za fungl nový a stejně to nepomohlo.Při volnoběhu mi ukazují otáčky normálně a potom to spadne třeba na polovinu a stejně i při jízdě.Díky za rady

Je to v tišťáku na celej přísttrojovce a dá se to opravit, a nebo ti blbne kostra do otáčkoměru, taky se to dá opravit

18.3.07, 08:16

Příspěvek 
Díky za odpovědi.ˇProjížděl jsem celý forum a viděl jsem,že to není jenom můj problém.Zřejmě to bude nemoc favoriů BMM.Co jsem vyměnil byl otáčkoměr za fungl novej,tišťák od přístrojú je taky vyměněnej a vůbec jsem se nehnul.Po výměně tišťáku byl chvíli klid a za chvíli to začalo nanovo.Zkusím ještě tu kostru napojit někde jinde a uvidíme.Přinejhoršim mám ještě v záloze dva černé otáčkoměry z karburátoru tak ho tam kdyžtak dám.Dá se napojit na ten zapalovací modul jak na cívku a funguje taky.

18.3.07, 08:49
Profil ICQ
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 4 ]